04 Temmuz 2019, Perşembe 09:17:56

Türkiye-Çin arasında yeni destinasyonlar geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pekin'de F-35 kriziyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye ile Çin arasında yeni destinasyonlar açılmasının planlandığını da ifade etti.
  • Yeni destinasyon verene kadar olanları günde 4 yapalım da yolumuzu bulalım
  • Kavranoglu sisa partilerinden vakit bulursa ancak acarsiniz o noktalari.Kucucuk cocugu mudur yaparsaniz o da her ucusinda Ben CB basdanismanin ogluyum diye yazdirir Pnr ina.Mudur ama babasinin torpilli kanatlarinin altinda ezilmis zavalli
  • Dunyanin elektronik merkezi Shenzhen icin duyumu olan var mi? Tahran, Viyana, Bruksel vs ucus var, nufus da 18 milyon. Tek sorun Guangzhou ve Hong Kong’un arasinda kalmasi.
  • Öncelikli olarak vize konusuna el atmak gerekiyor.Çin bizlere vize için ciddi sıkıntı çıkarıyor.
  • Damat anca masaja gider Cin de, Binalinin oflu zaten Macau dan cikmiyor takilirlar beraber
  • Sydney uçuşuna öncelik verilebilir mi daha önemli.
  • Bırakın "destinasyon"u da, önce halkınızın yaşadığı vize problemini çözün.
  • İstikbal Çin ve Hindistanda.
  • Tek kelime ingilizce bilmeyen destinasyon demiş. İlginç
  • Denize düştü komünist Rusya'dan sonra şimdi de komunist Çin'den medet umuyor...Müslümanlar başları her sıkışınca nedense çareyi ya hristiyanlar da ya da komünistler de arıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Osaka'da yapılan G-20 Zirvesi'nin ardından Kyoto, Tokyo ve Pekin'e geçerek açılışlara katıldı ve önemli temaslarda bulundu. Pekin'den Türkiye'ye hareketinden önce oradaki Türkiye Büyükelçiliği'nde gazetecilerle buluşup sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'yle Türkiye arasında gerilime neden olan F-35 uçaklarının teslimatıyla ilgili "Siz bir müşteri arıyorsanız, bir müşteri çıkmışsa, o müşteri de ödemelerini tıkır tıkır yapmışsa sen o müşterinin malını nasıl vermezsin? Bunun adı gasp olur" dedi.

Son günlerde gündemi sık sık meşgul eden "S-400 ve F-35 krizi" ile alakalı önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Biz burada pazar değil aynı zamanda ortak üreticiyiz" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Siz bir müşteri arıyorsanız, bir müşteri çıkmışsa, o müşteri de ödemelerini tıkır tıkır yapmışsa sen o müşterinin malını nasıl vermezsin? Bunun adı gasp olur. Biz şu ana kadar da 1,4 milyar dolar ödeme yaptık. Askerlerimiz pilotlarımız bir general eşliğinde eğitime gitti. 4 tanesini teslim ettiler, diğerlerini bıraktılar. 116 tane F-35 almak için sözleşmemizi yaptık. Biz burada pazar değil aynı zamanda ortak üreticiyiz. Bazı parçalarını da Türkiye'de üretiyoruz.

Biz füzeler noktasında geçmişte Patriotlara müşteri olduk ama bu müşteri oluşumuz karşılıksız bırakılınca biz daha neyi bekleyeceğiz, başımızın çaresine bakmayacak mıyız? Düşman saldırsa biz bir yerden sistem bulalım öyle savaşalım mı diyeceğiz? Tedbirimizi hemen almamız lazım."

THY'YE YENİ DESTİNASYONLAR

Stratejik ortaklık anlaşmasının Çin ile ilişkileri daha ileri düzeye taşıyacağını kaydeden Erdoğan, "Savunma sanayiine ve ileri teknolojiye yönelik adımlar atabiliriz. Ticaretteki dengesizliği de bu yolla aşabileceğimize inandığımızı karşılıklı olarak ifade ettik" dedi. Türk-Çin Hükümetler Arası İşbirliği Komitesi'nin Türk tarafındaki eşbaşkanlığını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yürüttüğünü anlatan Erdoğan, enerji, ticaret, teknoloji altyapı ve turizm alanlarında iş birliğinin güçleneceğini söyledi. Turizmde Çinli turist sayısının yüzde 60 artışla 400 bini aştığını kaydeden Erdoğan, "THY'nin Çin'de birçok destinasyona ihtiyacı olduğunu bize söylediler. Biz de kendilerinden rica ettik. Konuyla ilgili gerekli talimatları verdi. Temenni ederim ki bu da kısa sürede gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

Türkiye-Çin arasında yeni destinasyonlar geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Reisss ~ 5 yıl önce
Yeni destinasyon verene kadar olanları günde 4 yapalım da yolumuzu bulalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed ~ 5 yıl önce
Kavranoglu sisa partilerinden vakit bulursa ancak acarsiniz o noktalari.Kucucuk cocugu mudur yaparsaniz o da her ucusinda Ben CB basdanismanin ogluyum diye yazdirir Pnr ina.Mudur ama babasinin torpilli kanatlarinin altinda ezilmis zavalli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shenzhen ~ 5 yıl önce
Dunyanin elektronik merkezi Shenzhen icin duyumu olan var mi? Tahran, Viyana, Bruksel vs ucus var, nufus da 18 milyon. Tek sorun Guangzhou ve Hong Kong’un arasinda kalmasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan ~ 5 yıl önce
Öncelikli olarak vize konusuna el atmak gerekiyor.Çin bizlere vize için ciddi sıkıntı çıkarıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strategist ~ 5 yıl önce
Damat anca masaja gider Cin de, Binalinin oflu zaten Macau dan cikmiyor takilirlar beraber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kangaroo ~ 5 yıl önce
Sydney uçuşuna öncelik verilebilir mi daha önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koala ~ 5 yıl önce
Avustralya daki Türk nüfusu daha fazla ve inanin vatandaşlarimiz THY ile uçmak için sabirsizlikla beklemektedir.Farkli havayolu ile aktarma yapmak istemiyor zorunlu olduğu için yapilmaktadir.Proje için öncelik tanilmasi .THY gururmuz.
Emre ~ 5 yıl önce
Bırakın "destinasyon"u da, önce halkınızın yaşadığı vize problemini çözün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İndochina ~ 5 yıl önce
İstikbal Çin ve Hindistanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizce ~ 5 yıl önce
Tek kelime ingilizce bilmeyen destinasyon demiş. İlginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
So ~ 5 yıl önce
Kim ingilizce ye ya yo fa fo
Foroz ~ 5 yıl önce
Sana da Van minit
hey gidi ~ 5 yıl önce
Denize düştü komünist Rusya'dan sonra şimdi de komunist Çin'den medet umuyor...Müslümanlar başları her sıkışınca nedense çareyi ya hristiyanlar da ya da komünistler de arıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atayurt ~ 5 yıl önce
Türkiye artık paraya bakmaya başladı , milyon uygur türkü soydaşlar toplama kampılarında , turist peşinde bizim reis
Çok ~ 5 yıl önce
Saçma sapan yorum. Ne yapsın senin gibi müslümandan medep bulamayınca öyle yapıyor. Uzaylılara mı gitsin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000