11 Mart 2016, Cuma 13:20:17

Burulaş pilotu float ile Hezarfen'e iniş yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın ait deniz uçağı, pilotun iniş takımlarını açmayı unutması nedeniyle
  • Asparagasları yayınlamak için 10 dakika araştırma yapmayan, her türden aşağılayıcı görüşleri hiç düşünmeden anında yayınlayan meşhur AirportHaber.com, işine gelmeyen bir görüşü yayınlamamak için bin dereden su getiriyor sanırım. Bu görüşü de yayınlayın da dişimizi kıralım, şaşıralım.
  • hazerfandaki amöter havacılar bak nasıl ifşa ettiniz kendinizi dogru olmayan bir işi çamur at izi kalsın adı üstünde AMATÖR pilotlar hakkaten amatörmüşünüz suyunuz kaynamak üzere 250 saatle 1 yıldır uçmadan yattıgınız yerden para almaya alışmış asalaklar işinizin uçmak olmadıgını gösterdiniz hoş uçmak için yuvarlak kaslarınız olamalı eh oda olmadıgınaa göre sallayın bakalım bu arada 250 saatle pek pilot olunmuyor biri size söylesin dimi
  • gecmis olsun birdaha unutma,ben sahibi olsam kirilan parcalari koltugun altina verrirdim tum Hezarfen'deki amator pilotlardan imza toplatirdim.
  • Acı olaydan, beladan, kazadan pirim yapmayı bir gün bırakacağız.. O zaman özde bir insan olmaya başlayacağız. Düşmanınızsa cesaretiniz varsa yüzüne konuşun, cesaretiniz yoksa korkaklığınıza sığının ve susun.. Bu yorumlar vahşice. Yazık size..
  • Olaydan bağımsız yorum yapıyorum..thk da 20000saat uçmak imkansız artı öyle biride yoktur zaten.. Line dan thk ya geçen varsa bilemem ama thk da öyle bir uçuş saati olan yok
  • Klavye Kahramanları niye bi tarafınız yemiyor da isim yazamıyorsunuz... O uçağın iniş takımını açmayı unutup ta Flot üzerine indiğini göreniniz varmı içinizde. .. eminim yoktur.. burdan geniş geniş sallıyorsunuz ki mutlaka Günay Ciyavulu taniyorsunuzdur.. adam karşınıza gelincede aman hocam canım hocam hesabı yaparsınız... şimdi Günay ciyavulu tanımayanlar için söylüyorum ki adam dobra ve mert.. sorun size olayı anlatsın.. tanıyanlar zaten adamın yalanı dolanı olmadığını bilir... havacilik adabı bu değil, daha olay hakkında enufak bilginiz olmadan yalan yanlış konuşuyorsunuz.. bir gün başınıza en ufak bi olay gelse maazallah sizi de burada yargılayıp ipe çekerler.. ama sizin gibi klavye havacilarina dokunmaz böyle dalkavuk ca hareketler... pilot arkadaşlara burulasa ve Havacılık Camiasına geçmiş olsun Allah olumlu kaza vermesin...
  • ya bursa senin uçakla ne işin olur, show yapma işte otobiüs işlet sen!!
  • Turkkusunda kirmadigi ucak kalmadi ama adam ucuyor hala..
  • Yahu bu 20.000 saat masali nereden cikiyor? Hangi 20.000 bu ? Yok oyle bir sey THK da 20.000 saat ucmus adam hic olmadi..... 2.000 (ikibin) den fazla olmasi mumkun degil. 40 yillik filan pilot da degil. Kendinizi kandirmayin. THK da en ufak tecnamda bile 2 pilot ucar ikiside PIC yazar ucus tazminati alir usulsuz sekilde. Boyle boyle sisirilmis saatlerden sonrada boyle kazalar cok dogal. Allah beterinden saklasin.SHGM muhakkak mudahale etmeli yetersiz pilot bu gorevleri ucmamali. Millete yazik.
  • Bu iş için başvurmuştum. Florida da da c208 flat uçuruyorum. Işe yine de almadılar. Nasıl olsa uçak bol, para gırla.

Burulaş pilotu float ile Hezarfen'e iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Evet Bekliyoruz, ~ 8 yıl önce
Asparagasları yayınlamak için 10 dakika araştırma yapmayan, her türden aşağılayıcı görüşleri hiç düşünmeden anında yayınlayan meşhur AirportHaber.com, işine gelmeyen bir görüşü yayınlamamak için bin dereden su getiriyor sanırım. Bu görüşü de yayınlayın da dişimizi kıralım, şaşıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editör'den ~ 8 yıl önce
Kırık dişinizin fotoğrafını bekliyoruz.
havacı ~ 8 yıl önce
hazerfandaki amöter havacılar bak nasıl ifşa ettiniz kendinizi dogru olmayan bir işi çamur at izi kalsın adı üstünde AMATÖR pilotlar hakkaten amatörmüşünüz suyunuz kaynamak üzere 250 saatle 1 yıldır uçmadan yattıgınız yerden para almaya alışmış asalaklar işinizin uçmak olmadıgını gösterdiniz hoş uçmak için yuvarlak kaslarınız olamalı eh oda olmadıgınaa göre sallayın bakalım bu arada 250 saatle pek pilot olunmuyor biri size söylesin dimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buda guzel ~ 8 yıl önce
gecmis olsun birdaha unutma,ben sahibi olsam kirilan parcalari koltugun altina verrirdim tum Hezarfen'deki amator pilotlardan imza toplatirdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 8 yıl önce
Acı olaydan, beladan, kazadan pirim yapmayı bir gün bırakacağız.. O zaman özde bir insan olmaya başlayacağız. Düşmanınızsa cesaretiniz varsa yüzüne konuşun, cesaretiniz yoksa korkaklığınıza sığının ve susun.. Bu yorumlar vahşice. Yazık size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 8 yıl önce
Olaydan bağımsız yorum yapıyorum..thk da 20000saat uçmak imkansız artı öyle biride yoktur zaten.. Line dan thk ya geçen varsa bilemem ama thk da öyle bir uçuş saati olan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hmmmm yanit.. ~ 8 yıl önce
Olurmu 20.000saati olan yoktur. Adana da bir pilot vardi 2007 de uçtugu okulun tanitiminda 25.000 saat ti..sonradan çok geldi herhalde 15.000 lere falan duşurmuştu uçuş saatini..bu arkadaşla ortak ozellikleri var. 1-ikiside thk kokenli 2-inis takimlari sabit olmazsa sIkIntI oluyor! (Adana daki iki etti..)
Taner ~ 8 yıl önce
Klavye Kahramanları niye bi tarafınız yemiyor da isim yazamıyorsunuz... O uçağın iniş takımını açmayı unutup ta Flot üzerine indiğini göreniniz varmı içinizde. .. eminim yoktur.. burdan geniş geniş sallıyorsunuz ki mutlaka Günay Ciyavulu taniyorsunuzdur.. adam karşınıza gelincede aman hocam canım hocam hesabı yaparsınız... şimdi Günay ciyavulu tanımayanlar için söylüyorum ki adam dobra ve mert.. sorun size olayı anlatsın.. tanıyanlar zaten adamın yalanı dolanı olmadığını bilir... havacilik adabı bu değil, daha olay hakkında enufak bilginiz olmadan yalan yanlış konuşuyorsunuz.. bir gün başınıza en ufak bi olay gelse maazallah sizi de burada yargılayıp ipe çekerler.. ama sizin gibi klavye havacilarina dokunmaz böyle dalkavuk ca hareketler... pilot arkadaşlara burulasa ve Havacılık Camiasına geçmiş olsun Allah olumlu kaza vermesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahraman avukat... ~ 8 yıl önce
Ismini soyisminle beraber yaz....
aynen ~ 8 yıl önce
ya bursa senin uçakla ne işin olur, show yapma işte otobiüs işlet sen!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa? ~ 8 yıl önce
Burulaş ın sitesine girdin mi? -Nüfusa oranla Türkiye’nin en uzun raylı sistemi Bursa’da -İdo'nun o tekel zihniyeti Burulaş'ın BUDO'yu Bursa Deniz Otobüsleri'ni kurmasıyla son buldu. -Yüksek Doluluk oranlarıyla deniz uçağı seferleri devam ediyor. Hatta yoğun sezonlarda ege bölgesine sefer düzenleniyor. Bursa Büyükşehir ve Durmazlar makine tarafından Türkiye'nin ilk yerli tramvayı ipekböceği üretildi. ve şu an da uçak üretmeye başlıyor. Bursa'yı, diğer şehirlerle karıştırmayın. Bursa otobüs işletmez otobüs üretir, Ankaraya, izmire antalyaya benzemez.
Yener07 ~ 8 yıl önce
Turkkusunda kirmadigi ucak kalmadi ama adam ucuyor hala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20.000 ne ya? ~ 8 yıl önce
Yahu bu 20.000 saat masali nereden cikiyor? Hangi 20.000 bu ? Yok oyle bir sey THK da 20.000 saat ucmus adam hic olmadi..... 2.000 (ikibin) den fazla olmasi mumkun degil. 40 yillik filan pilot da degil. Kendinizi kandirmayin. THK da en ufak tecnamda bile 2 pilot ucar ikiside PIC yazar ucus tazminati alir usulsuz sekilde. Boyle boyle sisirilmis saatlerden sonrada boyle kazalar cok dogal. Allah beterinden saklasin.SHGM muhakkak mudahale etmeli yetersiz pilot bu gorevleri ucmamali. Millete yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikalı ~ 8 yıl önce
Bu iş için başvurmuştum. Florida da da c208 flat uçuruyorum. Işe yine de almadılar. Nasıl olsa uçak bol, para gırla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000