19 Ekim 2014, Pazar 08:40:37

GİNE YOLCULARINA TARAMA BAŞLATILDI

Ebola virüsünün Fransa'ya yayılmasını önlemek amacıyla Paris’in Charles de Gaulle havaalanında tarama başlatıldı.
  • ebola virüsü almanlar (kızılhaç) tarafından üretilmiş bir Laboratuvar virüsüdür. İnsandan insana geçmesi imkansızdır. Sadece aşı yoluyla insalara bilinçli bir şekilde enjekte ediyorlar, çünki afrikanın nüfusunu azaltmak istiyorlar. (Sierra Leone Elmas madenleri, Nigeria da yeni bulunan petrol kaynakları) Şuan kızılhaç'tan 3000 tane aşı personeli görev alıyor o bölgelerde,

Ebola virüsünün Fransa'ya yayılmasını önlemek amacıyla Paris’in Charles de Gaulle havaalanında tarama başlatıldı.

Sağlık uzmanları, Ebola'nın en fazla görüldüğü Batı Afrika'daki Gine'den Paris'e gelen yolcular üzerinde hassas lazer termometrelerle tarama yapıyor.

AB'de daha önce İngiltere'nin başkenti Londra'nın Heathrow havaalanında bu uygulama başlatılmıştı.

Sağlık Bakanı Marisol Touranie, geçen hafta yaptığı açıklamada, ülke topraklarında şu ana kadar Ebola virüsünün görülmediğini ifade etmişti.

Bu arada Air France çalışanları sendikası, hükümete gönderdiği mektupta, Gine'ye uçuşların Ebola virüsü kontrol altına alınana kadar durdurulması talep edildi.

Gine'ye uçan Air France personeline sadece eldiven dağıtıldığı belirtilen mektupta, bunun virüsün bulaşmasına tek başına yeterli olmayacağı uyarısı yapıldı.

GİNE YOLCULARINA TARAMA BAŞLATILDI

Yorumlar

bootmaster ~ 9 yıl önce
ebola virüsü almanlar (kızılhaç) tarafından üretilmiş bir Laboratuvar virüsüdür. İnsandan insana geçmesi imkansızdır. Sadece aşı yoluyla insalara bilinçli bir şekilde enjekte ediyorlar, çünki afrikanın nüfusunu azaltmak istiyorlar. (Sierra Leone Elmas madenleri, Nigeria da yeni bulunan petrol kaynakları) Şuan kızılhaç'tan 3000 tane aşı personeli görev alıyor o bölgelerde,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aboooov ~ 9 yıl önce
Kardes ne ictiysen soyle de biz de boyle kafa yasayalim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000