14 Mart 2016, Pazartesi 11:25:55

THY Ivano-Frankivsk seferlerine başlıyor

Türk Hava Yolları'nın Ukrayna'nın Ivano-Frankivsk kentine olan seferlerin tarihi belli oldu.
  • Havaalanında ki görevlilerinin fa
  • kharkiv'in suyu mu çıktı da Ivano-Frankivsk'e sefer koyuyorsun Thy. THY ar-ge'dekiler hiç mi araştırma yapmaz yahu. gidin kharkiv'e uçun pgs, atlas gibi
  • Moskova'dan yazan biri olarak,her Turk , akli selim, Turk kadinindan bikmis erkeklerin gelmesi ve hatta yasamasi gereken bir yer Ivano-Frankivsk. Zaten gelmenizle , donmemeniz bir olacaktir sarisin,esmer beyaz tenli kedilerin arasindan, bombalarla dolu, islam cumhuriyetine..
  • İvano Frankovisk neresi ya bizin Elazığ Havalimanı bile daha güzel oradan kimse gitmez oraya A319 a 20-25 kişi anca biner
  • Bu saatten sonra Türkiye'ye gelen turistin aklından şüphe etmek lazım.

Türk Hava Yolları'nın Ukrayna'nın Ivano-Frankivsk kentine olan seferlerinin tarihi belli oldu.

Ukrayna'nın batısındaki Ivano-Frankivsk kentine uçacak olan THY'nin 30 Mart itibariyle seferlere başlayacağı ve A319 tipi uçak kullanacağı öğrenildi.

THY geçtiğimiz ay Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Ivana-Frankivsk, Kolombiya'nın Bogota şehrine ve Panama'ya sefer başlatacağını duyurmuştu.

Sefer detayları ise daha sonra açıklanacak.

THY Ivano-Frankivsk seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Hakan ~ 8 yıl önce
Havaalanında ki görevlilerinin fa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harkov ~ 8 yıl önce
kharkiv'in suyu mu çıktı da Ivano-Frankivsk'e sefer koyuyorsun Thy. THY ar-ge'dekiler hiç mi araştırma yapmaz yahu. gidin kharkiv'e uçun pgs, atlas gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ivano ~ 8 yıl önce
Bir yere uculmasi icin sivil havacilik izni gerekiyor. Bunu bilmeden sadece hava yolu sirketine bagli bir durum olarak zannediyorsunuz. Bu yuzden yaptiginiz yorum gercege uygun degil.
harkov ~ 8 yıl önce
koçum izin alınması gerektiğini tabiki biliyoruz. Bir kere de ukakalık yapmadan cevap yazsanız. İvano için izin alanlar Kharkiv için mi alamayacak.
Moscow ~ 8 yıl önce
Moskova'dan yazan biri olarak,her Turk , akli selim, Turk kadinindan bikmis erkeklerin gelmesi ve hatta yasamasi gereken bir yer Ivano-Frankivsk. Zaten gelmenizle , donmemeniz bir olacaktir sarisin,esmer beyaz tenli kedilerin arasindan, bombalarla dolu, islam cumhuriyetine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 8 yıl önce
Sen yerini bulmussun islam cumhuruyetine sizingibiler bombalari getiriyor islama mal ediyorsunuz bunlari yapanlar islamlar degilki. Sizin gibi gayri islamlar .
Cumali ~ 8 yıl önce
İvano Frankovisk neresi ya bizin Elazığ Havalimanı bile daha güzel oradan kimse gitmez oraya A319 a 20-25 kişi anca biner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UKR ~ 8 yıl önce
Bu saatten sonra Türkiye'ye gelen turistin aklından şüphe etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ukr ~ 8 yıl önce
acaba kimin aklından şüphe etmek lazım?
Vedat ~ 8 yıl önce
Ben katılıyorum size. İşsiz güçsüz evde oturuyoruz Ülkede kimsenin can güvenliği yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000