22 Temmuz 2013, Pazartesi 17:20:23

ŞİRKET İLE KOKPİT ANLAŞTI

Air Berlin ile pilotları zam konusunda anlaşmaya vardı...
  • Sen oruç tutmayan biri olarak nereden biliyorsun uçarken oruçlu nasıl olunur diye. Ben THY' de Kontrol Pilotuyun. Sen bizim başarısız olduğu için işten çıkardığımız pilotsun herhalde. İsime gerek yok. Ben hem oruç tutarım hemde uçarım sana ne. Türk hava yolları pilotlarına iftira atmayı bırakın lütfen. Buraya işe girmiyorsunuz veya girip atılıyorsunuz ondan sonra karalama iftira politikası.
  • 2008 de yurtdisindan gurbetci bir pilot olarak thy basvurdum ve 2009 alindim- malesef maceram iki sene sürdü -2011 cikis yaptim ve gine yurtdisina gitdim--- cünkü pilot olan insan özgürdür ve özgürlügü seven insan zaten pilot olmak ister ve özgür karar verir, özgür karar veren sorumluluk sahibi olur - müslümanin ama oruc tutarak yolcularin canini tehlikeye atan türk pilotlarini anlamiyorum- kaptan oruc ,yorgunlukdan asabi ve sinir krizi geciriyor nerdeyse ,agzi les gibi kokuyor ve bu adam nasil karar verebilir - öfleyen püfleyen bir insan orucu icinden gelerek yapmadigi kesindir ve bunun tek nedeni baskidir - nasil bir baski varsa sirketde artik- bir ramazan günü jump seatde oturuyorum copilotlan kaptan iftara ne kadara saat var diye hesapliyorlardi -böyle tehlikeli durumlari anlayamadigim icinde ayrildim,, selamlar
  • Patron yalakasi yoneticilere ve kaypak kaptanlara duyrulur.
  • Merak ettim bak şimdi.acaba kaç avro oldu maaşları.bide thy de örneğin 20 yıllık bir kaptan nekadar aliyor acaba?
  • Bizimkiler kaypaktır. Hele makam ve mevki sahibi olanlar yönetime yalakalık için yapmayacağı şey yoktur.
  • Bizdeki gibi basiretsiz degil en azindan pilotlar
  • 1 bin ne dostum ?
  • Git air Berlin'de çalış sende tabi alırlarsa!!
  • Biz teknisyenler olarak üçün 1ini haketmiyoruz bea THY yap bi insanlık...
  • Grev kırıcılara örnek olsun.!!! Her yerde "abi yabancılar şöyleler böyleler" diye gerilip gerilip konuşulur ya buda bazılarına kapak olsun.

Uzun süredir görüşmelerini sürdüren Air Berlin ile pilotlar sendikası sonunda anlaşmaya vardılar. Toplam 1 bin 300 pilotun görev yaptığı Air Berlin'deki zam oranları açıklanmazken, pilotların istedikleri oranı aldığı öğrenildi.

Taraflar arasında yılın başından beri görüşmeler sürmüş ve pilotlar greve gitme noktasına gelmişti. Ancak kokpitin şartlarını kabul eden Air Berlin, pilotların maaşındaki artışa onay vererek sözleşmeyi imzaladı.

ŞİRKET İLE KOKPİT ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Özgürlük diyene ~ 11 yıl önce
Sen oruç tutmayan biri olarak nereden biliyorsun uçarken oruçlu nasıl olunur diye. Ben THY' de Kontrol Pilotuyun. Sen bizim başarısız olduğu için işten çıkardığımız pilotsun herhalde. İsime gerek yok. Ben hem oruç tutarım hemde uçarım sana ne. Türk hava yolları pilotlarına iftira atmayı bırakın lütfen. Buraya işe girmiyorsunuz veya girip atılıyorsunuz ondan sonra karalama iftira politikası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insider ~ 11 yıl önce
hem kontrol pilotusun (her ne demekse, benim bildigim ya TRI vardir ya da TRE, bir de SFI, SFE si var ya! her neyse), hem kaptansin.. bir de bunlari yaparken oruc tutuyorsun! kabahat sende degil zaten seni ucuranda!
özgürlük ~ 11 yıl önce
2008 de yurtdisindan gurbetci bir pilot olarak thy basvurdum ve 2009 alindim- malesef maceram iki sene sürdü -2011 cikis yaptim ve gine yurtdisina gitdim--- cünkü pilot olan insan özgürdür ve özgürlügü seven insan zaten pilot olmak ister ve özgür karar verir, özgür karar veren sorumluluk sahibi olur - müslümanin ama oruc tutarak yolcularin canini tehlikeye atan türk pilotlarini anlamiyorum- kaptan oruc ,yorgunlukdan asabi ve sinir krizi geciriyor nerdeyse ,agzi les gibi kokuyor ve bu adam nasil karar verebilir - öfleyen püfleyen bir insan orucu icinden gelerek yapmadigi kesindir ve bunun tek nedeni baskidir - nasil bir baski varsa sirketde artik- bir ramazan günü jump seatde oturuyorum copilotlan kaptan iftara ne kadara saat var diye hesapliyorlardi -böyle tehlikeli durumlari anlayamadigim icinde ayrildim,, selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 11 yıl önce
Patron yalakasi yoneticilere ve kaypak kaptanlara duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
Merak ettim bak şimdi.acaba kaç avro oldu maaşları.bide thy de örneğin 20 yıllık bir kaptan nekadar aliyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 11 yıl önce
Bizimkiler kaypaktır. Hele makam ve mevki sahibi olanlar yönetime yalakalık için yapmayacağı şey yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goddak ~ 11 yıl önce
Bizdeki gibi basiretsiz degil en azindan pilotlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
1 bin ne dostum ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahin goz!! ~ 11 yıl önce
bu adam herseye ayık :))
Jkm ~ 11 yıl önce
Git air Berlin'de çalış sende tabi alırlarsa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapmaa ~ 11 yıl önce
Biz teknisyenler olarak üçün 1ini haketmiyoruz bea THY yap bi insanlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Grev kırıcılara örnek olsun.!!! Her yerde "abi yabancılar şöyleler böyleler" diye gerilip gerilip konuşulur ya buda bazılarına kapak olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para mı ~ 11 yıl önce
Hani derdiniz para değildi, uçuş emniyetiydi. Habere uçuş emniyetiyle alakalı ne var. Uçuş emniyetini düşünenlere saygım sonsuz ama size zerre kadar saygım yok. Asıl sana kapak olacak gibi.
?? ~ 11 yıl önce
18 yaşından küçük personel çalıştırılmıyor biliyorum ben THY de ama? Parayla ne alakası var. Senin bundan çıkaracağın sonuç bu kadar mı? Ortaokulda edebiyat dersinde kompozisyondan anlam çıkarma yaptırmadılar mı sana? Greve katılmamana şaşırmamalı çünkü ne olduğunun farkında bile değilsin. Bu haberde dikkate alınacak şey insanların haklarını aramak için TOPLU olarak grev mesajı vermesidir. Ayrıca para illaki bir değer olacaktır. Ama bu grevde DEĞİL. Yoksa çalış bakalım asgari ücretle ister misin? Bazı kelimeleri senin için büyük yazıyorum kolay anlaşılması için.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000