18 Aralık 2016, Pazar 09:58:16

Elektronik sigara uçakta alev aldı

American Airlines'ın Dallas-Indianapolis seferini yapan uçağı bir yolcunun elektronik sigarasının yanması nedeniyle zorunlu iniş yaptı.
  • Normal sigara içmeye izin verseler bu sorunlar olmayacak. Eskiden ne güzel telendiriyorduk arka tarafta. Aslında arkada tuvaletlerin orada şöyle 2-3 kişinin ayakta durabileceği bir sigara içme kabini yapılsa bir de fan koyarız dumanı dışarı atan o mis gibi sigara sorunu biter. İşte size proje hadi bakalım Turkiş Teknik icraat bekliyoruz.
  • 40 yildir little rockta yasiyorum boyle birsey gormedim
  • Md-80 kullanıyor adamlar hala
  • ulan uçakta yasak işte ne zorluyosun!!! yasaklanacak kargoyla yollayacaz gideceğimiz yere sonra...

American Airlines'a ait Dallas-Indianapolis seferini gerçekleştiren uçağı elektronik sigaranın yanması nedeniyle Little Rock kentine acil iniş yaptı.

American Havayolları uçağı, Teksas eyaletinin Dallas şehrinde bulunan Dallas Fort Worth Havalimanı'ndan 137 yolcusu ve 5 mürettebatı ile birlikte Indiana eyaletindeki Indianapolis'e gitmek üzere havalandı.

Bir yolcunun elektronik sigara içmeye çalışması sırasında cihazın ısınarak alev aldığı belirtildi. Kabin ekibinin hızlı müdahalesi ile yangının söndürüldüğü ve uçağın Arkansas eyaletindeki Little Rock şehrinde bulunan Clinton Havalimanı'na acil iniş yaptığı öğrenildi.

Uçak seferden çekilirken yolcular ise başka bir uçakla Dallas seferine devam etti. Olayda yaralanan olmadığı açıklanırken FAA'in olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

Bu olay sonrasında elektronik sigaraların tıpkı Galaxy Note 7'de olduğu gibi uçaklara alımının tamamen yasaklanabileceği ifade edildi.

Elektronik sigara uçakta alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Sigara ~ 7 yıl önce
Normal sigara içmeye izin verseler bu sorunlar olmayacak. Eskiden ne güzel telendiriyorduk arka tarafta. Aslında arkada tuvaletlerin orada şöyle 2-3 kişinin ayakta durabileceği bir sigara içme kabini yapılsa bir de fan koyarız dumanı dışarı atan o mis gibi sigara sorunu biter. İşte size proje hadi bakalım Turkiş Teknik icraat bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Little rocklu ~ 7 yıl önce
40 yildir little rockta yasiyorum boyle birsey gormedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD ~ 7 yıl önce
Md-80 kullanıyor adamlar hala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
noldu zorunamı gitti? Keşke Türkiye ve başka yerlerde de kullanılmaya devam etse bu güzel kuş
Fo ya ~ 7 yıl önce
Benim zoruma gitti
Eski ~ 7 yıl önce
Onur Air kullansa eskiucak dökülüyor dersiniz
mal herif ~ 7 yıl önce
ulan uçakta yasak işte ne zorluyosun!!! yasaklanacak kargoyla yollayacaz gideceğimiz yere sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000