02 Mayıs 2020, Cumartesi 11:50:01

Atatürk Havalimanı'ndaki hastanede son durum...

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda yapımına aralıksız devam edilen Yeşilköy Hastanesinin kaba inşaatının büyük bir kısmı bitirildi.
  • Şimdiye kadar unutulan herşey gibi bu da çok kısa sürede unutulur gider merak etmen, neler unutulmadı kiiii,yok tarin yazar yok hesabı sorulur vs vs hepsi fasa fiso neyi tarih yazmış neyin hesabı sorulmuş bugüne kadar bir dönünde geçmişe bakın. Boşa nefesinizi tüketmeyin karar verilmiş ve kervan yürür diyorlar yapacak bişey yok zevk almaya bakmaktan başka.
  • Senelerdir Saw’ da bitirelemeyen pist varken hiç bir sorunu olmayan iki adet pistin kırılıp heba edilmesi vicdan sahibi olan herkesi üzer. Üstelik alt yapısı olan boş binalar varken. 80 milyon insanın, yetimin hakkı var. Kimse de diyemiyor ki ya arkadaş bu pistler sorunlumuydu, atılmıydı da kırdınız zaten sıkıntılı bir dönemin içindeyken elindeki değeri neden heba ediyorsun. Tekrar başka yere yapmak istesen 2 tane pistin maliyeti ne olacak. Yazık günah. Üzülmemek elde değil. Biz zengin bi arap ülkesi değiliz, elimizdekilere sahip çıkmamız korumamız gerekiyor.
  • 35 R 17 L PİSTİNİN 2.650 metresi resimde görüldüğü gibi duruyor,kalkış için bunu iniş için 05/23 ü kullanabilirler kızgın muhalifler.
  • bundan yüzyıl sonra tarih adınızı nasıl anıcak çok merak ediyorum..
  • Zaten corona azaldı bu bitinçe lazım olmuçak heralde gökdelen yaparlar. Milli Park hayalleri bak nazıl yok oluyor. Sayın yetkililer bu kararı vermişler bir Pist yok etmeye tamam saygı ile karşılıyoruz. Ama dünyanın tüm büyük şehirlerinde limanlar şehir içinde iş adamları çabuk gidip geliyor. Tamam onu bırakın yahu koça terminaler hangarlar var hazır bina tav otel var liman içinde hiç mi düşünmediniz? Zaten economi kris var dünyanın parası yatırılıyor ve 2 millyarlık Türk halkının sermayesi pist kırmak ile yok edildi. Yazık be biraz açıyın bu halk bunu kak etmedi.
  • Krizi firsata cevirip muradina ermis oldun
  • Yazık
  • Tarih bu yapılanı unutmayacak.tarihi bir havaalanı hem onu hem Atatürk adını hedef alanlar yazıklar olsun yapanlara.hem milli servet hem katliam oldu.yazık.o kadar boş terminal varken
  • Park halindeki pistlerin havalanabileceği kadar pist kalmıştır inşallah.
  • Maşallah çok güzel görünüyor işte bu gücümüzü gösteriyoruz .. Eski Türkiye yok artık yeni Türkiye de elhamdürillah herşey zamanında ve hızlı ilerliyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda yapımına aralıksız devam edilen Yeşilköy Hastanesinin kaba inşaatının büyük bir kısmı bitirildi. Hastanenin çevre düzenlemesi ve havalandırma tesisatın yapımına başlandığı görülürken ilk ofis malzemeleri de getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı’nda yapımına başlanan Yeşilköy Hastanesinin büyük bir kısmı tamamlandı. Kaba inşaatının büyük kısmının bitmesinin ardından bir yandan ise çevre düzenlemesine geçildi. Açılışına günler sayan hastanenin biten kısımları için ise ilk ofis malzemeleri getirildi. Kamyonetlere getirilen malzemeler biten kısımlara yerleştirilmeye başlandı. Yapımına 8 Nisan’da başlanan pandemi hastanesindeki çalışmalar drone ile havadan görüntülendi.







Atatürk Havalimanı'ndaki hastanede son durum...

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Unutulur ~ 4 yıl önce
Şimdiye kadar unutulan herşey gibi bu da çok kısa sürede unutulur gider merak etmen, neler unutulmadı kiiii,yok tarin yazar yok hesabı sorulur vs vs hepsi fasa fiso neyi tarih yazmış neyin hesabı sorulmuş bugüne kadar bir dönünde geçmişe bakın. Boşa nefesinizi tüketmeyin karar verilmiş ve kervan yürür diyorlar yapacak bişey yok zevk almaya bakmaktan başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli servet ~ 4 yıl önce
Senelerdir Saw’ da bitirelemeyen pist varken hiç bir sorunu olmayan iki adet pistin kırılıp heba edilmesi vicdan sahibi olan herkesi üzer. Üstelik alt yapısı olan boş binalar varken. 80 milyon insanın, yetimin hakkı var. Kimse de diyemiyor ki ya arkadaş bu pistler sorunlumuydu, atılmıydı da kırdınız zaten sıkıntılı bir dönemin içindeyken elindeki değeri neden heba ediyorsun. Tekrar başka yere yapmak istesen 2 tane pistin maliyeti ne olacak. Yazık günah. Üzülmemek elde değil. Biz zengin bi arap ülkesi değiliz, elimizdekilere sahip çıkmamız korumamız gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISL ~ 4 yıl önce
35 R 17 L PİSTİNİN 2.650 metresi resimde görüldüğü gibi duruyor,kalkış için bunu iniş için 05/23 ü kullanabilirler kızgın muhalifler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalif ~ 4 yıl önce
Stopway? Clearway ? Climb gradient ? Second segment ? Alkisa devam avuclar patlarcasina..
112Ap0 ~ 4 yıl önce
bundan yüzyıl sonra tarih adınızı nasıl anıcak çok merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist ~ 4 yıl önce
Zaten corona azaldı bu bitinçe lazım olmuçak heralde gökdelen yaparlar. Milli Park hayalleri bak nazıl yok oluyor. Sayın yetkililer bu kararı vermişler bir Pist yok etmeye tamam saygı ile karşılıyoruz. Ama dünyanın tüm büyük şehirlerinde limanlar şehir içinde iş adamları çabuk gidip geliyor. Tamam onu bırakın yahu koça terminaler hangarlar var hazır bina tav otel var liman içinde hiç mi düşünmediniz? Zaten economi kris var dünyanın parası yatırılıyor ve 2 millyarlık Türk halkının sermayesi pist kırmak ile yok edildi. Yazık be biraz açıyın bu halk bunu kak etmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boylece ~ 4 yıl önce
Krizi firsata cevirip muradina ermis oldun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşilköy ~ 4 yıl önce
Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara leke... ~ 4 yıl önce
Tarih bu yapılanı unutmayacak.tarihi bir havaalanı hem onu hem Atatürk adını hedef alanlar yazıklar olsun yapanlara.hem milli servet hem katliam oldu.yazık.o kadar boş terminal varken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Park halindeki pistlerin havalanabileceği kadar pist kalmıştır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 4 yıl önce
Maşallah çok güzel görünüyor işte bu gücümüzü gösteriyoruz .. Eski Türkiye yok artık yeni Türkiye de elhamdürillah herşey zamanında ve hızlı ilerliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000