03 Temmuz 2022, Pazar 09:56:26

Anadolujet Ankara-Iğdır seferlerini durdurdu yolcular tepki gösterdi

Anadolujet'in Ankara-Iğdır seferlerini birkaç gündür gerçekleştirmemesi Iğdır yolcularının tepkisine neden oldu.
  • Allah Allah, ülkemizde ekonomi böylesine çok iyi durumdayken, TL acayip değerliyken, bu havayolu şirketleri neden iç hatlar yerine dış hatları tercih ediyorlar ki? Şu aralar hepsi bu bizi kıskanan Avrupa'ya uçma derdinde...
  • Antalya, Bodrum, Dalaman'dan Rusya şehirlerine konan seferlerin sonucunda bir yerlerden kısıntı yapmak gerekiyordu. Dışarıdan ruble de olsa para gelsinde, gerekirse tüm iç hatlar iptal olur. Biz neyiz ki ? 20 saatlik otobüs yolculuğu neyimize yetmiyor ?
  • sevgili ığdırlılar türkiyenin sanayi başkenti kocaeli ye hiç sefer yapmıyorlar...
  • Iğdır seferleri artırılmalı Nahcivan ve iran yolcuları da ıpdırdan uçuyor istanbuldan karşılıklı iki sefer olmadına karşın yer bulmakta güçlük çekiyoruz.
  • Kaynağın maalesef yanlış olma olasılığı çok yüksek. THY veya AnadoluJet Ermenistan'a ne zamandan beri uçuyormuş ki seferler Erivan üstünden aktarmalı olarak gerçekleşsin?
  • Ticari bir Havayolu zarar ettiği bir hattı kapatır bu gayet normal, doğru olan budur. Esasen Anadolu da çoğu hattın kapatılıp yurtdışı seferlere ağırlık verilmesi gerekir. Zarar ederken sefer yapmak Milli servetin kaybıdır.
  • Dikkat edin okuma oranı çok yüksek olan illere uçuişlar durduruluyor. Ama arıl havalimanlarına devam. Boşta olsa hala uçuyorlar
  • Pilotuna köle muamelesi yapan herkes bir gün gerçeklerle karşılaşacak. Her şirket bunu tadacak!Yakında görürüz el mi bey mi yaman
  • AnadoluJet ucuzcu dedik ama THY ile aynı fiyatlar. Dolar Kuru çok peki elin adamı İngiltere'den Kıbrıs'a 40 Euro'ya uçuş nasıl yapıyor 20-30 Euro'ya Avrupa uçuşları. sen ülke içinde 1000 lira fiyat çekiyorsun. Adamların bütün giderleri de Euro. Bizim gibi çalışanlar 3 kuruşa da çalışmıyor.
  • Protesto ediyor da 10 yolcuya sebep koca ucak kalkmaz

Anadolujet'in Ankara-Iğdır seferlerini birkaç gündür gerçekleştirmemesi Iğdır yolcularının tepkisine neden oldu.

Edinilen bilgiye göre; Anadolujet herhangi bir açıklama yapmadan Ankara'dan Iğdır'a yaptığı seferleri durdurdu. Seferlerin durması yolcuların tepkisini çekerken büyük mağduriyet yaşandığı aktarıldı.

Seferlerin Erivan aktarmalı olarak düzenlendlği ve bu durumu Iğdır yolcularının protesto edeceği öğrenildi.

Öte yandan seferlerin aksama sebebinin ise uçak ve personel yetersizliğinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

Anadolujet Ankara-Iğdır seferlerini durdurdu yolcular tepki gösterdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

EKONOMİK KAYIP ~ 2 yıl önce
Allah Allah, ülkemizde ekonomi böylesine çok iyi durumdayken, TL acayip değerliyken, bu havayolu şirketleri neden iç hatlar yerine dış hatları tercih ediyorlar ki? Şu aralar hepsi bu bizi kıskanan Avrupa'ya uçma derdinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 2 yıl önce
Antalya, Bodrum, Dalaman'dan Rusya şehirlerine konan seferlerin sonucunda bir yerlerden kısıntı yapmak gerekiyordu. Dışarıdan ruble de olsa para gelsinde, gerekirse tüm iç hatlar iptal olur. Biz neyiz ki ? 20 saatlik otobüs yolculuğu neyimize yetmiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz topel ~ 2 yıl önce
sevgili ığdırlılar türkiyenin sanayi başkenti kocaeli ye hiç sefer yapmıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asil ~ 2 yıl önce
Iğdır seferleri artırılmalı Nahcivan ve iran yolcuları da ıpdırdan uçuyor istanbuldan karşılıklı iki sefer olmadına karşın yer bulmakta güçlük çekiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Yorumcu ~ 2 yıl önce
Kaynağın maalesef yanlış olma olasılığı çok yüksek. THY veya AnadoluJet Ermenistan'a ne zamandan beri uçuyormuş ki seferler Erivan üstünden aktarmalı olarak gerçekleşsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticari ~ 2 yıl önce
Ticari bir Havayolu zarar ettiği bir hattı kapatır bu gayet normal, doğru olan budur. Esasen Anadolu da çoğu hattın kapatılıp yurtdışı seferlere ağırlık verilmesi gerekir. Zarar ederken sefer yapmak Milli servetin kaybıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iğdır ~ 2 yıl önce
Dikkat edin okuma oranı çok yüksek olan illere uçuişlar durduruluyor. Ama arıl havalimanlarına devam. Boşta olsa hala uçuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha çok eder ~ 2 yıl önce
Pilotuna köle muamelesi yapan herkes bir gün gerçeklerle karşılaşacak. Her şirket bunu tadacak!Yakında görürüz el mi bey mi yaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
AnadoluJet ucuzcu dedik ama THY ile aynı fiyatlar. Dolar Kuru çok peki elin adamı İngiltere'den Kıbrıs'a 40 Euro'ya uçuş nasıl yapıyor 20-30 Euro'ya Avrupa uçuşları. sen ülke içinde 1000 lira fiyat çekiyorsun. Adamların bütün giderleri de Euro. Bizim gibi çalışanlar 3 kuruşa da çalışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
Protesto ediyor da 10 yolcuya sebep koca ucak kalkmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000