28 Haziran 2021, Pazartesi 09:58:39

Aeroflot dış hat uçuşları için terminal değiştiriyor

Rus havayolu şirketi Aeroflot, Moskova Şeremetyevo Havalimanı'ndan gerçekleşen dış hat uçuşlarını D terminalinden, şu anda Kovid-19 nedeniyle kapalı olan ama tekrar açılması planlanan C terminaline taşıyacak.
  • Gercekten onemli bir habermis.

Rus havayolu şirketi Aeroflot, Moskova Şeremetyevo Havalimanı'ndan gerçekleşen dış hat uçuşlarını D terminalinden, şu anda Kovid-19 nedeniyle kapalı olan ama tekrar açılması planlanan C terminaline taşıyacak. RBC gazetesinin şirket içinden bir kaynağa dayandırdığı habere göre, iç hat seferleri de B terminalinden yapılmaya devam edilecek.

Gazetenin resmi açıklama için ulaştığı bir şirket yetkilisi de haberi doğruladı. Yetkili, havaalanının kuzey kısmında bulunan B ve C terminallerinin kendileri için daha efektif olduğunu söyledi.

Rönesans İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen C terminali 2020 yılı ocak ayında açılmış, ancak koronavirüs pandemisiyle birlikte seferlerin durması üzerine bir süreliğine kapatılmıştı. 127 bin m2'lik alana yayılan terminalin yılda 20 milyon yolcu ağırlama kapasitesi var. (Türkrus)

Aeroflot dış hat uçuşları için terminal değiştiriyor

Yorumlar

Oo ~ 3 yıl önce
Gercekten onemli bir habermis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000