28 Mart 2022, Pazartesi 14:57:30

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı çıkışı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin ilk "Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı”nı açıkladı.
  • su anki chp atatürk e karşı bilginiz olsun
  • uyandırın şu adamı, sayıklıyor.
  • Aynı kontrol sahası içinde birbirine bu kadar yakın 2 havalimanı çalışmaz.Kontrattan kaynaklanan Atatürk Havalimanın Ticari Yolcu uçuşlarına kapanması şartını dikkate almasak bile meydan yeniden operasyona açılmaz.Vaat vermeden keşke bir görüş alsa.Bu nedenle vaatleri boş laf oluyor..
  • Havalimanı açmak yerine yeni havalimanın adını atatürk yapın bu iş huzur içinde çözülsün
  • ÇOK GÜZEL OLDUĞU GİBİ Mİ?
  • Nereye açıyorsun kardeşim ya ! Buranın yolcu trafiğine kapatılması konusunda kapı gibi madde var sözleşmede, adam mahkemeye verir kazanır, hukuk denen bir şey var , dağ başı mı burası!
  • Havalimanı zaten açık,ağam buni bilmiyirmi?
  • İki havalimanı aktifken bile STAR ve SID ler çakılıyorken bu kadar yakın 3 havalimanı nasıl kullanılacak, yeni havalimanı atıl bırakılırsa bunun zararı kimin üzerinden karşılanacak, gerçeklikten uzak vaadler.
  • Birde üzerine çöktüğün Belediye'nin teknesi için kanal yaptırırsın Yeşilköy sahilden Vip terminale doğru tadından yenmez. Biri şu İmamoglu'nun boş konuşmaktan,tatil yapmaktan, şatafatlı restoranlara gitmekten yada gereksiz ziyaretlerde bulunmaktan başka bir icraatı olduğunu söyleyebilir mi??
  • Nereye açıyorsun kardeşim ya ! Buranın yolcu trafiğine kapatılması konusunda kapı gibi madde var sözleşmede, adam mahkemeye verir kazanır, hukuk denen bir şey var , sağ başı mı burası!?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin ilk "Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı”nı açıkladı. İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nı 2023'ten sonra yeniden açacaklarını ifade etti.

Törende İmamoğlu kapatılan Atatürk Havalimanı'yla ilgili “Eninde sonunda Atatürk Havalimanı'nın da heba olmasına izin vermeyeceğiz. 2023 sonrasında İstanbul'un hayatına tekrar dahil edeceğiz” açıklaması yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı çıkışı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (83)

memo ~ 2 yıl önce
su anki chp atatürk e karşı bilginiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he ya he ~ 2 yıl önce
uyandırın şu adamı, sayıklıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapasite ~ 2 yıl önce
Aynı kontrol sahası içinde birbirine bu kadar yakın 2 havalimanı çalışmaz.Kontrattan kaynaklanan Atatürk Havalimanın Ticari Yolcu uçuşlarına kapanması şartını dikkate almasak bile meydan yeniden operasyona açılmaz.Vaat vermeden keşke bir görüş alsa.Bu nedenle vaatleri boş laf oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFM ~ 2 yıl önce
Havalimanı açmak yerine yeni havalimanın adını atatürk yapın bu iş huzur içinde çözülsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HERŞEY ~ 2 yıl önce
ÇOK GÜZEL OLDUĞU GİBİ Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma ~ 2 yıl önce
Nereye açıyorsun kardeşim ya ! Buranın yolcu trafiğine kapatılması konusunda kapı gibi madde var sözleşmede, adam mahkemeye verir kazanır, hukuk denen bir şey var , dağ başı mı burası!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Sıfatla ~ 2 yıl önce
Havalimanı zaten açık,ağam buni bilmiyirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
İki havalimanı aktifken bile STAR ve SID ler çakılıyorken bu kadar yakın 3 havalimanı nasıl kullanılacak, yeni havalimanı atıl bırakılırsa bunun zararı kimin üzerinden karşılanacak, gerçeklikten uzak vaadler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoppala paşam ~ 2 yıl önce
Birde üzerine çöktüğün Belediye'nin teknesi için kanal yaptırırsın Yeşilköy sahilden Vip terminale doğru tadından yenmez. Biri şu İmamoglu'nun boş konuşmaktan,tatil yapmaktan, şatafatlı restoranlara gitmekten yada gereksiz ziyaretlerde bulunmaktan başka bir icraatı olduğunu söyleyebilir mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 2 yıl önce
Nereye açıyorsun kardeşim ya ! Buranın yolcu trafiğine kapatılması konusunda kapı gibi madde var sözleşmede, adam mahkemeye verir kazanır, hukuk denen bir şey var , sağ başı mı burası!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000