05 Ekim 2013, Cumartesi 09:24:11

AIR FRANCE 2800 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK

Air France’ın şefi Frederic Gagey geçtiğimiz gün Paris’te sendika temsilcileriyle yaptığı görüşmede şirketin düzenlemeyegideceğini duyurdu. Yapılan açıklamada 2015 yılına kadar 2800 Air France çalışanın işine son verilecek.
  • Kokpitte Yabanci kaptan ve F/O varsa Ekip yerde gelip hemen kendisini goruyor. Kaptanlar Turkse ucakta anca gorusuluyor idareten
  • fransız hatunla eee şey yani fransızlar hiç kalkıp buraya gelir mi? hayal kurmayın...ama hayali bile güzel tabi...
  • Air France isciyi cikartmiyor. Kendi istegi ile Isten ayrilmak isteyenlere yardimci oluyor. Yoksa isci cikarmak oyle kolay degil. Genelde emekliligine 3-5 sene kalmis calisanlar ayriliyor.
  • dunyada pilot acigi var. 2020 yilina 500.000 pilot daha lazim beyler
  • Hepimiz cok üzüldük, tarihte onlarin bir bodur cumhurbaskanlari vardi diye hatirliyorum adida : SARGHGOETUE müydü neydi !? Neyse piyasaya 350 pilot daha cikiyor...BÜLO söyleyelimde bizim ARKADASLARIN hic rahatlarini bozmasin...kapariz 2 firansyz olur biter !!! EY EFENDILER NEREDE ARKADASLARIMIZ..?????????
  • klm ile birleştiler yine de sonuçta yok, daha beterde olsunlar olacaklardır.. acaba temel kotil kesin çıkartıyordur işten..
  • Bence AF'ın en büyük dezavantajı, uzun uçuşlarının Paris Charles de Gaulle'den yapılması.
  • beter olsunlar bilet tarihimi değişmemişlerdi...
  • Desene yakinda ATC de fransizcaya gececez!!!!!!
  • Mutlaka bir Trajedi is'sizlik Acikta kalma ama Acigi THY doldurur !!! Air France'nin Pilot Kabin Ekibinden Türk ve Türkiye Kökenliler ve YER Hizmetleri Buyrun bu Tarafa,HOSGELDiNiZ deriz. Sonra Seyret Tekrar Air France nasil bir ADIM Daha Geri gidecek. Almanyada Aynisini Yapiyor ve YANLIS'dan Dönmüyor. Personel Azalmasi Cözüm degil !!! KALiTE Arttir Hizmet Kalitesini Yükselt.Yoksa Personel Cikar daha AZ iSCi ile daha daha FAZLA iS Yaptirmaya Calis ??? Bu ne demek? Kalite dahada Düsecek Memnuniyet Düsedecek sonra Tekrar Müsteri ve Yolcular Kacacak daha iyiye daha UCUZA.KISIR Döngüden cikmak her ZAMAN TASARRUF degil.Bazen de,,,,, Tamam daha AZ KAZANAYIM ama Ne SAYI DÜSSÜN NE KALiTE.Ama dedinmi CiN ALi ve UCAN BEYGiR MiSALi,sadece UCUZ isen gelirler Cünkü KALiTE BASKA YERDE.

Air France kadrosundan 1750 yer çalışanı, 700 hostes, 350 pilot işsizler kadrosuna katılıyor. Ucuz havayolları karşışında zorlanan Air France yeni düzenleme programıyla yılda 150 milyon Euro tasarruf yapması bekleniyor. Air France ile KLM ortak uçuş anlaşma ve işbirliği çerçevesi içinde yaklaşık 100 bin çalışan bulunuyor.

Tasarruf paketi içinde en çok etkilenecek havaalanları içinde Marsilya, Toulouse, Nizza bulunuyor. İki yıldır krizde bulunan Air France geçtiğimz yıl Ocak ayında 5 bin işçinin çıkarılacağını bir yıl önceden duyurmuştu.

Havayolu şirketleri arasında uluslararası rekabetin giderek büyümesi Air France -KLM şirketlerini zor durumda bıraktı. Geçtiğimzi yıl 1,2 milyar Euro zarar yapan Air France-KLM'in önümüzdeki yıllar içinde krizi nasıl atlatacağı düşünülüyor. (Milliyet)

AIR FRANCE 2800 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ilginc Gozlemim ~ 11 yıl önce
Kokpitte Yabanci kaptan ve F/O varsa Ekip yerde gelip hemen kendisini goruyor. Kaptanlar Turkse ucakta anca gorusuluyor idareten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee öyle amaaa ~ 11 yıl önce
fransız hatunla eee şey yani fransızlar hiç kalkıp buraya gelir mi? hayal kurmayın...ama hayali bile güzel tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Air France isciyi cikartmiyor. Kendi istegi ile Isten ayrilmak isteyenlere yardimci oluyor. Yoksa isci cikarmak oyle kolay degil. Genelde emekliligine 3-5 sene kalmis calisanlar ayriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
dunyada pilot acigi var. 2020 yilina 500.000 pilot daha lazim beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAH VAH..... BÜLO ~ 11 yıl önce
Hepimiz cok üzüldük, tarihte onlarin bir bodur cumhurbaskanlari vardi diye hatirliyorum adida : SARGHGOETUE müydü neydi !? Neyse piyasaya 350 pilot daha cikiyor...BÜLO söyleyelimde bizim ARKADASLARIN hic rahatlarini bozmasin...kapariz 2 firansyz olur biter !!! EY EFENDILER NEREDE ARKADASLARIMIZ..?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
klm ile birleştiler yine de sonuçta yok, daha beterde olsunlar olacaklardır.. acaba temel kotil kesin çıkartıyordur işten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Bence AF'ın en büyük dezavantajı, uzun uçuşlarının Paris Charles de Gaulle'den yapılması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
beter olsunlar bilet tarihimi değişmemişlerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 11 yıl önce
Desene yakinda ATC de fransizcaya gececez!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlemci ~ 11 yıl önce
Mutlaka bir Trajedi is'sizlik Acikta kalma ama Acigi THY doldurur !!! Air France'nin Pilot Kabin Ekibinden Türk ve Türkiye Kökenliler ve YER Hizmetleri Buyrun bu Tarafa,HOSGELDiNiZ deriz. Sonra Seyret Tekrar Air France nasil bir ADIM Daha Geri gidecek. Almanyada Aynisini Yapiyor ve YANLIS'dan Dönmüyor. Personel Azalmasi Cözüm degil !!! KALiTE Arttir Hizmet Kalitesini Yükselt.Yoksa Personel Cikar daha AZ iSCi ile daha daha FAZLA iS Yaptirmaya Calis ??? Bu ne demek? Kalite dahada Düsecek Memnuniyet Düsedecek sonra Tekrar Müsteri ve Yolcular Kacacak daha iyiye daha UCUZA.KISIR Döngüden cikmak her ZAMAN TASARRUF degil.Bazen de,,,,, Tamam daha AZ KAZANAYIM ama Ne SAYI DÜSSÜN NE KALiTE.Ama dedinmi CiN ALi ve UCAN BEYGiR MiSALi,sadece UCUZ isen gelirler Cünkü KALiTE BASKA YERDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000