20 Eylül 2018, Perşembe 12:11:44

POLNET arızası AHL'de uzun kuyruklara sebep oldu

Emniyet Bilgi Sistemi 'POLNET'te Türkiye genelinde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda pasaport kuyrukları oluştu.
  • Bu arıza ve tüm arızaların sebebi chp, dış güçler, abd, feto, inşaat işçileri falandır kesin.
  • Saç ektiren arap turisti fotoğrafa koymayın bari ya. Yeterince goruyoruz ve tiksiniyoruz zaten. Goruntu kirliligi. Sacin da olsa zaten yiyip icip kusup tekrar yiyorsun. Vahabiler ya. Gidin colunuze
  • Koskoca ülkenin , giriş çıkışlarda kullanabileceği yedek bir sisteminin olmaması çok acı.Polnet çöktü yandın gittin , manuelle karınca hızında hataya meyilli bir şekilde devam et .Kuyruklar metrelerce uzasın , uçağını kaçıranlar , yanlış işlem yapılanlar vs. vs. vs.

Emniyet Genel Müdürlüğünün POLNET Bilgi Sistemi’nde yaşanan arıza nedeniyle sınır kapılarında gecikmeler meydana geldi, pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluştu.

POLNET Bilgi Sistemi’nde sabah saatlerinde Türkiye genelinde meydana gelen arıza, gecikmelere neden oldu. Arıza nedeniyle işlemler manuel olarak gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en yoğun sınır kapısı özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı’nda yolcu giriş ve çıkışlarında gecikmeler yaşandı. Bu nedenle pasaport kontrol noktalarında uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

















POLNET arızası AHL'de uzun kuyruklara sebep oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Eyyyy arızaaaa ~ 6 yıl önce
Bu arıza ve tüm arızaların sebebi chp, dış güçler, abd, feto, inşaat işçileri falandır kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayburtlu ~ 6 yıl önce
Saç ektiren arap turisti fotoğrafa koymayın bari ya. Yeterince goruyoruz ve tiksiniyoruz zaten. Goruntu kirliligi. Sacin da olsa zaten yiyip icip kusup tekrar yiyorsun. Vahabiler ya. Gidin colunuze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ne ~ 6 yıl önce
Bayburtlu diye hitab edeceğim ama onlara da haksızlık olacak. İnsanlığın yüzkarası bir ifadenin sahibi ; hangi ortamda yetiştin ve ne yedin , ne içtin ki bu hale geldin. Merak ediyorum.
Hasan ~ 6 yıl önce
Bayburtlu haksiz sayilmazsin. Karadenizi sata sata bitiremedik ne yazik ki. Trabzonlu olarak bu durumdan utaniyorum arap seviciligine karsiyim. bunlar bizim toplumumuza katma deger olamazlar. Pisliklerini anlatarak bitiremem.
Tgs ~ 6 yıl önce
Sac ektiren yolcu soru sormaya geldiginde ben ; Anaız babaız yoh mu sizin bu ne pisliq ? Cidden artık tiksiniyorum, ekstra külfet benim için. Sırf bu yuzden Tgs maaslarimiza zam yapmali. Ya da bordroya prim ; Saç ektirenleri görüpte, kusmama primi +780 TL
Bayburtlu ~ 6 yıl önce
Yüzde yüz haklısın. Bu çöl bedevilerinden fenalık geldi. Havalimanında görünce yol değiştirmek zorunda kalan bir sürü insan görüyorum. Görüntü kirliliğinden beter ülke kirliliği yaratıyorlar.
Arda ~ 6 yıl önce
Koskoca ülkenin , giriş çıkışlarda kullanabileceği yedek bir sisteminin olmaması çok acı.Polnet çöktü yandın gittin , manuelle karınca hızında hataya meyilli bir şekilde devam et .Kuyruklar metrelerce uzasın , uçağını kaçıranlar , yanlış işlem yapılanlar vs. vs. vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000