22 Nisan 2018, Pazar 09:21:43

'Rusya-ABD uçuşları tamamen durabilir'

Rus Aeroflot havayolu şirketini temsilcisinin yaptığı açıklamaya göre, “Rus mürettebat Amerikan vizesi alma konusunda ciddi problemler yaşıyor”.
  • Amerikalılar düşünsün bize yarar bu iş tümen ufa ekaterinburg İstanbul sonra USA !! Her kriz bize fırsat maşallah

Rus Aeroflot hava yolu şirketi temsilcisi, mürettebat için Amerikan vizesi alma konusunda bir problem olduğunu doğruladı.

Şirket temsilcisi Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada, “Bunu doğruluyoruz’’ derken daha önce Rusya Dışişleri Bakanlığı, havayolu şirketinin personellerinin Amerikan vizesi alma konusunda zorluklarla karşılaştığını söylemişti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'na göre, mevcut durum ABD ve Rusya arasındaki hava yolu bağlantısının sona ermesine yol açabilecek

“İKİ ÜLKE ARASINDAKİ UÇUŞLAR TAMAMEN DURABİLİR”

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İki ülke arasındaki doğrudan uçuşların tamamen kalkabileceği ihtimalini ihtimaller dahilinde. Rusya ile ABD arasında düzenli uçuşlar düzenleyen tek havayolu şirketi olan Aeroflot uçuşları durdurmak zorunda kalabilir. Zira şirketin pilotları ABD'den vize alma konusunda zorluklarla karşılaşıyor" ifadeleri kullanıldı.

Rus havayolu şirketi Aeroflot, daha önce pilotların ABD'den vize alma konusunda zorluk yaşadığını bildirmişti.

Washington, Londra'nın eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızı Yuliya'nın zehirlenmesi olayında Moskova'nın sorumlu olduğuna kanaat getirmiş vermiş ve 60 Rus diplomatı sınırdışı etmişti. (Qha)

'Rusya-ABD uçuşları tamamen durabilir'

Yorumlar

Ooo ~ 6 yıl önce
Amerikalılar düşünsün bize yarar bu iş tümen ufa ekaterinburg İstanbul sonra USA !! Her kriz bize fırsat maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlar düşünsün ~ 6 yıl önce
Hayırdır? Sen Amerika'ya vizesiz mi giriyorsun maşallah?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000