01 Eylül 2015, Salı 18:35:14

Aeroflot Transaero'yu alıyor

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot ekonomik sıkıntılar yaşayan yine Rusya'nın önde gelen havayolu şirketi Transaero'yu satın alacağını açıkladı.
  • Yeter artık yeter Ukraynayı da aldınız her şeyi aldınız.
  • Aeroflot sevdigim ve hizmeti guzel bir havayolu ayrica hesapli.Beijng-Istanbul Aeroflot ile gidis donus 1700 TL,THY ile 4000 TL.Sonuna kadar Aeroflot.
  • yorumlarımı neden yayınlamıyorsunuz? 3 günde tk ilanı yayından kaldırdı. Yeni ilanlar konusunda istihbarat yapsanız bizde bilgilensek olmazmı? Sayın ilker aycı ile görüşme ayarlasanız siz bizden daha yakınsınız ve daha kolay ulaşabiliyorsunuz. ilker bey'e yaş sınırlamalarından bahsetseniz. burada yorumlarda yazılan hem pilot adayı arkadaşlarımızdan hemde yaş sınırına takılan ama çok yaşlı olmayan arkadaşlarımızdan bahsetseniz. bunu da özel ropörtaj şeklinde yayınlasanız? bizim hayır dualarımızı alsanız olmazmı?
  • geçmiş olsun.
  • Ekonomi her yerde cokuyor bizde de usd 3, 5 ve euro 4.0 olabilir. Insaatlar cokebilir bankalar cok zorda kalabilir!!! Sakun borca girmeyin
  • Artık Antalyaya A380 ler gelir

Areoflot, ülkenin ikinci büyük havayolu şirketi Transaero'nun yüzde 75'ini satın almak için düğmeye bastı.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve devletten mali yardım isteyen Transaero hisse satışını doğruladı. Başbakan birinci yardımcısı Igor Shuvalov da konuya ilişkin toplantı yapıldığını ve satış işlemine olumlu bakıldığını söyledi.

Transaero'nun 64.8 milyar ruble (Yaklaşık 1 milyar dolar) borcu olduğu ve Airbus A380 jumbo uçak alımını ertelediği belirtildi. 

Aeroflot Transaero'yu alıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Al al bitiremediler ~ 9 yıl önce
Yeter artık yeter Ukraynayı da aldınız her şeyi aldınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 9 yıl önce
Aeroflot sevdigim ve hizmeti guzel bir havayolu ayrica hesapli.Beijng-Istanbul Aeroflot ile gidis donus 1700 TL,THY ile 4000 TL.Sonuna kadar Aeroflot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
tu 154 e binde gör :D
... ~ 9 yıl önce
yorumlarımı neden yayınlamıyorsunuz? 3 günde tk ilanı yayından kaldırdı. Yeni ilanlar konusunda istihbarat yapsanız bizde bilgilensek olmazmı? Sayın ilker aycı ile görüşme ayarlasanız siz bizden daha yakınsınız ve daha kolay ulaşabiliyorsunuz. ilker bey'e yaş sınırlamalarından bahsetseniz. burada yorumlarda yazılan hem pilot adayı arkadaşlarımızdan hemde yaş sınırına takılan ama çok yaşlı olmayan arkadaşlarımızdan bahsetseniz. bunu da özel ropörtaj şeklinde yayınlasanız? bizim hayır dualarımızı alsanız olmazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 9 yıl önce
Ne anlatiyosun ya?
Ekrem'e ~ 9 yıl önce
Senin anlayamayacağın şeyleri bilader.....
selam ~ 9 yıl önce
geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi ~ 9 yıl önce
Ekonomi her yerde cokuyor bizde de usd 3, 5 ve euro 4.0 olabilir. Insaatlar cokebilir bankalar cok zorda kalabilir!!! Sakun borca girmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazipaşa ~ 9 yıl önce
Artık Antalyaya A380 ler gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000