15 Ocak 2014, Çarşamba 08:59:02

AIR BERLIN VE ETIHAD ORTAKLIĞI BÜYÜYOR

Birleşik Arap Emirlikleri(BAE)'nin ulusal hava yolu şirketi Eithad Havayolları ve Airberlin iki sene önce başlayan ortaklıklarını büyütme kararı aldılar.
  • Adamlar sistemli calışıyor bizim gibi kervan yolda düzülür demiyorlar
  • onlar büyüsünler , bizim şiveli,fırıncı eskisi de görsün 6 ayda kitaptan öğrendiği o muhteşem havacılık bilgilerine bir şeyler daha eklesin !!!!
  • Keske lufthansa ile emirates de öyle yapsa
  • Cok akillica bir anlasma yaptilar ve cok hizli buyuyorlar. Star Alliance'a ileride rakip olacaklarini iddia ediyorum.Sirketler Star Alliance'i birakip bunlarin ortakligina basvuracak.Adamlarin belkide oyle bir niyetide yok ama kendileri bile istemese ortaya bir dev cikacak.Havacilik boyle olur.

Birleşik Arap Emirlikleri(BAE)'nin ulusal hava yolu şirketi Eithad Havayolları ve Airberlin iki sene önce başlayan ortaklıklarını büyütme kararı aldılar.

Berlin'de düzenlenen basın toplantısında, Etihad Havayolları CEO'su James Hogan ve Airberlin şirketinin CEO'su Wolfgang Prock-Schauer ortaklığın büyümesinin havayolu yolcuları için faydalı olacağını belirttiler. Toplantıda üzerinde iki şirketin de logosunun bulunduğu Airbus A320 uçak tanıtıldı. Etihad Havayolları CEO'su Hogan konuyla ilgili şunları söyledi:

ORTAKLIĞIMIZ SÜRESİNDE 900 BİN YOLCU TAŞIDIK

"Ortaklığımız başladığından bu yana yolumuza güçlenerek devam ediyoruz. Ortak uçuşlarımız sayesinde iki yılda dünya çapında 900 bine yakın konuk taşıdık. Bu süre içerisinde Airberlin'in iş stratejisi büyük bir gelişme kaydetti ve biz de Etihad Havayolları olarak her zaman tam destek sağladık. Airberlin'in karlılıkta doğru yolda olduğuna inancımız tam."

Airberlin CEO'su Wolfgang Prock-Schauer ise bugünün havacılık sektöründe ortaklıkların kaçınılmaz olduğunu vurgularken Etihad Havayolları ile gerçekleştirilen işbirliğinin her iki tarafa olduğu kadar seyahat edenlere de faydalı olacağını söyledi.

Halihazırda 84 ülkede 228 noktaya ortak uçuş gerçekleştiren iki şirket toplantıda 2014 yılında ortak satış operasyonlarının ve ortak uçuş anlaşmalarının sayısının arttırılacağı belirtildi.

Yeni ortak uçuş anlaşmalarıyla beraber Airberlin konuklarına, Etihad Havayolları aktarmasıyla Hindistan, Avustralya ve Güney Kore'ye ulaşım imkanı sağlanacak. 

AIR BERLIN VE ETIHAD ORTAKLIĞI BÜYÜYOR

Yorumlar

nane ~ 10 yıl önce
Adamlar sistemli calışıyor bizim gibi kervan yolda düzülür demiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyü... ~ 10 yıl önce
onlar büyüsünler , bizim şiveli,fırıncı eskisi de görsün 6 ayda kitaptan öğrendiği o muhteşem havacılık bilgilerine bir şeyler daha eklesin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Keske lufthansa ile emirates de öyle yapsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Star Alliance ~ 10 yıl önce
Cok akillica bir anlasma yaptilar ve cok hizli buyuyorlar. Star Alliance'a ileride rakip olacaklarini iddia ediyorum.Sirketler Star Alliance'i birakip bunlarin ortakligina basvuracak.Adamlarin belkide oyle bir niyetide yok ama kendileri bile istemese ortaya bir dev cikacak.Havacilik boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000