09 Nisan 2020, Perşembe 15:24:27

Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalar havadan görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'na bin yataklı hastane yapılacağını açıklamasının ardından çalışmalar başladı.
  • Aynı şeyi Samsun eski hava alanında yapıldı. Pist iptal oldu, üzerine yeni binalar yapıldı. Şu anda mevcut uçuş okulları yeni hava alanını kullanmak zorunda kaldılar. Oysa eski hava alanı eğitim için ideal idi.
  • Birsuru altyapısı olan bina varken neden tekrar inşaat? Inşaatı hangi firmanın yaptığını bilsem aklıma bi sebep geliyor ama.
  • hesabını o! Tasalanmayın. Bak, birkaç zaman sonra çıkar kokusu!
  • Yeni hastane yapmak ne alaka? Hastaları koyacak yeterli bir yerimiz yokmu? Hemen dibinde kullanilmayan dev terminal binası var, CNR fuar merkezi var, basın ekspres yolu üstünde onlarca boş otel var, dahası bitmeye yakın olan başakşehir şehir hastanesi var ( bir bloğa öncelik ver bitir 1 haftada, 1000 yataklık yer çıkar) ... Daha sayayım mi? Bunlar iş yapıyor görünmek için kendilerini ve bizi rezil ediyorlar... Ha unutmadan bizi kıskanan almanya 750 milyar euro vatandaşına vericek, bizimkiler bizden para dileniyor... Komik =)
  • Arkadaş G apron’a boydan boya yap çadır hastaneyi, airport oteli kullan, terminallerin uygun yerlerini kullan. Yok katiyen olmaz...
  • Bu havalimanına ihtiyacımız yok diyordunuz Şu zor günlerde havacılık olarak Atatürk havalimanı tek kurtacı oldu, Kargo uçuşları sektöre ve ülkeye tek kaynak şu an. Hala akıllanmadılar,, yazık günah, 45 günde bozduğun o piste de bir gün ihtiyaç duyarsan ne olacak.. Mevcut boş binalardan faydalansan ne olur. Kaş yaparken göz çıkarmak.
  • Yeşil alanlar nasıl yok edilecek!!! Virüsü lojmanlara nasıl bulaştıracağız!!! Yandaş inşaatçılar verdiğimiz 10₺ bağışları nasıl toparlayacak!!!!
  • 747 Albayraklı Vip jetimiz de orada ne güzel duruyor. Hastane yanı,hastalık falan gelir alim Allah, Başkanımızın sağlığı için, keşke daha güvenli bir bölgeye parketseler :((
  • Allah gözünüzü doyursun. Dünyanın bu kötü halinde bile rant peşindesiniz. Orada güzelim terminal binası ve diğer binalar olduğu halde. Hâlâ ne diye inşaat yapmanın peşindesiniz.
  • Var olan tesisleri, havalimanı girişine yakın-ulaşım imkanı olan bölgeyi- kullanmak dururken neden meydanın en ucuna? Florya bölgesini/sahil yolunu işba etmek için mi? Hani yapılan Tesisler kalıcı hale gelecekti? Mevcut altyapı bozularak mı? Atatürk Havalimanının kıymeti bu afet zamanında bile anlaşılamadı mı? Arazisini tırtıklamak için bahane mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'na bin yataklı hastane yapılacağını açıklamasının ardından çalışmalar başladı.

Alanda devam eden çalışmalar ise havadan görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında İstanbul'da iki salgın hastanesi yapılacağını açıklamıştı. Bu kapsamda Atatürk Havalimanı'nda dün başlayan hareketlilik bugün de devam etti. Atatürk Havalimanı apronuna giriş yapan iş makineleri ve malzeme taşıyan tırların yoğun çalışması ise havadan görüntülendi. Korona virüs ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı içerisinde belirlenen alana 45 günlük sürede bin yataklı hastane yapılması planlanıyor.







Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalar havadan görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

SSX LTFH ~ 4 yıl önce
Aynı şeyi Samsun eski hava alanında yapıldı. Pist iptal oldu, üzerine yeni binalar yapıldı. Şu anda mevcut uçuş okulları yeni hava alanını kullanmak zorunda kaldılar. Oysa eski hava alanı eğitim için ideal idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazikentli ~ 4 yıl önce
Sanki sağlıktan daha önemli şu an havacılık egitimi
Kaptan ~ 4 yıl önce
Peki uçuracak birilerini bulamazsan bunun bir önemi var mı sence?
Serdar ~ 4 yıl önce
Birsuru altyapısı olan bina varken neden tekrar inşaat? Inşaatı hangi firmanın yaptığını bilsem aklıma bi sebep geliyor ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapmıştır ~ 4 yıl önce
hesabını o! Tasalanmayın. Bak, birkaç zaman sonra çıkar kokusu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam komedi ~ 4 yıl önce
Yeni hastane yapmak ne alaka? Hastaları koyacak yeterli bir yerimiz yokmu? Hemen dibinde kullanilmayan dev terminal binası var, CNR fuar merkezi var, basın ekspres yolu üstünde onlarca boş otel var, dahası bitmeye yakın olan başakşehir şehir hastanesi var ( bir bloğa öncelik ver bitir 1 haftada, 1000 yataklık yer çıkar) ... Daha sayayım mi? Bunlar iş yapıyor görünmek için kendilerini ve bizi rezil ediyorlar... Ha unutmadan bizi kıskanan almanya 750 milyar euro vatandaşına vericek, bizimkiler bizden para dileniyor... Komik =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ettin şindi ~ 4 yıl önce
Sen mi bilcen doğrusunu koskoca Reis mi
T.S. ~ 4 yıl önce
Devletlerin para basarak halka vermesi kriz zamanlarında uygulanan yüksek riskli bir acil eylem planıdır, fakat devletler bu paraları çeşitli finans araçlarıyla geri toplayamazlarsa şişmiş olan piyasada paralar pula dönüşür. Bizde devlet para basmak yerine nakit ihtiyacını olabildiğince yardım kampanyasına dönüştürerek daha büyük bir krizi engellemeye çalışıyor. İhtiyaç olduğunda para basıp dağıtmayı iyi birşey zannedenler var hala. Herkesi eleştirebilir insan, ama körükörüne eleştirmek çok komik oluyor.
T.S. ~ 4 yıl önce
Euro basma yetkisi ECB dedir. O da Almanya'nın değil Avrupa Birliğinin merkez bankasıdır. Almanya bu yardımı para basarak değil, kendi bütçesinden verdiği fazla ile yapmaktadır.
İlla da beton ~ 4 yıl önce
Arkadaş G apron’a boydan boya yap çadır hastaneyi, airport oteli kullan, terminallerin uygun yerlerini kullan. Yok katiyen olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah ıslah etsin ~ 4 yıl önce
Bu havalimanına ihtiyacımız yok diyordunuz Şu zor günlerde havacılık olarak Atatürk havalimanı tek kurtacı oldu, Kargo uçuşları sektöre ve ülkeye tek kaynak şu an. Hala akıllanmadılar,, yazık günah, 45 günde bozduğun o piste de bir gün ihtiyaç duyarsan ne olacak.. Mevcut boş binalardan faydalansan ne olur. Kaş yaparken göz çıkarmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dd ~ 4 yıl önce
Yeşil alanlar nasıl yok edilecek!!! Virüsü lojmanlara nasıl bulaştıracağız!!! Yandaş inşaatçılar verdiğimiz 10₺ bağışları nasıl toparlayacak!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 4 yıl önce
747 Albayraklı Vip jetimiz de orada ne güzel duruyor. Hastane yanı,hastalık falan gelir alim Allah, Başkanımızın sağlığı için, keşke daha güvenli bir bölgeye parketseler :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 4 yıl önce
Allah gözünüzü doyursun. Dünyanın bu kötü halinde bile rant peşindesiniz. Orada güzelim terminal binası ve diğer binalar olduğu halde. Hâlâ ne diye inşaat yapmanın peşindesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yap-boz ~ 4 yıl önce
Var olan tesisleri, havalimanı girişine yakın-ulaşım imkanı olan bölgeyi- kullanmak dururken neden meydanın en ucuna? Florya bölgesini/sahil yolunu işba etmek için mi? Hani yapılan Tesisler kalıcı hale gelecekti? Mevcut altyapı bozularak mı? Atatürk Havalimanının kıymeti bu afet zamanında bile anlaşılamadı mı? Arazisini tırtıklamak için bahane mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000