01 Mayıs 2024, Çarşamba 11:33:45

AJet’ten Yurt Dışı Uçuşları İçin Yeni Kampanya

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
  • Takvimde haziran ayını seçiyorum 07 olarak görünüyor. Haziran nezamandan beri 7. ay oldu. Bu web sitesini çaycı mı güncelliyor ? Ayrıca oraya kocaman %40 indirim yapmış gibi yazıp 15000 liralık şişirilmiş bilete 3000 lira indirim yapmışsınız. Yalanların bir gün ortaya çıkmak gibi bir kötü yanı vardır. Güven sağlayın güven, marketing dolandırıcılık demek değil.
  • Enflasyon , hayat pahalılığı, çocukların okul parası , geçim derdinde haberleri yok anlaşılan, tek derdimiz bilet almak
  • Vatandaş değil yurtdışına uçacak, işine gidecek parayı bile zor buluyor. Hadi var diyelim ülke varandaşına vize veren ülke mi var? Neresinden bakarsanız rezillik

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.

AJet yurt dışı uçuşları için yeni kampanyasını duyurdu. AJet, 1 – 4 Mayıs tarihleri arasında %40 indirimle alacağınız yurt dışı biletleriyle 6 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında uçuş imkanı sunuyor.

Kampanyaya ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Yurt dışına ailenizle %40 indirimli uçun!

1 – 4 Mayıs tarihleri arasında yurt dışı biletinizi %40 indirimli alın (vergiler ve harçlar hariç), 6 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında ailenizle unutulmaz anılar biriktirin.

Ajet ile %40 aile indirimli uçmanın tam zamanı!

Ailenizle birlikte unutulmaz anılar biriktireceğiniz, Türkiye’den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye’ye seyahatler AJet ile %40 indirimle!

Biletleme Tarihleri: 1 – 4 Mayıs, 2024

Uçuş Tarihleri: 6 Mayıs – 30 Haziran, 2024

Kampanyaya İlişkin Kural & Koşullar:

Kampanya kapsamında tüm sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %40 indirim sunulacaktır.      AJet’ten Yurt Dışı Uçuşları İçin Yeni Kampanya
1 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.
6 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.
Kampanya, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yön, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.
Kampanya yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsamaktadır.
Kampanya aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşulunda geçerlidir.
Kampanya şartlarının sağlanması halinde %40 indirim, biletleme akışında uçuş seçildikten hemen sonra doğrudan yansıyacaktır.
Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.
Kampanya tüm satış kanallarında geçerlidir. AJet mobil uygulamasını aşağıdaki QR kodu okutarak indirebilirsiniz.
Kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.
Bilet değişikliği durumunda rezervasyondaki tüm yolcuların gidiş/dönüş seyahatinin birlikte olma zorunluluğu vardır. Gruptan/aileden ayrılan kişinin bileti indirimsiz ücrete tamamlanarak değişiklik yapılır. Rezervasyonda üç kişinin altına düşüldüğünde ise tüm yolcular için indirimsiz ücretler kullanılarak ve ücret farkı tahsil edilerek değişiklik yapılır.
Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
AJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar.
AJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutar.

AJet’ten Yurt Dışı Uçuşları İçin Yeni Kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Takvim ~ 17 gün önce
Takvimde haziran ayını seçiyorum 07 olarak görünüyor. Haziran nezamandan beri 7. ay oldu. Bu web sitesini çaycı mı güncelliyor ? Ayrıca oraya kocaman %40 indirim yapmış gibi yazıp 15000 liralık şişirilmiş bilete 3000 lira indirim yapmışsınız. Yalanların bir gün ortaya çıkmak gibi bir kötü yanı vardır. Güven sağlayın güven, marketing dolandırıcılık demek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabır ya Sabır ~ 17 gün önce
Enflasyon , hayat pahalılığı, çocukların okul parası , geçim derdinde haberleri yok anlaşılan, tek derdimiz bilet almak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mısınız??? ~ 18 gün önce
Vatandaş değil yurtdışına uçacak, işine gidecek parayı bile zor buluyor. Hadi var diyelim ülke varandaşına vize veren ülke mi var? Neresinden bakarsanız rezillik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LowCostjet ~ 17 gün önce
Kampanya yapmadan önce şirketteki ücret belirsizliklerini iletişimsizliği çözseniz
Kanca ~ 17 gün önce
Uçak biletleri gerçekten yaz sezonunda pahalı hele bu sene Almanya vergileri de yukarı çekti malum İsrail'e ve Ukrayna'ya epeyi bağışta bulundu bunu da halktan çıkarmaya başladı neresinden bakarsan rezillik
Misafir ~ 17 gün önce
Yunan adalarina parayi bulan ucak biletinede bulur sen dert etme.
Sen işine bak hadi ~ 17 gün önce
Sen git algını başka ywrlerde yap , seçimler geçti dinlen biraz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000