12 Mart 2016, Cumartesi 09:57:56

THY Teknik'te yeni atamalar gerçekleşti

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'de yeni atamalar gerçekleşti. Atamaların yanı sıra bazı birimler revize edildi. İşte THY Teknik'teki atamalar...
  • Arkadaş biz de uçak bakımı yapıyoruz. Bu ne kadar müdürlük başkanlık şeflik böyle. Ki bu da sadece atamaların olduğu pozisyonlar. Ben de hangar kapısını yağlama müdür yardımcısı olmak istiyorum. Yiyin anasını satayım. Hepinize helal olsun......
  • Uslüpsuz yorum ve ithamda bulunanlar, Bakın imzaladığınız sözleşmenizde ne yazıyor: Personel, internet dahil her türlü işitsel ve görsel ortamda kendi isteği ile yayımlayacağı yazılarda, paylaşacağı yazılı sözlü bilgilerde, veya düzenleyeceği,katılacağı etkinliklerde işverenin adını kullanmayacağını, ve işverene, işyerine, yöneticelere ve diğer personele açıkça veya örtülü olarak atıfta bulunmayacağını beyan, kabül ve taahhüt etmektedir.
  • BU YENİ YÖNETİM BIRSEYLER YAPIYOR AMA DOGRU YAPTIGI OLSADA YINEDE YANLIŞI COK CUNKU YINE PARELEL YAPI SAF DEGISTIRDI BUNLARI AYRIT EDEMDI YAHU SU KALITE GUVENCE DENILEN SIRKETI TOKEZLETTIREN YAPININ BASKANK ACABA BULUNMAYAN HINT KUMASIDAMI DEGISTILEMIYOR.? NEDEN.?BIRILERI ACABA BUNAMI MUHTAC....ACABA..?
  • Anlamadığım bu dini bukadar ağzına pelesenk edenler nasıl utanmasızca o koltuklarda otururlar aklım almıyor.Hiç rahatsızlık duymuyorlarmı acaba. Zaten torpille işe başlayanlar bunlar. geldikleri gibi gideceklerdir o kesin ama üzücü olan şu teknik zaten kötü iyice kötüye gidiyor.yılların şirketi en ufak bir kültürün sistemin düzenin yok çok yazık çok.
  • müdürlük bu kadar ucuz bu kadar basit olmamalı... torpil olur da bu kadar ayan beyan haksızca olmamalı. Alnınızı secdeye koyuyorsunuz ya, bu mu adaletiniz Yaaa komiksiniz yaaa gagaga
  • Çok üzüldüm yazık. İsimlere bak... Müdürün bir tilti olur. Oturuşu, kalkışı, konuşması, iş bilmesiyle adam gibi adam olur. Bazılarını bakkalıma çırak almam. İsim vermeyi sevmem ama yarısı haketmiyor.
  • ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin, işin içinde ince bir ayar olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Adalet denen oldu her daim yerini bulacaktır. Milyonlarca insanın canını teslim ederek bindiği uçaklar daha profesyonel, daha temkinli ve kaliteli bakılmaya daha muhtaçtır. Genel durumun ve gelen kişilerin yaptığı iş, hal ve hareket, edep dairesi ve bunu amel seviyesine dökmesi, icra kurulu dahil uygun bir sohbet ortamında, nasip olursa reis'e arz edilecektir. Önümüzde üçüncü havalimanı var nitelikli eleman ihtiyacımız var, bu konuda en geç iki ay içerisinde kararların alınıp, profesyonel kişilerce icraata konması gerekmektedir. Memlekete hakkı savunan kul gerekmektedir. Yeni yönetici aday adaylarını zor günler beklemektedir. Ön yargılardan muaf, insanlarla istişare etmeleri. Peygamber meclisinde yedi yabancı meclise geldiği zaman, peygamber kimdir diye soru sorduğunu unutmayalım. Allah yar ve yardımcımız olsun...
  • Murat Köse kardeşime başarılar dilerim ,Tebrikler... Ömer Sönmez
  • IFE malum kişiden kurtuldu yeni müdürleri insan gibi insan. Gözün aydın IFE. Sizin için de üzgünüm Kabin içi işkenceye devam :(
  • occ'den ucak bakım baskanlıgına yaaa birkancım görüyosun işte düşmez kalkmaz bi allah

THY Teknik AŞ'de icra komitesinin aldığı kararla bazı birimler revize edilerek yeni bir çatı altında birleştirildi. Öte yandan THY Teknik'e yeni isimler atanırken, görev değişimleri de yaşandı.

İşte THY Teknik'teki atamalar;

Mali Kontrol ve Raporlama Başkanlığı ile Finansman ve Muhasebe Başkanlığı’nın Mali İşler Başkanlığı adı altında birleştirildi; Mali Kontrol Müdürlüğü ile Bütçe ve Raporlama Müdürlüğü, Mali İşler Başkanlığı’na bağlandı. 

Uçak Bakım Başkanlığı (IST1)’nın ismi Kabin İçi Bakım Başkanlığı’na dönüştürüldü ve yeni oluşturulan; IFE ve Medya Müdürlüğü, Kabin İçi Bakım Müdürlüğü, Kabin İçi Atölyeler Müdürlüğü ve Kabin İçi Planlama Müdürlüğü bu Başkanlığa bağlandı.

Uçak Bakım Başkanlığı (IST2)’nın ismi Uçak Bakım Başkanlığı (IST) olarak değiştirildi.

Satınalma ve Lojistik Başkanlığına bağlı olarak; Depolar ve Tesellüm Müdürlüğü (SAW) ile Lojistik Müdürlüğü’nün kurulmasına karar verildi.

Yakup Arslan’ın İnsan Kaynakları Başkanı, THY AO Planlama ve Operasyon Müdürü Erdem Koç’un Uçak Bakım Başkanı (SAW), THY AO Entegre Operasyon Kontrol Müdürü Birkan Güneralp’in Uçak Bakım Başkanı (IST), Abdülkerim Polat’ın Bakım Mühendislik ve Planlama Müdürü (SAW), Ömer Sürmene’nin Satınalma Müdürü olarak istihdam edilmelerine icra komitesi tarafından karar verildi. 

Görev değişikliği yaşanan birimler ise şöyle;

İnsan Kaynakları Başkanı Mahmut Demirkan’ın; Eğitim Başkanı,

Hat Bakım İç İstasyonlar Şefi Mustafa Cıdık’ın; 147 Temel Eğitim Müdürü,

Tip Eğitim Şefi Murat Köse’nin; 147 Tip Eğitim Müdürü,

Bay Manager 3 (IST2) Çağatay Kaya’nın; Kalite Müdürü (Part 145 IST),

Mali Kontrol ve Raporlama Başkanı Yasin Ayaz’ın; Mali Kontrol Müdürü,

Ar-Ge Müdürü Sedat Karakaş’ın; Ar-Ge Başkanı,

Başmühendis Uğur Şahin’in; Arge Müdürü

Komponent Breakdown Malzeme Şefi Ahmet Coşkun’un ÜPK Başk./Malzeme Planlama Müdürü,

Müşteri İlişkileri Müdürü Mehmet Hilmi Öğüt’ün; Satış Müdürü (1. Bölge),

Malzeme Ticaret Şefi Mustafa Özcan Yaman’ın; Satış Müdürü (2. Bölge),

Hat Bakım Mühendislik Şefi Semih Akbulut’un: Hat Bakım Müdürü (SAW),

Hat Bakım Anlaşmalar Şefi Koray Kudretoğlu’nun; Hat Bakım Dış İstasyonlar Müdürü

Bay Manager 1 (IST1) Adil Onur Yılmaz’ın; A Bakım Geniş Gövde Müdürü

Mühendis Mukail Akbulut’un; A Bakım Dar Gövde Müdürü

Uçak Bakım Başkanı (İST 1) Bilal Karaman’ın; Kabin İçi Bakım Başkanı

IFE ve Kabiniçi Müdürü Ali Aykanat’ın; Kabin İçi Bakım Müdürü

IFE Şefi Mustafa İçeloğlu’nun; IFE ve Medya Müdürü

Uçak Bakım Atölyeler Müdürü (IST1) Mert Erensoy’un; Kabin İçi Atölyeler Müdürü

Bakım Mühendislik ve Planlama Müdürü (IST1) Bülent Bekir Kurhan’ın; Kabin İçi Planlama Müdürü

 Proje Mühendisi Erol Kuru’nun; Bay Manager 2 (SAW),

Proje Mühendisi Abdullah Kadir Buturak’ın; Bay Manager 3 (SAW),

Bay Manager 2 (IST1) Mehmet Taslak’ın; Bay Manager 2 (IST),

Uçak Bakım Koordinasyon Şefi Ali Tuncer’in; Bay Manager 1 (IST),

Eğitim Başkanı Caner Şentürk’ün; Bay Manager 3 (IST),

Başmühendis Gürkan Akın’ın; Yapısal Bakım Atölyeler Müdürü,

Aviyonik Bakım Mühendislik Şefi Savaş Musa Dursun’un; Bakım Mühendislik ve Planlama Müdürü (IST),

VIP Uçakları Operasyon ve Bakım Müdürü Mehmet Akif Şahan’ın; Operasyonel ve VIP Bakım Müdürü,

Müşteri Uçakları Grubu Şefi Çetin Durugöl’ün; ESB VIP Uçakları Operasyon ve Bakım Müdürü,

Mühendis Yalçın Sabri Melek’in; Tamir Takip Müdürü,

Ar-Ge Başkanı Mesut Yılmaz’ın; Mühendislik Başkanı,

Güç Sistemleri Atölye Müdürü Metin Ayyıldızoğlu’nun; Güç Sistemleri Mühendislik Müdürü,

Bakım Mühendislik Müdürü Suat Sağıroğlu’ün; Filo Yönetim Müdürü,

Komponent Kontrol Şefi Ömer Faruk Ulu’nun; Bakım Mühendislik Müdürü,

Satın Alma ve Lojistik Başkanı Ahmet Ali Cıdık’ın; Komponent Atölyeleri Başkanı,

Emergency Techizat ve Tüp Dolum Atölyesi Şefi Hakan Özaydın’ın; Hidrolik Pnömatik Atölye Müdürü,

Hidrolik Pnömatik Atölye Müdürü Cabir Çakmak’ın; Güç Sistemleri Atölye Müdürü,

Mühendis Ömer Faruk Özel’in; İniş Takımları ve Mekanik Atölyeler Müdürü,

Satınalma Müdürü Oğuz Hacısalihoğlu’nun; Satın Alma ve Lojistik Başkanı,

Hangar Techizat Bakım ve Emniyet Şefi Veli Erdoğan’ın; Depolar ve Tesellüm Müdürü (SAW),

Mühendis Ahmet Sağlam’ın; Tesis Bakım Müdürü (SAW),

Tesis Bakım Müdürü(SAW) Ahmet Doğan’ın; Lojistik Müdürü olarak atanmalarına THY Teknik İcra Komitesi tarafından karar verildi.

©AirportHaber

THY Teknik'te yeni atamalar gerçekleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Bu nedir yaa ~ 8 yıl önce
Arkadaş biz de uçak bakımı yapıyoruz. Bu ne kadar müdürlük başkanlık şeflik böyle. Ki bu da sadece atamaların olduğu pozisyonlar. Ben de hangar kapısını yağlama müdür yardımcısı olmak istiyorum. Yiyin anasını satayım. Hepinize helal olsun......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
tıksırana kadar yiyin hatta kusun sonra tekrar yiyin!!
İtham ~ 8 yıl önce
Uslüpsuz yorum ve ithamda bulunanlar, Bakın imzaladığınız sözleşmenizde ne yazıyor: Personel, internet dahil her türlü işitsel ve görsel ortamda kendi isteği ile yayımlayacağı yazılarda, paylaşacağı yazılı sözlü bilgilerde, veya düzenleyeceği,katılacağı etkinliklerde işverenin adını kullanmayacağını, ve işverene, işyerine, yöneticelere ve diğer personele açıkça veya örtülü olarak atıfta bulunmayacağını beyan, kabül ve taahhüt etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACABA ~ 8 yıl önce
BU YENİ YÖNETİM BIRSEYLER YAPIYOR AMA DOGRU YAPTIGI OLSADA YINEDE YANLIŞI COK CUNKU YINE PARELEL YAPI SAF DEGISTIRDI BUNLARI AYRIT EDEMDI YAHU SU KALITE GUVENCE DENILEN SIRKETI TOKEZLETTIREN YAPININ BASKANK ACABA BULUNMAYAN HINT KUMASIDAMI DEGISTILEMIYOR.? NEDEN.?BIRILERI ACABA BUNAMI MUHTAC....ACABA..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyide ~ 8 yıl önce
Çok Güzel deginmişin ama duyan kım.?
sallama ~ 8 yıl önce
kardeş ne yazdığın belli değil paralel demişin baişka konu anlatmıssın, sus 0!!!
anlıyana ~ 8 yıl önce
Bazı Sallamaların Aşına Dokunuldu galıba ama daha çok dokunulacak yazan arkadaş her ıkı yerıde kısaca ızaat etmıç bence anlıyana tabı..
Tekno ~ 8 yıl önce
Anlamadığım bu dini bukadar ağzına pelesenk edenler nasıl utanmasızca o koltuklarda otururlar aklım almıyor.Hiç rahatsızlık duymuyorlarmı acaba. Zaten torpille işe başlayanlar bunlar. geldikleri gibi gideceklerdir o kesin ama üzücü olan şu teknik zaten kötü iyice kötüye gidiyor.yılların şirketi en ufak bir kültürün sistemin düzenin yok çok yazık çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdürlük ~ 8 yıl önce
müdürlük bu kadar ucuz bu kadar basit olmamalı... torpil olur da bu kadar ayan beyan haksızca olmamalı. Alnınızı secdeye koyuyorsunuz ya, bu mu adaletiniz Yaaa komiksiniz yaaa gagaga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimlere bak ~ 8 yıl önce
Çok üzüldüm yazık. İsimlere bak... Müdürün bir tilti olur. Oturuşu, kalkışı, konuşması, iş bilmesiyle adam gibi adam olur. Bazılarını bakkalıma çırak almam. İsim vermeyi sevmem ama yarısı haketmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm. ~ 8 yıl önce
ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin, işin içinde ince bir ayar olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Adalet denen oldu her daim yerini bulacaktır. Milyonlarca insanın canını teslim ederek bindiği uçaklar daha profesyonel, daha temkinli ve kaliteli bakılmaya daha muhtaçtır. Genel durumun ve gelen kişilerin yaptığı iş, hal ve hareket, edep dairesi ve bunu amel seviyesine dökmesi, icra kurulu dahil uygun bir sohbet ortamında, nasip olursa reis'e arz edilecektir. Önümüzde üçüncü havalimanı var nitelikli eleman ihtiyacımız var, bu konuda en geç iki ay içerisinde kararların alınıp, profesyonel kişilerce icraata konması gerekmektedir. Memlekete hakkı savunan kul gerekmektedir. Yeni yönetici aday adaylarını zor günler beklemektedir. Ön yargılardan muaf, insanlarla istişare etmeleri. Peygamber meclisinde yedi yabancı meclise geldiği zaman, peygamber kimdir diye soru sorduğunu unutmayalım. Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer S. ~ 8 yıl önce
Murat Köse kardeşime başarılar dilerim ,Tebrikler... Ömer Sönmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IFE ye hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
IFE malum kişiden kurtuldu yeni müdürleri insan gibi insan. Gözün aydın IFE. Sizin için de üzgünüm Kabin içi işkenceye devam :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARRANLI ~ 8 yıl önce
occ'den ucak bakım baskanlıgına yaaa birkancım görüyosun işte düşmez kalkmaz bi allah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi misin? ~ 8 yıl önce
adam terfi etmiş başkan olmuş, lafa bak :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000