09 Mart 2016, Çarşamba 15:03:25

Air France'ın İstanbul uçağında şok olay

Fransız havayolu şirketi Air France'ın İstanbul'dan Paris'e gidecek uçağında ilginç bir olay yaşandı. Bir kadın yolcu 1 yaşlarındaki bebeğini el bagajında uçurmaya çalıştı.
  • Ahl da bu kadar güvenlik zafiyeti varken girişlerdeki xray leri kaldırmayı dusunuyor amaç ne burda toplu katliam yapılmasına ortam hazırlamak mı
  • Havalimanı girişinde bilet kontrolü olmaz fakat gate'e geçmeden önce son kontrolde boarding kart ve pasaport kontrolü yapılır. Yani çocuğu bagaja koymamış ise infant boarding kartı sorulması gerekir. Eğer gate'de fark edilmiş ise öyle ya da böyle büyük bir güvenlik zaafiyeti bulunmaktadır.
  • Cok buyuk guvenlik zafiyeti oldugu goruluyor
  • Neden bu uçuşa a319 gibi bir jumbo jet vermişler anlamadım. 800 kişiyi nasıl dolduracaklar. Üstelik İstanbul-Paris hattı hiç talep olmayan (!) hat. Fazla bile olmuş.
  • O bagajda bebek yerine başka bişey de olabilirdi demek ki çok rahat bir şekilde isteyen istediğini uçaklara getirip herşeyi yapar. Güvenlik her şekilde ekip bagajı vs vs ile ilgilenmek yerine bence daha çok dikkat etmeli yolculara hepimiz şu günlerde risk yaşarken istanbul Atatürk gb bir yerde bu büyük bir ihmalkarlık bence gerekli işlemler en azından ders mayetinde yapılmalı ki herkes işinin ne oldugunu anlayıp daha dikkatli olmalı.
  • Xray den kucakta geçmiştir. Sizin oralarda xray de bilet kontrolu mu var? Yorum ola torba dola..
  • gözen düşünsün şimdi :)))
  • biz adamlara A333 ile uçuyoruz adamların bize gönderdiği uçağa bak.
  • o da bir şey mi ,bir uçuşumuz öncesi eksik bebek yolcu tespit ettik, meğer annesi bebeği başüsütü dolaba koymuş.
  • Sığdıktan sonra kime ne? bagaj konusunda ne kadar katı kurallarınız var? Ryanair bile kabin bagajına sığan tüm eşyaları el bagajı olarak almaya izin veriyor. Bebek elde taşınıyorsa sorun nerede?

Air France'ın AF1891 sefer sayılı İstanbul-Paris uçağında ilginç bir olay yaşandı.

Olay İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Paris Charles de Gaulle Havalimanı'na gidecek Air France'a ait A319 tipi uçakta meydana geldi.

Uçaktaki yolculardan biri, yakınındaki kadın yolcunun çantasında sürekli bir hareketlenme olduğunu gördü. Durumdan şüphelenen yolcu kabin ekibine durumu anlattı. Bunun üzerine kadın yolcudan bağajını açması istendi.

El bagajını açan kadın yolcunun çantasından 1 yaşlarında çocuk çıktı. 

Air France'ın İstanbul uçağında şok olay

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Rezalet ~ 8 yıl önce
Ahl da bu kadar güvenlik zafiyeti varken girişlerdeki xray leri kaldırmayı dusunuyor amaç ne burda toplu katliam yapılmasına ortam hazırlamak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son kontrol? ~ 8 yıl önce
Havalimanı girişinde bilet kontrolü olmaz fakat gate'e geçmeden önce son kontrolde boarding kart ve pasaport kontrolü yapılır. Yani çocuğu bagaja koymamış ise infant boarding kartı sorulması gerekir. Eğer gate'de fark edilmiş ise öyle ya da böyle büyük bir güvenlik zaafiyeti bulunmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Cok buyuk guvenlik zafiyeti oldugu goruluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Uçak Biraz Fazla Değil Mi? ~ 8 yıl önce
Neden bu uçuşa a319 gibi bir jumbo jet vermişler anlamadım. 800 kişiyi nasıl dolduracaklar. Üstelik İstanbul-Paris hattı hiç talep olmayan (!) hat. Fazla bile olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şakamı ? ~ 8 yıl önce
A319 ve jumbo ve 800 kişiyi nasıl dolduracak diyorsunuz ! Sanırım şaka ..
Caylak ~ 8 yıl önce
Kacirdigim bi espri fln mi var bu yorumda ?!?
Çaylak Çaylak ~ 8 yıl önce
A.F gibi global şirket 9 ve 14 milyonluk 2 şehir arasında 124 koltuklu minik uçağı dolduruyormu bari? demek istemiş asıl yorumcu.
Cahil Misiniz? ~ 8 yıl önce
Airporthaberde takılan kitle bu kadar dusuk olmamalı ya hahaha şaka mi yazan var. Yok biz bilmiyorduk 800 kişi olmadığını iyi ki soylediniz. Çaylak çaylak açıklama yapmış sagolsun
yobazlar ~ 8 yıl önce
Korkak herifler. Keşke böyle birisi bana yapsa bunu da göstersem gününü. Müslüman düşmanları sizi. Adam/kadın o kadar kontrolden gecip binmiş uçağa sen indiriyorsun. Adı herifler
sürekli ~ 8 yıl önce
air france istanbul uçuşlarında sürekli olarak a319 kullanıyor. bu şekilde haftada 18 frekans olarak uçuyor. aynı şehirler arasında birçok firma uçuş yapmakta. atlas global haftada 7 frekans, onur air 7 frekans, pegasus 14 frekans ve türk hava yolları 35 frekans olarak uçuş gerçekleştirmekte. yani bu iki şehir arasında her hafta 81, günde ortalama 12 uçuş yapılıyor. air france bu hatta daha büyük uçak kullanmamakta haklı olabilir.
Gzd ~ 8 yıl önce
O bagajda bebek yerine başka bişey de olabilirdi demek ki çok rahat bir şekilde isteyen istediğini uçaklara getirip herşeyi yapar. Güvenlik her şekilde ekip bagajı vs vs ile ilgilenmek yerine bence daha çok dikkat etmeli yolculara hepimiz şu günlerde risk yaşarken istanbul Atatürk gb bir yerde bu büyük bir ihmalkarlık bence gerekli işlemler en azından ders mayetinde yapılmalı ki herkes işinin ne oldugunu anlayıp daha dikkatli olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az bile kalir :)) ~ 8 yıl önce
sanirsam ucagin tipini ve modelini karistirdin dostum airbas A319 jumbo jet degildir asgari 142 yolcu sayisina kadar cikabilen bir yolcu ucagidir boeing 737-300 lerle es deger sanirim bir daha incelersen fark edeceksin aradaki farki
Tav ~ 8 yıl önce
Xray den kucakta geçmiştir. Sizin oralarda xray de bilet kontrolu mu var? Yorum ola torba dola..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 8 yıl önce
Yokmu ? Ic hatta guvenlikci boarding kartina bakip x-raye yonlendiriyor. Dis hatta yine boarding kartina bakip pasaporta yonlendiriyor. AYT'de boyle enazindan.
... ~ 8 yıl önce
gözen düşünsün şimdi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fransız ~ 8 yıl önce
biz adamlara A333 ile uçuyoruz adamların bize gönderdiği uçağa bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steward ~ 8 yıl önce
o da bir şey mi ,bir uçuşumuz öncesi eksik bebek yolcu tespit ettik, meğer annesi bebeği başüsütü dolaba koymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
Sığdıktan sonra kime ne? bagaj konusunda ne kadar katı kurallarınız var? Ryanair bile kabin bagajına sığan tüm eşyaları el bagajı olarak almaya izin veriyor. Bebek elde taşınıyorsa sorun nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzelkafa ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun gule gule kullan.
Lemana ~ 8 yıl önce
Leman ne kullanıyorsun ? Belki senin çocuğunu kaçırıyor bi kontrol et
Leman ~ 8 yıl önce
Siz bana mı güzel dediniz beyefendi? Ne alaka bu samimiyet!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000