04 Mayıs 2024, Cumartesi 16:01:58

THY Konut Projesinin Kura Çekimi Yapıldı

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile inşa edilen THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi gerçekleştirildi.
  • madem kura çekildi ve maden THY çalışanlarının önceliği var, kurada kazananları neden açıklamaz ve spekülasyona sebep olursunuz. Böyle olunca insanlar yapılan işten şüphe duyuyor.
  • Peşinat, ara ödemeler ve aylık taksitler kol gibi. Maaşlar komik kalıyor ödemenin yanında. Kim ödeyecek bu kadar parayı? Müdür ve üstü için miydi bu konutlar?
  • 18 de kaldı AirPort haber yayınlayın gündemden düşmesin yeter artık halk perişan oldu her yerde hak yeniyor.
  • Sen bu işleri iyi bilirsin. Sana kaç tane çıktı? Hepiniz hak yiyicisiniz. Torpilliye müşfik, torpilsize zalimsiniz. Sen, kel, Harun Btürk hepiniz aynı kibirli insanlarsınız. Sizin yüzünüzden efendi, düzgün Kartallılara da husumet besliyor insanlar. Eskiden Fatih mezunları el üstündeydi şimdi mezun oldukları okulu CV lerinden siliyorlar. Sizde benzerini yaşayacaksınız.
  • Resimi çekilişte tk personeli sekmesi bile yok. Depremzedelere yapılan konutlar millet vekillerine tesadüfen çıktıysa bu ülkede bu konutlarda akp nin son vurgunudur
  • 70 m2 ye 3+1 daire planını onaylayanlar utanmadınız mı hadi bu kadar küçük daireler yapacaksınız fiyatları ona göre belirlersiniz aylık 108 bin ödemesi var ayıptır zaten Thy personelini görmezden geldiniz ama çıkan kişiler nasıl ödeyecek
  • Ben “Tk personeli” ve 3 arkadaşım “normal vatandaş” toplamda 4 kişi kuraya başvurduk. 2 arkadaşıma çıktı ve biri tk personeli olan benle diğer arkadaşıma çıkmadı. Sorsan tk personeli öncelikli olacaktı.
  • Bana ve etrafından hiç kimseye çıkmadı ? TK da çalışıpda ev çıkan kimseye rastlamadım daha ???
  • İyide 2900 konut için kura çekildi 12000 konut yapılacak. THY ye ayrılan 3000 için ayrı bir kura olacak diye tahmin ediyorum. Geri kalan 6000 ne olacak hiç belli değil.
  • Bu şartlarla çıkıpta ödeyebilen varsa bulup tebrik plakartı vermek lazım. Bu şartları sağlıyorsa mantıken zaten durumu olmamış ev alamamıştır.

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile inşa edilen THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, ev sahibi olabilecek.

Yenişehir Evleri Arnavutköy'de yeni evlerine kavuşacak hak sahipleri, 4 Mayıs Cumartesi saat 10.00'da başlayan kura çekimiyle belirlendi. İki etapta toplam 2.894 bağımsız bölüm için gerçeklecek kura çekilişi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Emlak Konut GYO A.Ş adresinden yapılan açıklamada; "Şirketimiz ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve yoğun ilgi gören "Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi"nde ilk iki etap kuraları çekiliyor. Hak sahipleri 4 Mayıs Cumartesi Saat 10.00’da noter huzurunda Şirketimiz sosyal medya hesaplarından canlı yayınla belirlenecek." denildi.

Bugün saat 10.00'da başlayan Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi kura çekimi saat 13.38'de tamamlandı.

ÖDEMELER EMLAK KONUT'A YAPILACAK

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut'a yapılacak.

Projeden yararlanmak için İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ve mücbir sebepler hariç, 5 yıl boyunca satış işlemi yapılamayacak.

KURA SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN



THY Konut Projesinin Kura Çekimi Yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Kura ~ 13 gün önce
madem kura çekildi ve maden THY çalışanlarının önceliği var, kurada kazananları neden açıklamaz ve spekülasyona sebep olursunuz. Böyle olunca insanlar yapılan işten şüphe duyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 13 gün önce
Peşinat, ara ödemeler ve aylık taksitler kol gibi. Maaşlar komik kalıyor ödemenin yanında. Kim ödeyecek bu kadar parayı? Müdür ve üstü için miydi bu konutlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 13 gün önce
18 de kaldı AirPort haber yayınlayın gündemden düşmesin yeter artık halk perişan oldu her yerde hak yeniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahya Üstün ~ 13 gün önce
Sen bu işleri iyi bilirsin. Sana kaç tane çıktı? Hepiniz hak yiyicisiniz. Torpilliye müşfik, torpilsize zalimsiniz. Sen, kel, Harun Btürk hepiniz aynı kibirli insanlarsınız. Sizin yüzünüzden efendi, düzgün Kartallılara da husumet besliyor insanlar. Eskiden Fatih mezunları el üstündeydi şimdi mezun oldukları okulu CV lerinden siliyorlar. Sizde benzerini yaşayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 13 gün önce
Resimi çekilişte tk personeli sekmesi bile yok. Depremzedelere yapılan konutlar millet vekillerine tesadüfen çıktıysa bu ülkede bu konutlarda akp nin son vurgunudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 13 gün önce
70 m2 ye 3+1 daire planını onaylayanlar utanmadınız mı hadi bu kadar küçük daireler yapacaksınız fiyatları ona göre belirlersiniz aylık 108 bin ödemesi var ayıptır zaten Thy personelini görmezden geldiniz ama çıkan kişiler nasıl ödeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen Thy projesi ~ 14 gün önce
Ben “Tk personeli” ve 3 arkadaşım “normal vatandaş” toplamda 4 kişi kuraya başvurduk. 2 arkadaşıma çıktı ve biri tk personeli olan benle diğer arkadaşıma çıkmadı. Sorsan tk personeli öncelikli olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Personeli ~ 14 gün önce
Bana ve etrafından hiç kimseye çıkmadı ? TK da çalışıpda ev çıkan kimseye rastlamadım daha ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kura ~ 14 gün önce
İyide 2900 konut için kura çekildi 12000 konut yapılacak. THY ye ayrılan 3000 için ayrı bir kura olacak diye tahmin ediyorum. Geri kalan 6000 ne olacak hiç belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güzel ~ 14 gün önce
Bu şartlarla çıkıpta ödeyebilen varsa bulup tebrik plakartı vermek lazım. Bu şartları sağlıyorsa mantıken zaten durumu olmamış ev alamamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000