07 Aralık 2015, Pazartesi 11:05:20

Aeroflot yine iptal etti

Rus havayolu şirketi Aeroflot, bugün İstanbul'dan Moskova'ya yapacağı ilk seferini iptal etti.
  • tezek ne diyorsun yani rus uçakları tepende fing atsın sen hala dış ticaret de neyin kafası bu anlamadım, tarihte ruslar hep düşmanımızdı ne ara dost oldukku bunlarla birde avukatlıklarını yapıyorsunuz, utanmasanız ruslar haklı diyeceksiniz
  • playstation 07 Aralık 2015, Pazartesi 12:31 kardeş bugün çok civilization oynamışsın, kapat da adaptör soğusun. Oldum gulmekten..
  • Tezekleri hazırlayın .ruslar tezek bile yakamaz donarlar. Olan bize oldu cillop ruslar yüz vermiyor trip atıyor artık ucagimizi vurdunuz diye.
  • Ensesine bi vurcan görcek gününü
  • başbakan yardımcısı bu krizin faturasının 9 milyar doları bulacağını söylerken orta vadede bunun 4 katı olabileceği yani 40 milyar dolarlık bir faturanın beklendiği konuşuluyor. dış politikada kafanı çalıştırmazsan burnunu öyle bir sürterler ki ne olduğunu anlayamazsın. zaten her sene cari açığı ve ticaret açığını otomatiğe bağlamışsın, ürettiğin de bir şey yokken bunun üzerine gelecek bir 10 milyar dolarlık daha yük; burada ahkam kesenler, bu faturanın kime gireceğini düşünüyorsunuz, şimdiden tezek kokusu almaya başladınız sanırım.
  • Heryonden herkese zarar veren bir duruma suruklendik, yetersiz insanlar bizi ne hale getirdi, hepimiz zarardayiz, cevremizde gorustgumuz bir dost ulke kalmadi
  • inşallah batar yok olur gider. ruslar bile putini sevmiyor ama bizdeki içimizdeki ruslar putine aşık oldular.
  • ya dün uçak araba yapıyorduk bugün tezek yakacaz diyoruz, bilim ne kadar hızlı ilerliyor ülkemizde:)
  • Ruslar dükkan kapatıp bilet kessin THY'ye...% 1 primle.
  • En alttaki yorum güldürdün yav.rte özğr dilemek için randevu istiyor adam muhattap alıp telefonlarına bile baktırtmıyor.Ucagını düşür bide özür dilet oldu..

Rus havayolu şirketi Aeroflot, bugün İstanbul'dan Moskova'ya yapacağı ilk seferini iptal etti.

Türkiye ile Rusya arasındaki uçak krizinin etkileri havayolunda da etkilerini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yolcu azlığı nedeniyle sabah seferini iptal etmek zorunda kalan Aeroflot, bugün de ilk seferini iptal etti.

SU 2137 sefer sayılı 10:20'deki uçuşunu yolcu azlığı nedeniyle iptal eden Rus şirket, bu seferini öğleden sonra saat 14:05'de yapacağı yapacağı uçuşla birleştirme kararı aldı.

 

Aeroflot yine iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Mustafa ~ 8 yıl önce
tezek ne diyorsun yani rus uçakları tepende fing atsın sen hala dış ticaret de neyin kafası bu anlamadım, tarihte ruslar hep düşmanımızdı ne ara dost oldukku bunlarla birde avukatlıklarını yapıyorsunuz, utanmasanız ruslar haklı diyeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
playstation 07 Aralık 2015, Pazartesi 12:31 kardeş bugün çok civilization oynamışsın, kapat da adaptör soğusun. Oldum gulmekten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Tezekleri hazırlayın .ruslar tezek bile yakamaz donarlar. Olan bize oldu cillop ruslar yüz vermiyor trip atıyor artık ucagimizi vurdunuz diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Putinin ~ 8 yıl önce
Ensesine bi vurcan görcek gününü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tezek ~ 8 yıl önce
başbakan yardımcısı bu krizin faturasının 9 milyar doları bulacağını söylerken orta vadede bunun 4 katı olabileceği yani 40 milyar dolarlık bir faturanın beklendiği konuşuluyor. dış politikada kafanı çalıştırmazsan burnunu öyle bir sürterler ki ne olduğunu anlayamazsın. zaten her sene cari açığı ve ticaret açığını otomatiğe bağlamışsın, ürettiğin de bir şey yokken bunun üzerine gelecek bir 10 milyar dolarlık daha yük; burada ahkam kesenler, bu faturanın kime gireceğini düşünüyorsunuz, şimdiden tezek kokusu almaya başladınız sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 8 yıl önce
Heryonden herkese zarar veren bir duruma suruklendik, yetersiz insanlar bizi ne hale getirdi, hepimiz zarardayiz, cevremizde gorustgumuz bir dost ulke kalmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Devletin sinirlarinda cirit atanlardan dost olunmaz
ada ~ 8 yıl önce
hangi sınırdan bahsediyorsun elek gibi olmuş, hemen gaza gelip vatan millet edebiyatı yapmayın. ege de işgal edilip bayrak çekilen kaç ada olduğundan haberin var mı senin.
İçimizdeki ruslara selam olsun ~ 8 yıl önce
Komşularında komşu olsa hangisinin sana faydası var ? Eyyam yapacağına topraklarına göz diken komşularına karşı ülkene sahip çık, çıkmıyorsanda git komşuya yerleş engel olan yok sana
batsın ~ 8 yıl önce
inşallah batar yok olur gider. ruslar bile putini sevmiyor ama bizdeki içimizdeki ruslar putine aşık oldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercu ~ 8 yıl önce
Sonuç da onuda halk seçmiş
bmx ~ 8 yıl önce
Rusların çoğu putini sever ve destekliyorlar bilerek konuşun
dün ve bugün ~ 8 yıl önce
ya dün uçak araba yapıyorduk bugün tezek yakacaz diyoruz, bilim ne kadar hızlı ilerliyor ülkemizde:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
Bırak tezek yakmayı falan önce kafanın içindeki tezekten kurtul sen,
Veli Demir Potin ~ 8 yıl önce
Ruslar dükkan kapatıp bilet kessin THY'ye...% 1 primle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
En alttaki yorum güldürdün yav.rte özğr dilemek için randevu istiyor adam muhattap alıp telefonlarına bile baktırtmıyor.Ucagını düşür bide özür dilet oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000