07 Nisan 2020, Salı 14:19:40

Atatürk Havalimanı'nda son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, korona virüs ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda bin yataklı hastane yapılacağını açıkladı.
  • İyi ki imamoğlu var bunlara akıl veriyor. Yoksa bunlar bu işleri düşünebilecek kapasitede insanlar değiller. Yaşa imamoğlu geleceğin c başkanı
  • Yıkılıp yeniden inşa edilen Okmeydanı E. ve A. Hastanesi 10 gün önce devreye girdi, no panic.
  • Reis İGA'Yİ hastane yap buraya tekrar uçuşa aç.Hasta garantisinde ver.Hasta olmazsam öleyim:) Iga denilen canavara Kriz filan dinlemiyor alacağından vazgeçmiyor.
  • Çok güzel fikir bencede güzel olur.
  • israf havalimanından dönülecek zamanı gelince.
  • Bu şekilde bir hastane yapılması biraz korkutuyor beni. Gerçekten 1000 yataklı bir hastaneye ihtiyaç var mı. O kadar mı durum kritik :(
  • AIRPORT Hotel ve eski VIP Hastahaneye çok kısa zamanda dönüştürülebilir. Otel zaten hazır sadece steril edilip gerekli araç gereçler getiril dimi alın size şahane Hastahane . Sadece otelin bulunduğu alan 3 günde temizlenerek hizmet verebilir.
  • Hastane bence Airport otelin önünde yapılmalı. Bu sayede hali hazırda bulunan yaklaşık 100/150 yataklı yoğun bakım merkezi oluşturulabilir. Apron kısmıda 1000 yataklı hastane yapılabilir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, korona virüs ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda bin yataklı hastane yapılacağını açıkladı. Atatürk Havalimanı'nda hastane yapılması planlanan kargo terminallerinin bulunduğu bölgede son durum görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe Havalimanı'na hastane yapılacağını açıkladı.

Erdoğan'ın açıklaması ardından Atatürk Havalimanı'nda hastane yapılması planlana bölgelerde hazırlık çalışmaları başladı. Kargo terminallerinin bulunduğu bölgede yaşanan hareketlilik kameralara da yansıdı. Havalimanında park halinde bulunan uçaklar ve uçakların iniş kalkışlarının ise devam ettiği görüldü.






Atatürk Havalimanı'nda son durum

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İmam ~ 4 yıl önce
İyi ki imamoğlu var bunlara akıl veriyor. Yoksa bunlar bu işleri düşünebilecek kapasitede insanlar değiller. Yaşa imamoğlu geleceğin c başkanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samandıra H. A. ~ 4 yıl önce
Yıkılıp yeniden inşa edilen Okmeydanı E. ve A. Hastanesi 10 gün önce devreye girdi, no panic.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga hastane olsun ~ 4 yıl önce
Reis İGA'Yİ hastane yap buraya tekrar uçuşa aç.Hasta garantisinde ver.Hasta olmazsam öleyim:) Iga denilen canavara Kriz filan dinlemiyor alacağından vazgeçmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 4 yıl önce
Çok güzel fikir bencede güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zamanı gelecek... ~ 4 yıl önce
israf havalimanından dönülecek zamanı gelince.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bili bili ~ 4 yıl önce
Zavallısın devlet bir şey yaptimi karşı gelinmez karşı geliyorsan hainsin senin o karşı geldiğin devlet verecek o thy batmasın diye maaşlarını
Hastane ~ 4 yıl önce
Bu şekilde bir hastane yapılması biraz korkutuyor beni. Gerçekten 1000 yataklı bir hastaneye ihtiyaç var mı. O kadar mı durum kritik :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst Harekat ~ 4 yıl önce
1000 yataklı hastaneden çok 45 gün sürmesi üzücü /
Maalesef ~ 4 yıl önce
Maalesef, bugun durum ne kadar kritik anlamak cok zor degil. Bunun icin hasta ve olum rakamlarina bakmak yeterli.
Ufuk ~ 4 yıl önce
Durum çok kritik. Bir veya İki hafta içinde dolabilir en kötü ihtimal. Böyle değerlendirmesi çok iyi
ABC ~ 4 yıl önce
Durum kritik midir değil midir bilemiyorum ancak İstanbul gibi 15 milyondan fazla nüfusu olan bir şehirde 1000 yatak kapasiteli hastane her zaman iş görecek bir tesis olur.
Tk ~ 4 yıl önce
Günde bilenebilen 3000 üstü vaka açıklanıyor. Oda bilinen. Az bile bu yatak.
Durum ~ 4 yıl önce
Kritik değil önlem.
1000 değil ~ 4 yıl önce
5000 yatak lazım. Tabi yatak yetmiyor oksijen de gerekecek nefes alamayan hastalara. Iyilesme süreci epey uzun.
Korsanpilot ~ 4 yıl önce
Çok akillisin seni sağlik bakani yapmali bu öngörülük herkese nasip olmaz
Lokasyon ~ 4 yıl önce
AIRPORT Hotel ve eski VIP Hastahaneye çok kısa zamanda dönüştürülebilir. Otel zaten hazır sadece steril edilip gerekli araç gereçler getiril dimi alın size şahane Hastahane . Sadece otelin bulunduğu alan 3 günde temizlenerek hizmet verebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otel??? ~ 4 yıl önce
Neden olduğunu biraz empati yaştığınızda daha iyi anlıyacaksınız aslında farz edelim sağlık çalışaanısınız ve aynı anda 1000 kişiyi konttrol etmek durumundasınız sizce katları çıkarak mı daha hızlı olursunuz yoksa düz ayakmı???
El cevap ~ 4 yıl önce
Asansör icat edildi...
EK ~ 4 yıl önce
Hastane bence Airport otelin önünde yapılmalı. Bu sayede hali hazırda bulunan yaklaşık 100/150 yataklı yoğun bakım merkezi oluşturulabilir. Apron kısmıda 1000 yataklı hastane yapılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 4 yıl önce
Süper olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000