09 Ocak 2015, Cuma 00:21:17

AMERİKA'DA İLGİNÇ KAZA; TEMİZLEYECEĞİ UÇAĞI KESTİ

Amerika'nın Kuzey Karoline eyaletindeki Charlotte kentinde bulunan havalimanında American Airlines'a ait Airbus 330 tipi uçağa temizlik aracı çarptı. Uçakta ciddi hasar meydana geldi.
  • Yazik olmus:(
  • Teknisyenin yerinde olmayi istemezdim...
  • TGS Amerikada da hizmetimizde mi?
  • evet tüm uçaklar sayenizde Allah'a emanet gidiyor.
  • Sevgili Fo kardesim peki kaptan ne yapardi bu soylem karsisinda. Acaba olmaz oyle arkadaslar bir limitine bakalim action sart degilmi veya limitleme vs gerekli mi nedir bu hasarin detayi mi derdi ve insiyatifini kullanip bekler miydi? Yoksa Kaptan da bu soylemlerde bulunan teknisyen arkadaslarimizin yasadigi baskilarin benzerini belki daha da fazlasini goguslemek zorunda kalacagini bildigi icin uzatmadan sorumlulugu teknikte birakip deftere yazdirip gider miydi? Boyle basit ve aklina ilk geldigi haliyle yorum yapacak kadar cesur ve cahilsen Fo yazip hava atmaya calisacagina dogru adini yazsaydin da senin ucaginda bu tur soylemlere maruz kalmasaydin.
  • f/o olarak yorum giren arkadaş kaç kez böyle aldin gittin uçagi ayrıyeten senin yetkinde değil uçağa birşey oldugunda almak almamak çok caliş kaptan ol ancak deftere yazarsın; o zaman biz karşılığını lisans numaramiz ile yazariz sende pasa pasa alir gidersin almazsanda gerekli yerlere derdini anlatirsin.Filodaki tüm uçaklar bizim sayemizde sorunsuz uçuyor f/o lar sayesinde değil.
  • bizim teknisyenlere sorsan bunu uçar kaptanım dönüşte biz bir baktırırız derdi
  • Kesin TGS yapmıştır.
  • Oooo şimdi bunun etek altı Boyalı olacak Düş abi 3 milyon dolar
  • cana zarar gelmesin

ABD'nin Kuzay Karoline eyaletindeki Charlotte Douglas Havalimanı'nda ilginç bir kaza meydana geldi.

American Airlines'e ait Airbus A330 tipi yolcu uçağını temizlemek için uçağa yanaşan temizlik aracının üzerindeki demir çubuklar, uçağın burun kısmını kesti.

Temizlik aracının üst ön tarafındaki platform ise radoma çarptı. Söz konusu kazada yaralanan olmazken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan temizlik kamyonunun ilk önce yanlış uçağa yanaştığı, daha sonra ise yanaşması gereken American Airlines uçağına doğru hızlı hareket ettiği öğrenildi.







AMERİKA'DA İLGİNÇ KAZA; TEMİZLEYECEĞİ UÇAĞI KESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazik olmus:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Teknisyenin yerinde olmayi istemezdim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 9 yıl önce
TGS Amerikada da hizmetimizde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 9 yıl önce
evet tüm uçaklar sayenizde Allah'a emanet gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili Fo kardesim peki kaptan ne yapardi bu soylem karsisinda. Acaba olmaz oyle arkadaslar bir limitine bakalim action sart degilmi veya limitleme vs gerekli mi nedir bu hasarin detayi mi derdi ve insiyatifini kullanip bekler miydi? Yoksa Kaptan da bu soylemlerde bulunan teknisyen arkadaslarimizin yasadigi baskilarin benzerini belki daha da fazlasini goguslemek zorunda kalacagini bildigi icin uzatmadan sorumlulugu teknikte birakip deftere yazdirip gider miydi? Boyle basit ve aklina ilk geldigi haliyle yorum yapacak kadar cesur ve cahilsen Fo yazip hava atmaya calisacagina dogru adini yazsaydin da senin ucaginda bu tur soylemlere maruz kalmasaydin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
f/o olarak yorum giren arkadaş kaç kez böyle aldin gittin uçagi ayrıyeten senin yetkinde değil uçağa birşey oldugunda almak almamak çok caliş kaptan ol ancak deftere yazarsın; o zaman biz karşılığını lisans numaramiz ile yazariz sende pasa pasa alir gidersin almazsanda gerekli yerlere derdini anlatirsin.Filodaki tüm uçaklar bizim sayemizde sorunsuz uçuyor f/o lar sayesinde değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 9 yıl önce
bizim teknisyenlere sorsan bunu uçar kaptanım dönüşte biz bir baktırırız derdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
Kesin TGS yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oooo şimdi bunun etek altı Boyalı olacak Düş abi 3 milyon dolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 9 yıl önce
cana zarar gelmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000