03 Mart 2016, Perşembe 12:12:12

Bakan Yıldırım Smart projesini gezdi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım bu sabah Smart binasını ziyaret etti.
  • ORHAN BİRDAL DAN BİR TÜRLÜ KURTULAMADIK. İŞE GİRDİĞİM GÜNDEN BERİDİR ORHAN BİRDAL İLE AÇLIŞIYORUM. KURUMUMU DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞIYORUM FAKAT DEĞİŞTİREMİYORUM. ÇALIŞTIĞIM KURUMUN YÖNETİCİLERİNDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. PARA PUL UMURUMDA DEĞİL YETERKİ BU İNSANLARLA ÇALIŞMAYAYIM YETER....
  • Arff'e laf söyleyen kendini bilmez bi kaybol artık. Ne iş yaparsa yapsın nerede olursa olsun utanıyorum böyle sağa sola çamur olan zavallılardan. Biraz delikanlıysan facebook hesabından yap yorumu. Böylelerini hayattan drop etmeli.
  • Türkiye Havacılık tarihine hep başarıları ile damga vurdu. Bunu yaparken yanında yer alan ekibi onun başarılarına eşlik ve hizmet etti. Bunca iş başarısız olsa ne O üstü üstüne Bakan, nede yanındakiler makam alabilirdi. Kimileri konuşur Bakanımız ve Ekibi iş yapar. Kediler ise ciğere mundar der durur. Var Ol 24 ayar Bakanım ve Sağ Ol.
  • arff'yi ziyaret etmeyince etfaiye çıldırmış tazminat diye ağlayamadılar. bu kurum hava trafiktir öğrenin.
  • Sadece SMART sistem ile olmuyor, SMART yönetici ve eleman da lazım. Sistem devreye girdi ama bir fark göremedik henüz.
  • Orhan Birdal imparatorluğunu oturtuyor. Bakan Bey Hava Trafik Kulesini ziyaret edecek ve sorumlu Genel Müdür yerinde olmayacak! DHMI Genel Müdürü nerede? Kendi egoları için, kocaman bir kurumu kurban etiler. DHMI camiasına yazık. Orhan Birdal rahat durmadıkça, DHMI Türkiye sınırları dışına çıkamaz. Türkiye’de bile istedikleri işleri takip edemiyorlar, çünkü ipleri çekenlerin işine gelmiyor. Ben bu memlekete bir şey anlamadım. Allah sabırlar versin……
  • habere tıklayınca başka sekmede açılıyordu veya sağ tık ile başka sekmede açabiliyorduk düzeltin şunu!!!
  • kulenin içindeki o büyük fener ne işe yarıyor?
  • Binali Baba hazır İstanbula gelmişken bir kaç kişi ve kurumun kulağını çek sana zahmet Havacılığımızı Çalışanlarımızı perişan edenlere aman verme Sayın Bakanım
  • show a devam sen yakında davutoğlu nu yersin:)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği TATCA yönetiminin daveti üzerine bu sabah İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki smart binasını ziyaret etti.

Hava Trafik Yönetimi Sistemlerinin Sistematik Modernizasyonu olan SMART (System Modernisation of ATM Resources) projesi bugün Bakan Yıldırım'ı ağırladı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal'ın da eşlik ettiği Yıldırım, smart binasını hizmete alındıktan sonra ilk kez gezdi.

Türk Hava Sahası hava trafik hizmetlerini tek merkezden yönetecek olan projeyi inceleyen Yıldırım, kontrolörlerle de yakından ilgilendi. Orhan Birdal'ın detaylar hakkında bilgilendirdiği Bakan Yıldırım, projeyi oldukça başarılı buldu.

2007 yılında ihalesi yapılan ancak gecikmeyle hizmete alınan Smart projesi 2015 yılının Kasım ayında resmen hizmete girmişti.

Ziyaret sırasında TATCA yetkilileri ile hava trafik kontrolörlerinin sorunları hakkında konuşan Bakan Yıldırım, sorunları dikkatle dinledi. Kontrolörlerin sorunları ve çözüm önerileri konusunda bakan Yıldırım'ın gerekli çalışmayı yapacağı sözünü verdiği öğrenildi.

©AirportHaber Özel

Bakan Yıldırım Smart projesini gezdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

ORHAN BİRDAL ~ 8 yıl önce
ORHAN BİRDAL DAN BİR TÜRLÜ KURTULAMADIK. İŞE GİRDİĞİM GÜNDEN BERİDİR ORHAN BİRDAL İLE AÇLIŞIYORUM. KURUMUMU DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞIYORUM FAKAT DEĞİŞTİREMİYORUM. ÇALIŞTIĞIM KURUMUN YÖNETİCİLERİNDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. PARA PUL UMURUMDA DEĞİL YETERKİ BU İNSANLARLA ÇALIŞMAYAYIM YETER....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 8 yıl önce
Arff'e laf söyleyen kendini bilmez bi kaybol artık. Ne iş yaparsa yapsın nerede olursa olsun utanıyorum böyle sağa sola çamur olan zavallılardan. Biraz delikanlıysan facebook hesabından yap yorumu. Böylelerini hayattan drop etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAKIŞIYOR ~ 8 yıl önce
Türkiye Havacılık tarihine hep başarıları ile damga vurdu. Bunu yaparken yanında yer alan ekibi onun başarılarına eşlik ve hizmet etti. Bunca iş başarısız olsa ne O üstü üstüne Bakan, nede yanındakiler makam alabilirdi. Kimileri konuşur Bakanımız ve Ekibi iş yapar. Kediler ise ciğere mundar der durur. Var Ol 24 ayar Bakanım ve Sağ Ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcılar ~ 8 yıl önce
yağcılarda inecek vaaarrr!!
arff ~ 8 yıl önce
arff'yi ziyaret etmeyince etfaiye çıldırmış tazminat diye ağlayamadılar. bu kurum hava trafiktir öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 8 yıl önce
ne bos insancıksın sen bi bitmedin
Memur ~ 8 yıl önce
Anlaşılan SİZ tazminaaattt diye AĞLADINIZ. ALLAH sizin GÖZÜNÜZÜ doyursun sonra herkes DOYAR. Yazık... adı da okumuş insanlarsınız. vay zavallılar vaaayyy.
ağlama itfaiye ~ 8 yıl önce
ağlamayın
... ~ 8 yıl önce
Yaa bu atcleri ne okuması yaa okumuş deyip de pof poflamayın şunları açık öğretim den okumuş bi bölüm kem küm İngilizce bide torpil al sana atc .. Bunlar değil 10 bin 20 bin de versen gözleri doymaz bunları anca soğuk toprak doyurur
SMART ~ 8 yıl önce
Sadece SMART sistem ile olmuyor, SMART yönetici ve eleman da lazım. Sistem devreye girdi ama bir fark göremedik henüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Smart ~ 8 yıl önce
Smart akıllı anlamında değil bir kısaltmadır.
GM nerede? ~ 8 yıl önce
Orhan Birdal imparatorluğunu oturtuyor. Bakan Bey Hava Trafik Kulesini ziyaret edecek ve sorumlu Genel Müdür yerinde olmayacak! DHMI Genel Müdürü nerede? Kendi egoları için, kocaman bir kurumu kurban etiler. DHMI camiasına yazık. Orhan Birdal rahat durmadıkça, DHMI Türkiye sınırları dışına çıkamaz. Türkiye’de bile istedikleri işleri takip edemiyorlar, çünkü ipleri çekenlerin işine gelmiyor. Ben bu memlekete bir şey anlamadım. Allah sabırlar versin……

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR DAL ~ 8 yıl önce
Hayatımda Orhan Birdal a beddua ettiğim kadar hiç kimseye beddua etmedim. Halen de beddua ediyorum. Benim derdim para falan değil. Orhan Birdal Ve Selahattin yiğit i Allaha havale ediyorum.
admin ~ 8 yıl önce
habere tıklayınca başka sekmede açılıyordu veya sağ tık ile başka sekmede açabiliyorduk düzeltin şunu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 8 yıl önce
kulenin içindeki o büyük fener ne işe yarıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aldis ~ 8 yıl önce
O ışığın adı ALDIS lambasıdır. Frekans ve telsiz arızası olursa uçaklarla ve ya yer araçları ile muhabere sağlıyor. Ayrıntılı bilgiyi internette bulabilirsin.
fener ~ 8 yıl önce
kardeş o fener bu sezon şampiyon olup 4. yıldızı takacak!!
cumali ~ 8 yıl önce
Binali Baba hazır İstanbula gelmişken bir kaç kişi ve kurumun kulağını çek sana zahmet Havacılığımızı Çalışanlarımızı perişan edenlere aman verme Sayın Bakanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yersin ~ 8 yıl önce
show a devam sen yakında davutoğlu nu yersin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000