07 Ocak 2014, Salı 15:01:25

UÇUŞLAR BUGÜN DE İPTAL EDİLDİ!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, havanın kararmasıyla yeniden etkili olan sis nedeniyle birçok uçak seferi iptal edildi.
  • Arkadaslar haber gecen pazar gunu olan iptaller hakkinda,ayin 5inde ADB sisten dolayi 6si saat10.00a kadar sisten kapandi.haber gec yayinlanan bir hbrdir.bu arada bir yolcu olarak havayolu firmalarinin bilgi vermeden ucusu ipyal ettik demesinide kiniyorum.
  • ya gercekten su siteyi okumayayim diyorum ama dayanamiyorum bakiyorum gene ne sacmalamislar diye... bircok ucak seferinden hangisi iptal olmus allah askina bir soylesinler!!!
  • Ucus sadece pazar gunu yapilamadi!biraz gec kalinmis bir gaber olmadi mi bu
  • Saat 13:00 ile 18:00 saatleri arasında havalimanındaydım, kalkmayan bir uçak olmadı.
  • yeni iç hatlar terminali ne zaman açılacak ona haber verin bari
  • Rahmetli özala anlatamadılar buraya havalanı olmaz dendi ben yaparım olur olurda bu ülkeye verdiği zararı kimin umrunda sıradan birine deyinki burası çiğli burasıda G.emir nereye havalimanı olur deseniz adam ğüler devenin hikayesi yukuşumu seversin inişimi Düzlüğün suyumu çıktı vay güzel ülkem vay
  • Bugün hangi seferler iptal acaba ? Tamamen yalan haber bugün kalkmayan uçak falan yok.

Havalimanının bulunduğu Gaziemir'de, yoğun sis nedeniyle karayolu ve havayolu ulaşımında aksamalar meydana geldi. Sise bağlı olarak görüş mesafesinin düşmesiyle bu akşam yapılması planlanan birçok uçak seferi de iptal edildi.

Sefer iptalleri ve ertelemelerinden dolayı havalimanı terminalinde yoğunluk yaşandı. Terminalde bekleyenlerden Cihan Cevahir, Amsterdam'dan gelmesini beklediği arkadaşının bulunduğu uçağın, Bodrum'a indiğini söyledi.

Askerlik görevini yapan ve dağıtım izninde olduğunu belirten Selçuk Yılmaz ise Gaziantep’e gitmeyi planladığını ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle seferin iptal olduğunu ifade etti.

Uçuşları olumsuz etkileyen sisin, yarın öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Sis nedeniyle gün içinde bazı seferler iptal edilmiş, bazılarında ise gecikmeler yaşanmıştı. Adnan Menderes Havalimanı'ndan görüş mesafesi düştüğü için uçaklar Dalaman ve Bodrum havalimanlarına yönlendirilmişti.

UÇUŞLAR BUGÜN DE İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar haber gecen pazar gunu olan iptaller hakkinda,ayin 5inde ADB sisten dolayi 6si saat10.00a kadar sisten kapandi.haber gec yayinlanan bir hbrdir.bu arada bir yolcu olarak havayolu firmalarinin bilgi vermeden ucusu ipyal ettik demesinide kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah airport ah ~ 10 yıl önce
ya gercekten su siteyi okumayayim diyorum ama dayanamiyorum bakiyorum gene ne sacmalamislar diye... bircok ucak seferinden hangisi iptal olmus allah askina bir soylesinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucus sadece pazar gunu yapilamadi!biraz gec kalinmis bir gaber olmadi mi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 10 yıl önce
Saat 13:00 ile 18:00 saatleri arasında havalimanındaydım, kalkmayan bir uçak olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terminal ~ 10 yıl önce
yeni iç hatlar terminali ne zaman açılacak ona haber verin bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan COŞKUN ~ 10 yıl önce
Rahmetli özala anlatamadılar buraya havalanı olmaz dendi ben yaparım olur olurda bu ülkeye verdiği zararı kimin umrunda sıradan birine deyinki burası çiğli burasıda G.emir nereye havalimanı olur deseniz adam ğüler devenin hikayesi yukuşumu seversin inişimi Düzlüğün suyumu çıktı vay güzel ülkem vay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bugün hangi seferler iptal acaba ? Tamamen yalan haber bugün kalkmayan uçak falan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000