01 Mayıs 2024, Çarşamba 12:00:26

GA Telesis bir uçağı daha dönüştürüp teslim etti

Florida merkezli entegre havacılık hizmetleri sağlayıcısı GA Telesis, Kenya Airways'e iki adet Boeing 737-800SF kargo uçağının ikinci teslimatını gerçekleştirdiğini duyurdu.

Florida merkezli entegre havacılık hizmetleri sağlayıcısı GA Telesis, Kenya Airways'e iki adet Boeing 737-800SF kargo uçağının ikinci teslimatını gerçekleştirdiğini duyurdu. GA Telesis'in filosunun bir parçası olan bu uçaklar, Kenya Airways'e iki uçaklık bir işlem olarak teslim edildi.

GA Telesis'in Kira, Yatırım, Finansman ve Ticaret Grubu, yüksek kaliteli varlıkların edinilmesi, bakım yapılması ve uzun vadeli kiralamalara yerleştirilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Şirket tarafından geçen yıl edinilen bu uçaklar, uzun vadeli bir yolcu uçağından kargo uçağına dönüşüm stratejisinin bir parçası olarak hizmete alındı. Kenya Airways'in artan kargo stratejisine katkı sağlamak amacıyla bu uçaklar, gelecek yıllarda Doğu Afrika'dan içeri ve dışarıya yeterli kapasite sağlayacak.

Varlık İşlemleri Grubu'nun Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Başkanı David Ellis, teslimatla ilgili olarak şunları söyledi: "Kenya Airways ile başarılı ikinci bir kargo uçağının teslimatında ilişkimizi genişletmekten çok memnuniyet duyuyoruz. Bu, havacılıkta mükemmelliğe ortak bağlılığımızın bir kanıtıdır." Ellis, "Bu kilometre taşı, sadece Afrika'nın önde gelen hava taşıyıcısıyla iş ortaklığımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda küresel endüstrinin gelişen ihtiyaçlarını karşılama konusundaki ortak bağlılığımızı da vurguluyor" şeklinde ekledi.

GA Telesis, ticari havacılık endüstrisinde entegre hizmetler sunan önde gelen bir sağlayıcıdır. GA Telesis Ecosystem™ aracılığıyla, şirket müşterilerine yenilikçi çözümler oluşturmak için kaynaklarını kullanmaktadır. MRO hizmetleri iş birimlerini içeren küresel operasyonlarından oluşan GA Telesis Ecosystem™, havayolları için eşsiz bir kaynak sağlar. Şirketin ana misyonu, müşteri başarısını sağlamaktır ve bu misyon, üstün mükemmellik ve bütünlük itibarıyla inşa edilmiştir.

GA Telesis bir uçağı daha dönüştürüp teslim etti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000