08 Şubat 2019, Cuma 12:24:54

Atatürk Havalimanı'nda acı olay!

Tedavi için Türkiye’ye getirilen Iraklı bebek Abdullah Husam Al-Saedi, tedavisinin ardından ülkesine dönerken havalimanında fenalaştı.
  • Bu ve daha agırları havalimanında hergün yaşanan sıradan haberler bunları ajite Edip öne çıkarmayı anlayamıyorum ..İstanbul'da daha beterleri günde binlerce oluyor ozaman bir kanal yapın sırf bunları yayınlayın acı meraklıları izlesin.
  • Allahim rahmet eylesin mekani cennet olsun allahim annesine babasina sabir versin....
  • Allah Rahmed Etsin
  • ALLAH SABIR VERSIN AİLESİNE
  • Türkün yaptigi tedavi o kadar sürer iste

Tedavi için Türkiye’ye getirilen Iraklı bebek Abdullah Husam Al-Saedi, tedavisinin ardından ülkesine dönerken havalimanında fenalaştı. Ülkesine gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda rahatsızlanan Abdullah Husam Al-Saedi, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Ailesi tarafından bir süre önce tedavi için Türkiye’ye getirilen Abdullah Husam Al-Saedi, tedavinin ardından ailesi ile birlikte ülkelerine gitmek için önceki gece Atatürk Havalimanı’na geldi. Anne ve babası ile birlikte Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle Irak’ın başkenti Bağdat’a uçacak olan Al-Saedi’nin uçağa binebilmesi için uçabileceğine dair sağlık raporu istendi. Aile, bunun üzerine havalimanı sağlık birimine başvurdu. O sırada Saedi’nin fenalaştığını gören doktorlar, hemen harekete geçti. Kan kanseri olduğu öğrenilen Saedi’ye ilk müdahaleyi yapan doktorlar küçük bebeği Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Tedavi için Türkiye’ye getirilen 2 aylık Saedi'nin hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Atatürk Havalimanı'nda acı olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ölü sevmeyici ~ 5 yıl önce
Bu ve daha agırları havalimanında hergün yaşanan sıradan haberler bunları ajite Edip öne çıkarmayı anlayamıyorum ..İstanbul'da daha beterleri günde binlerce oluyor ozaman bir kanal yapın sırf bunları yayınlayın acı meraklıları izlesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgsli ~ 5 yıl önce
Allahim rahmet eylesin mekani cennet olsun allahim annesine babasina sabir versin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cennet Mekan Olsun ~ 5 yıl önce
Allah Rahmed Etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah sabır versin ~ 5 yıl önce
ALLAH SABIR VERSIN AİLESİNE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok acı ~ 5 yıl önce
Anne baba olan arkadaslar bu aciyi daha derin hissetmislerdir. Ailesine Allah sabir versin
Amin ~ 5 yıl önce
Melekti, melek oldu
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Türkün yaptigi tedavi o kadar sürer iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hainlik ~ 5 yıl önce
Senin gibi hain insanlar yüzünden millet ülkemizde TIP iyi değil sanıyor. Bizim doktorlarımız gayet iyi bilgili ve başarılılar. Üzerlerine düşen her şeyi en iyi şekilde yerine getirip tüm imkanları kullanıyorlar. Gerisi Allah (c.c) a kalmış. Demekki zavallı bebeğin ömrü bu kadarmış. Allah rahmet eylesin. Ve gerçek bir vatansever en ufak bir şeyde ülkesini yerin dibine gömmeye çalışmaz aksine bir sorun varsa çözmek için uğraşır. Madem çok biliyorsun git daha iyo bir doktor ol kardeşim ;)
Türkiye ~ 5 yıl önce
Türkiye gelmis demek ki güvenmişler arabistan dan belki ic şansı yok ölürdü. Zaman geldi mi ister kral dokdur gelsin çağre bulamaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000