18 Ekim 2017, Çarşamba 18:05:36

Air Berlin pilotunun son uçuşuna soruşturma açıldı

Geçtiğimiz Pazartesi günü son uzun uçuşunu yapan Air Berlin uçağının pilotu Düsseldorf'ta alçak uçuş yapmıştı. Alman Havacılık İdaresi olayla ilgili soruşturma başlattı.
  • BİZE LAF EDERSİNİZ OTOGAR TURŞU BİDONU FALAN.. AMA SİZİN CAMİA BİZDEN BETER SEVİYESİZ OLMUŞ.. HABERLE ALAKASI OLMAYAN YORUMLAR, ERGEN GİBİ UÇAK PİSTİ PAS GEÇME HAREKETLERİ, HACİZLER, BOZUK YEMEKLER....EL FRENİ DE ÇEKİN BARİ :)))
  • Aymazlık had safhada, drift yapmış o kadar yolcuyla binevi!
  • Oh olsun. Insan gibi sag saglim indirse nolcakti. Zaten sirket iflas bayragini cekti. Otursun devletden maas alsin taaa is bulana kadar.
  • Bizim atatürk kuleye böyle bir teklif yapsan uçaksavarla ateş açarlar.
  • Efendim 200-300 feet den pisti yalayarak geçmiş, yok böyle şey olmazmış, kimsin sen yahu? Kaptan koordine etmiş ve planlı olarak yapmış, size noluyor? Hangi uzmanlık ve tecrübe ile atıp tutuyorsunuz. Kesin sesinizi ve videonun tadını çıkarın, beğenmeyen hızlı trene biner. Kaptanların sabrını sınamayın, gerekirse 23 pisti inişinde siz manzara seyrederken, 50 feeten toga yı yapıştırıp, sola yatırır, keskin dönüşü patlatırım, bizleri Balked Landing ile sınamayın, tamamen sorumlu kaptan pilot sorumluluğunda, eğitimi bile yapılmış :) :)
  • Boyle bir aptallığı savunan insanlar var
  • Olsa olsa ortadogu'da olur diyorduk al almanlarda da oluyormus almanlar da gerikalmis koy zihniyetli demek. Sen onlarca yil kaza yapma surada bir kaza yapsan mahvoldu yuzlerce yolcu. Koylu zihniyeti
  • Tepki kasmayin pilot bey onyillarca calismis binlerce saat ucmus kazasiz belasiz, simdide bla bla uzayin gidin loserlar sizi
  • Bir de YouTube'da kulecilerin çektikleri video'lar var hem de uçak daha son yaklaşmaya yeni girmişken. Yani kule de o manevrayı yapacağını zaten biliyorlardı. Bence kulecilere de ceza verilmeli, buna müsaade ettikleri ve raporlamadıkları için. Neymiş bir de Alman disipliniymiş, komik.
  • Fazla laga luga olmasın erkek adammış yapın bakalım istanbulda aynı hareketi ? A330 ksptanı var thy altına yapıçak go around duydumu hahaha

Geçtiğimiz Pazartesi günü son uzun uçuşunu yapan Air Berlin uçağının pilotu Düsseldorf'ta alçak uçuş yapmıştı. 

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinden havalanan Airbus A330 tipi Air Berlin uçağı, Düsseldorf Havalimanı'na inişe geçtiğinde alçak uçuşla pisti geçmişti. Görüntülerin sosyal medya ve basında yer almasının ardından Alman yetkililer harekete geçti.

Alman Kokpit Birliği Başkanı Markus Wahl ise pilotun inişten 10 dakika önce yolculara bilgi verdiğini ve kule ile manevrayı koordine ettiğini belirek, olayın yasal ve güvenli olduğunu belirtti.

Air Berlin pilotunun son uçuşuna soruşturma açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

ÖZBİRLİK SEYAHAT ~ 7 yıl önce
BİZE LAF EDERSİNİZ OTOGAR TURŞU BİDONU FALAN.. AMA SİZİN CAMİA BİZDEN BETER SEVİYESİZ OLMUŞ.. HABERLE ALAKASI OLMAYAN YORUMLAR, ERGEN GİBİ UÇAK PİSTİ PAS GEÇME HAREKETLERİ, HACİZLER, BOZUK YEMEKLER....EL FRENİ DE ÇEKİN BARİ :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skylord ~ 7 yıl önce
Aymazlık had safhada, drift yapmış o kadar yolcuyla binevi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Oh olsun. Insan gibi sag saglim indirse nolcakti. Zaten sirket iflas bayragini cekti. Otursun devletden maas alsin taaa is bulana kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Titrek ~ 7 yıl önce
Bizim atatürk kuleye böyle bir teklif yapsan uçaksavarla ateş açarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılara gel ~ 7 yıl önce
Efendim 200-300 feet den pisti yalayarak geçmiş, yok böyle şey olmazmış, kimsin sen yahu? Kaptan koordine etmiş ve planlı olarak yapmış, size noluyor? Hangi uzmanlık ve tecrübe ile atıp tutuyorsunuz. Kesin sesinizi ve videonun tadını çıkarın, beğenmeyen hızlı trene biner. Kaptanların sabrını sınamayın, gerekirse 23 pisti inişinde siz manzara seyrederken, 50 feeten toga yı yapıştırıp, sola yatırır, keskin dönüşü patlatırım, bizleri Balked Landing ile sınamayın, tamamen sorumlu kaptan pilot sorumluluğunda, eğitimi bile yapılmış :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Maasi cekemezsiniz bik bik konusursunuz . Yok kibirli kaptan su bu .. firtinali havada inisi gorunce alkis.. izleyin videoyu yorumsuz , saygi duyun ayaga kalkin:) adam yillardir ucmus ..
İnanılmaz ~ 7 yıl önce
Boyle bir aptallığı savunan insanlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koy zihniyetli bir hareket ~ 7 yıl önce
Olsa olsa ortadogu'da olur diyorduk al almanlarda da oluyormus almanlar da gerikalmis koy zihniyetli demek. Sen onlarca yil kaza yapma surada bir kaza yapsan mahvoldu yuzlerce yolcu. Koylu zihniyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman pilot ~ 7 yıl önce
Tepki kasmayin pilot bey onyillarca calismis binlerce saat ucmus kazasiz belasiz, simdide bla bla uzayin gidin loserlar sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuleden çekim ~ 7 yıl önce
Bir de YouTube'da kulecilerin çektikleri video'lar var hem de uçak daha son yaklaşmaya yeni girmişken. Yani kule de o manevrayı yapacağını zaten biliyorlardı. Bence kulecilere de ceza verilmeli, buna müsaade ettikleri ve raporlamadıkları için. Neymiş bir de Alman disipliniymiş, komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laga ~ 7 yıl önce
Fazla laga luga olmasın erkek adammış yapın bakalım istanbulda aynı hareketi ? A330 ksptanı var thy altına yapıçak go around duydumu hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herhalde ~ 7 yıl önce
Sen pilot olmak isteyip de basarisiz olanlardansin hahahahahayt

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000