10 Haziran 2014, Salı 11:20:33

ÇELEBİ'YE BÜYÜK GURUR

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıkarak, RA3 Sertifikası ile tescil edildiler.
  • Yakın zamanda Çelebi çalışanlarının sendikasıda tescil edilecek. Hayırlı olsun
  • Çelebi'de senelerce çalıştım. Yaptığım işi de çok seviyordum ancak şirketi bir türlü sevemedim. Nedense insanları şirketten nasıl soğutmayı başarıyorlar bilmiyorum. Sırf bu yüzden sevdiğim hatta birçok insanın gıptayla baktığı işi bıraktım. Bu başarıları birazcık alttaki çalışanlara yayabilmeniz dileğiyle.

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıkarak, RA3 Sertifikası ile tescil edildiler.

Türk sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin köklü ve global markası Çelebi, sahip olduğu uluslararası sertifikalara, yenilerini de ekliyor. İki kıta, 5 ülke ve 35 havalimanında yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veren Çelebi, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin birbiri ardına gerçekleştirilen denetimlerden de büyük bir başarı ile çıkıyor.

Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak Mayıs ayında gerçekleştirilen denetimlerden ilki, Atatürk Havalimanı’ndaki Çelebi Kargo & Antrepo’da gerçekleştirildi. Validatör Axel Bohn tarafından gerçekleştirilen denetimlerden başarıyla geçen Çelebi Kargo & Antrepo’ya RA3 Sertifikası verildi.

Bu kapsamda gerçekleştirilen ikinci denetim ise Hindistan’ın Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda hizmet veren Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd.’de gerçekleştirildi. Validatör Matthias Haxter tarafından bu denetim de başarı ile sonuçlandı. Denetim sonrasında Çelebi Delhi Kargo da RA3 Sertifikası ile tescillendi.

Atatürk Havalimanı’ndaki Çelebi Kargo & Antrepo ve Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd.’e yapılan denetlemeler sonucunda verilen RA3 sertifikaları ile birlikte, Macaristan’da Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’ndaki Çelebi Ground Handling Hungary Ltd. ve Almanya’da Frankfurt Havaalanı’ndaki Çelebi Cargo GmbH ile birlikte Çelebi’nin kargo&antrepo hizmeti veren tüm birimlerinin Avrupa Birliği yeni hava kargo güvenlik uygulamalarına ilişkin uyumlulukları tescil edilmiş oldu.



ÇELEBİ'YE BÜYÜK GURUR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yakın zamanda Çelebi çalışanlarının sendikasıda tescil edilecek. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 10 yıl önce
Çelebi'de senelerce çalıştım. Yaptığım işi de çok seviyordum ancak şirketi bir türlü sevemedim. Nedense insanları şirketten nasıl soğutmayı başarıyorlar bilmiyorum. Sırf bu yüzden sevdiğim hatta birçok insanın gıptayla baktığı işi bıraktım. Bu başarıları birazcık alttaki çalışanlara yayabilmeniz dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 10 yıl önce
sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Keşke yorumunuzu Çelebi yetkilileri okusalar. Okusalar ne olacak diye sormayın ben de bilmiyorum.Haberi okudum. Denetimi yapanlar bizden değil. Bu nedenle Çelebiyi kutluyorum. Çalışanların bu başarıların gururunu hissedebilmeleri için çok geç de olsa ne yapılması gerektiğini araştırmalarını temenni ediyorum. Tekrar tebrikler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000