02 Mayıs 2024, Perşembe 09:16:44

Yunanistan 5 ada için daha kapıda vize uygulamasını başlattı

Yunanistan, 5 ada için daha Türk vatandaşlarına kapıda vize vermeye başladı.
  • Baktılar ki akın akın geliyorlar konaklayacak yer kalmadı başka adaları açalım dediler.Yakında ana karayıda açarlar.Nasıl olsa gelenler yaptıkları işe masraflarını yansıtıyorlar.Onlara fayda bize zarar sebep olan aç gözlüler utansın.
  • İnsanımız oraya tatil için gittiklerinde üzülüyorum ama orada buradaki fırsatçılık,magandalar,aç gözlü esnaf,taksici yok,porsiyonlar büyük,fiyatlar uygun ve hemen her yerde aynı,lezzet muazzam,huzur var.
Yunanistan, 5 ada için daha Türk vatandaşlarına kapıda vize vermeye başladı.
 
Nisan ayının başında Sakız (Sisam) Adası, İstanköy (Kos), Midilli, Rodos ve Samos adalarına 1 haftalık tatil için Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması başlatan Yunanistan, 5 ada için daha izin vermeye başladı.
 
Türk vatandaşları 1 Mayıs tarihinden itibaren Limni, Kilimli (Kalymnos), Kızılhisarlı (Kastellorizo) ve Sömbeki (Simi) adalarını  kapıda vize ile 1 hafta ziyaret edebilecek.
 
Yunanistan, kapıda vize için Türk vatandaşlarından 60 euro ücret alıyor.
Yunanistan 5 ada için daha kapıda vize uygulamasını başlattı

Yorumlar

KAPASİTE ~ 14 gün önce
Baktılar ki akın akın geliyorlar konaklayacak yer kalmadı başka adaları açalım dediler.Yakında ana karayıda açarlar.Nasıl olsa gelenler yaptıkları işe masraflarını yansıtıyorlar.Onlara fayda bize zarar sebep olan aç gözlüler utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editör ~ 13 gün önce
Sakız(Sisam) adasında da gerçekten kapıda vize alınabiliyor mu?
Acı ama gerçek ~ 15 gün önce
İnsanımız oraya tatil için gittiklerinde üzülüyorum ama orada buradaki fırsatçılık,magandalar,aç gözlü esnaf,taksici yok,porsiyonlar büyük,fiyatlar uygun ve hemen her yerde aynı,lezzet muazzam,huzur var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000