01 Temmuz 2015, Çarşamba 12:01:05

Adnan Menderes'te o uygulama başladı

Adnan Menderes Havalimanı'ndaki ilk güvenlik noktaları bugün itibariyle resmen kaldırıldı.
  • Çalışan ve yolcu güvenliğini tehlikeye atan bir uyguluma olmuştur.Örneğin 02 temmuz gecesi gaziemirde havalimanına yakın bir yerdir. polisler 14 kilo patlayıcı yakalamıştır......
  • En büyük olumsuzluklar özellikle AHL de hacı döneminde yaşanır. Normal yolcular rezil olacak
  • Evet tamam herseyiyle iyi guzel kulaga hoş geliyor ancak siz bunu birde Atatürk Havalimanında deneyinde gorun bakalım neler oluyor. Suanki durumunda bile 2 3 gunde bir kavga cıkan personelin uzerine yuruyen magandalar varken, birde kontrolsüz iceri girip uzerindeki bıcakla silahla artık her ne geliyorsa aklınıza personele saldıracaklar sonra kacacaklar. Ama bu seferde dersinizki kameralar var yakalanır. Kardesim ben bıcagı yedikten sonra yakalansa ne olur. Bu sözümü not edin bi yere oradan ölü bile cıkar.. Ne diyim herkes hakkında hayırlısı olsun..
  • Tam olarak kaldırılması mümkün degil. rutin rasgele aramalar olacak. ahlde güvenlik görevlisiyim. buda şöyle bir soruna yol açacak. onu aramıyorsun beni neden arıyorsun. bu kadar insanın içinde bula bula benimi buldun ? acelem var ucagım kaçıyor ( Klasik bir yalan ) =) Hatta bir arkadaşa bakıp çıkıcam diyen bile var :)
  • Bu uygulama Bru Dede var burada 70 milletten insanlar yasiyor Cok iyi olmus
  • CDG ile AHL'yi bir tutan ve operasyonel aksaklık nedir bilmeyen arkadaşları da tebrik etmek gerekli. Yolcular dışarıda da bilet alır tabii ki gayet makul bir düşünce, fakat operasyonel aksaklığın yaşandığı yegane nokta havalimanıdır. Havalimanı satış ofisi veya kontuarlari, yolcu aksaklığın gidermek için son noktadır ve en ufak aksaklıkta suçlu olarak çalışanı addederler. Bu sebeple Havalimaninda herhangi bir aksaklık anında çalışmamış olanlar lütfen boşa sallamasın. En son yaşanan aksaklıklardan satış ofislerinin camlarına yüzlerce kişi akın etmiş ve hamile insanlar bile darp edilmiştir. AHL'de en fazla bir ay içinde ölü çıkar, özellikle yaz sezonunda.
  • Suriye liler başta olmak üzere,evsizler,hırsızla,kapkaçcılar,delisi,hırlısı Bakın görün kimler burasını dolduracak.Ofislere hırsızlar da girer,akşam kapatıp gittin. Girer abi hırsız.Kameralar da zaten CIRT.Ofislerin çoğu bölgelerinde Kamera yok.Hırsıza ne ki kapı açmak.
  • Ben uygulama hiç iyi değil güvenlik seviyesi düşük
  • Bu uygulama Paris CDG de uygulanıyor ve hiç de silahlı saldırı filan olmuyor. Fransa farklı bura farklı demeyin Fransa da da cok fazla Tunuslu Faslı magandalar var.
  • Sakın AHL de uygulanmasın Vallahi ben de gelirim Silahım ile. Burası TEXAS kardeşim.!! Dikkatli olun.Oyun değil bu.Şaka olduğunu söyleyin. Sakın AHL de veya SAW da uygulanmasın. THIS IS SPARTAAAA (pardon TEXAS-İSTANBUL) Vebali boynunuza.Allah tüm Check-in ve Bilet Satış görevlilerimize yardım etsin.

Pilot meydan olarak İzmir Adnan Menderes'in seçilmesiyle başlatılan uygulamada bugün itibariyle ilk güvenlik noktaları kaldırıldı.

İç hatlarda başlatılan uygulamaya göre, geliş ve gidiş katındaki 2 kez arama uygulaması artık tarihe karıştı. Yolcular terminale girişte bugün itibariyle artık aranmayacak. Kontuarlara kadar olan bölgede arama yapılmazken, yolcular sadece uçağa geçmeden önce bir kez aramadan geçecek.

Söz konusu uygulama, belli zaman aralıklarıyla Türkiye'deki bir çok meydanda hayata geçirilecek.

Adnan Menderes'te o uygulama başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Tehilke kapıda ~ 9 yıl önce
Çalışan ve yolcu güvenliğini tehlikeye atan bir uyguluma olmuştur.Örneğin 02 temmuz gecesi gaziemirde havalimanına yakın bir yerdir. polisler 14 kilo patlayıcı yakalamıştır......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehlike ~ 9 yıl önce
En büyük olumsuzluklar özellikle AHL de hacı döneminde yaşanır. Normal yolcular rezil olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya tutarsa.. ~ 9 yıl önce
Evet tamam herseyiyle iyi guzel kulaga hoş geliyor ancak siz bunu birde Atatürk Havalimanında deneyinde gorun bakalım neler oluyor. Suanki durumunda bile 2 3 gunde bir kavga cıkan personelin uzerine yuruyen magandalar varken, birde kontrolsüz iceri girip uzerindeki bıcakla silahla artık her ne geliyorsa aklınıza personele saldıracaklar sonra kacacaklar. Ama bu seferde dersinizki kameralar var yakalanır. Kardesim ben bıcagı yedikten sonra yakalansa ne olur. Bu sözümü not edin bi yere oradan ölü bile cıkar.. Ne diyim herkes hakkında hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl Güv. ~ 9 yıl önce
Tam olarak kaldırılması mümkün degil. rutin rasgele aramalar olacak. ahlde güvenlik görevlisiyim. buda şöyle bir soruna yol açacak. onu aramıyorsun beni neden arıyorsun. bu kadar insanın içinde bula bula benimi buldun ? acelem var ucagım kaçıyor ( Klasik bir yalan ) =) Hatta bir arkadaşa bakıp çıkıcam diyen bile var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bru ~ 9 yıl önce
Bu uygulama Bru Dede var burada 70 milletten insanlar yasiyor Cok iyi olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CDG ~ 9 yıl önce
CDG ile AHL'yi bir tutan ve operasyonel aksaklık nedir bilmeyen arkadaşları da tebrik etmek gerekli. Yolcular dışarıda da bilet alır tabii ki gayet makul bir düşünce, fakat operasyonel aksaklığın yaşandığı yegane nokta havalimanıdır. Havalimanı satış ofisi veya kontuarlari, yolcu aksaklığın gidermek için son noktadır ve en ufak aksaklıkta suçlu olarak çalışanı addederler. Bu sebeple Havalimaninda herhangi bir aksaklık anında çalışmamış olanlar lütfen boşa sallamasın. En son yaşanan aksaklıklardan satış ofislerinin camlarına yüzlerce kişi akın etmiş ve hamile insanlar bile darp edilmiştir. AHL'de en fazla bir ay içinde ölü çıkar, özellikle yaz sezonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ÇLŞ. ~ 9 yıl önce
Suriye liler başta olmak üzere,evsizler,hırsızla,kapkaçcılar,delisi,hırlısı Bakın görün kimler burasını dolduracak.Ofislere hırsızlar da girer,akşam kapatıp gittin. Girer abi hırsız.Kameralar da zaten CIRT.Ofislerin çoğu bölgelerinde Kamera yok.Hırsıza ne ki kapı açmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 9 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben uygulama hiç iyi değil güvenlik seviyesi düşük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl yani ~ 9 yıl önce
yahu siz kontuarda vatandaşla kavga etmek için bekliyorsunuz muhabbete bakarmısın iyi olacak iyi
~ 9 yıl önce
Bu uygulama Paris CDG de uygulanıyor ve hiç de silahlı saldırı filan olmuyor. Fransa farklı bura farklı demeyin Fransa da da cok fazla Tunuslu Faslı magandalar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Haklısın da biri Fransa biri Türkiye. Fransa da 20 kişiden 1 i şiddete basvuruyorsa Türkiye de 10 kişiden 4 ü şiddete başvuruyor. Umarım dedikleri gibi Kamera sistemleri, sivil polisler ise yarar da kavga filan çıkmaz.Bu gidişle eskiden olduğu gibi yolcu yakınlarının uçağa kadar ugurlamaya gitmesi de serbest bırakılır yakinda. Onlar da bir tarayicidan geçer hooop tertemiz!
şüpheci ~ 9 yıl önce
Fransa'da 3 yıl bulundum sadece Tunuslu ya da Faslıların kuralları bozma derecesinde aşırılık yaptığına şahit olmadım. Ülkenin kuralları belli, birileri bozmaya çalıştığında insanlar hemen tepki gösteriyor, şikayet ediyor ve cezası veriliyor. Türkiye de ise belinde silah olan, şiddet eğilimli birçok insan var. Adam sokak ortasında karısını dövse başımızı çeviriyoruz, davranışlarımız farklı , karşılaştırma yapmak çok doğru gelmiyor..
AHL ÇLŞ ~ 9 yıl önce
Sakın AHL de uygulanmasın Vallahi ben de gelirim Silahım ile. Burası TEXAS kardeşim.!! Dikkatli olun.Oyun değil bu.Şaka olduğunu söyleyin. Sakın AHL de veya SAW da uygulanmasın. THIS IS SPARTAAAA (pardon TEXAS-İSTANBUL) Vebali boynunuza.Allah tüm Check-in ve Bilet Satış görevlilerimize yardım etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000