21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:24:12

SEFERLER İPTAL EDİLİNCE BİLETLERİ YIRTTILAR

Alanya Karadenizliler Derneği üyeleri, BoraJet ve AnadoluJet işbirliği ile düzenlenen Gazipaşa-İstanbul direkt uçak seferlerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.
  • İstanbul Gazipaşa uçuşları iptal oldu.Anadolujet Borajet işbirliğiyle Gazipaşa Ankara uçuluyor. [email protected] mail adresine yazalım .Anadolujet İstanbul Gazipaşa tekrar başlasın.
  • Diğer yandan sorunun sadece yolcu sayısı olmadıgı kanısındayım zira tokat hattı gayet iyiyken o da kaldırıldı.gecen sene ankara seferleri gazipasadan ucan yok diye istanbuldan erken bitirildi bu sene istanbul yerine ankara koyuldu. anamura borajet in PR cıleri geldi belediye baskanı ile gorustuler sonuc.insan 2 tane bilbord koyar.ama amac anladıgım kadarıyla uzum yemek değil.allah yolunu acık etsin borajet.
  • Borajet in ne yapmaya calıstıgını anlamak cok guc gercekten.neden? 1)ucusların 15 nisanda baslayacagı buradan duyuruldugu tarihten itibaren hicbir yerel gazete de bu haber gecmedi.borajet e yerel basına onem verin diye mail attım.ve bizzat anamur-gazipaşa-alanya da yayın yapan tum yerel gazetelere ucusların baslayacagı mailini vatandas olarak ben attım 2)bu hattın yogunlugu zaten hazirandan itibaren baslar tam sezon oncesinde ucuslar neden kaldırılır? 3)
  • borajet neden uçulan yerlerin direk seferlerini kaldırıyor.tokat bitti şimdi gazipaşa mı başladı.tokat gibi orasıda ankara aktarmalı olacak ne saçma!!en azından istanbuldan uçulup oradan aktarma yapılsın.tokat'ta istanbul'a uçurulup istanbul üzerinden aktarma yapabilirdi.sonuçta ankara'ya uçulan yerden istanbul üzerinden de aktarma yapılbilir.gazipaşa uçuşları neden sezon açılınca kapandı ???sezon kapanır siz öyle uçuş başlatın daha iyi olur
  • ya beğenmiyorsanız aktarmalı binmeyin bu kadar basit. 10 saat otobüsle gidersiniz. adamlarında vardır bir bildiği. yada kendiniz şirket kurun tokattan yada gazipaşa dan istediğiniz yere istediğiniz gibi uçun.
  • Kardesim adam karli olsa niye iptal etsin demek ki dolmuyor Ankaraya birlestirince kurtaracak bu kadar basit. Uzun suredir Tokat muhabbeti dinledik simdi de Gazipasa mi dinleyecegiz.Demek ki dolmuyor ucak arkadasim.
  • yolcu yoksa uçulmaz kardeşim.artık anlayın şu durumu yaa. uçak gelsin de nasıl gelirse gelsin mantığından vazgeçin.adamlar yolcu sayısını arttırmak içn ellerinden geleni yapıyorlar. aktarmalı uç kardeşim nedir ya bu saçmalık.doluluk oranı iyi olsa adam seferi neden iptal etsin
15 Nisan’da İstanbul-Gazipaşa, Gazipaşa-İstanbul karşılıklı seferlerini başlatan BoraJet’e destek vermek amacıyla İstanbul’a 30 adet gidiş-dönüş uçuş kartı alan Alanya Karadenizliler Derneği üyeleri, saat 16.30′da Gazipaşa Havaalanına gelerek BoraJet ve Anadolu Jet işbirliği ile düzenlenen Gazipaşa-İstanbul direkt uçak seferlerinin iptal edilmesini biletlerini yırtarak tepki gösterdi.

Dernek Başkanı Mehmet Balıkçı, Borajet’in 2010 yılında yolcu talebi olmaması nedeniyle İstanbul-Gazipaşa karşılıklı seferlerini iptal ettiğini hatırlatarak ‘Şimdi yolcu var, neden iptal ediliyor’ diyerek tepki gösterdi.
 
Balıkçı, “Gazipaşa Havaalanından uçuşların yeniden başlamasına sevinmiştik. Borajet daha önce yolcu olmaması nedeniyle uçuşları iptal etmişti. Geçtiğimiz haftalarda yeniden başlayan uçuşlar nedeniyle Gazipaşa Havaalanına ve Borajet’e destek vermek ve seferleri güçlendirmek amacıyla 30 adet İstanbul gidiş-dönüş bileti almıştık. Şimdi ise İstanbul uçuşlarının iptal edilerek Ankara üzerinden aktarmalı yapılmasını tepki amacıyla uçuşumuzu iptal ediyor, biletlerimizi yırtıyoruz.

Gazipaşa Havaalanına destek olmaya her zaman hazırız. Gazipaşa, Alanya ve Anamur halkı olarak Gazipaşa Havaalanına sahip çıkalım. Demek ki, Gazipaşa Havaalanının çalışmasını istemiyorlar. Bizler de inadına sahip çıkacağız.” dedi.

Gazipaşa’dan İstanbul’a uçan Harita Mühendisi Abdullah Turgay adlı vatandaş da Alanya Karadenizliler Derneğine destek vererek, “Ben Anamurluyum, Borajet’in İstanbul uçuşlarını devam ettirmesini istiyorum. İstanbul’a sürekli gidip-geliyorum, bu uçuşların devam etmesi gerekiyor. Borajet’in Gazipaşa’dan uçması gerekiyor. Acil işim olmamış olsaydı bende biletimi yırtar, uçuşumu iptal ederdim.” diye konuştu.

SEFERLER İPTAL EDİLİNCE BİLETLERİ YIRTTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbul Gazipaşa uçuşları iptal oldu.Anadolujet Borajet işbirliğiyle Gazipaşa Ankara uçuluyor. [email protected] mail adresine yazalım .Anadolujet İstanbul Gazipaşa tekrar başlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diğer yandan sorunun sadece yolcu sayısı olmadıgı kanısındayım zira tokat hattı gayet iyiyken o da kaldırıldı.gecen sene ankara seferleri gazipasadan ucan yok diye istanbuldan erken bitirildi bu sene istanbul yerine ankara koyuldu. anamura borajet in PR cıleri geldi belediye baskanı ile gorustuler sonuc.insan 2 tane bilbord koyar.ama amac anladıgım kadarıyla uzum yemek değil.allah yolunu acık etsin borajet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet in ne yapmaya calıstıgını anlamak cok guc gercekten.neden? 1)ucusların 15 nisanda baslayacagı buradan duyuruldugu tarihten itibaren hicbir yerel gazete de bu haber gecmedi.borajet e yerel basına onem verin diye mail attım.ve bizzat anamur-gazipaşa-alanya da yayın yapan tum yerel gazetelere ucusların baslayacagı mailini vatandas olarak ben attım 2)bu hattın yogunlugu zaten hazirandan itibaren baslar tam sezon oncesinde ucuslar neden kaldırılır? 3)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet neden uçulan yerlerin direk seferlerini kaldırıyor.tokat bitti şimdi gazipaşa mı başladı.tokat gibi orasıda ankara aktarmalı olacak ne saçma!!en azından istanbuldan uçulup oradan aktarma yapılsın.tokat'ta istanbul'a uçurulup istanbul üzerinden aktarma yapabilirdi.sonuçta ankara'ya uçulan yerden istanbul üzerinden de aktarma yapılbilir.gazipaşa uçuşları neden sezon açılınca kapandı ???sezon kapanır siz öyle uçuş başlatın daha iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya beğenmiyorsanız aktarmalı binmeyin bu kadar basit. 10 saat otobüsle gidersiniz. adamlarında vardır bir bildiği. yada kendiniz şirket kurun tokattan yada gazipaşa dan istediğiniz yere istediğiniz gibi uçun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardesim adam karli olsa niye iptal etsin demek ki dolmuyor Ankaraya birlestirince kurtaracak bu kadar basit. Uzun suredir Tokat muhabbeti dinledik simdi de Gazipasa mi dinleyecegiz.Demek ki dolmuyor ucak arkadasim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcu yoksa uçulmaz kardeşim.artık anlayın şu durumu yaa. uçak gelsin de nasıl gelirse gelsin mantığından vazgeçin.adamlar yolcu sayısını arttırmak içn ellerinden geleni yapıyorlar. aktarmalı uç kardeşim nedir ya bu saçmalık.doluluk oranı iyi olsa adam seferi neden iptal etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000