02 Temmuz 2018, Pazartesi 10:10:17

Anadolujet o ücrette indirime gitti

Anadolujet, yolcularına özel verdiği transfer hizmeti ücretinde indirime gitti.
  • 10 tl indirim ve 5k insanla sınırlı. dünya çapında süper bir fırsat.
  • İndirimi Boşverin Şu B 737 leri yavaş yavaş değiştirin belirgin bir şekilde hurda olmuşlar son yolculuğumda ilk defa uçaktan korktum ayrıca pilotlarınızın ne kadar yıldığını artık biz yolcular bile hissediyoruz son uçuşta ne kabin ekibine nede yolculara anons yapılmadı pilotun sesini bile duymadık 23.06.2018 Saat: 20:00 Ankara - Adana Uçuşu , TC - SAK kuyruk tescilli uçak...
  • Secure Drive diye bir firmal ile yapmışlardı böyle bir ortaklık. O çok iyidi. 5000 ile sınırlandırmak nedir? Esenboğa’daki ve Sabiha’daki günlük yolcu miktarını ve bunların kullanma potansiyeli düşünürsek 3-4 günlük bir kampanya olmuş.

Anadolujet, yolcularına özel verdiği transfer hizmeti ücretinde indirime gitti.

Daha önce yolcuların istedikleri noktadan Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na transferi için 29.90 Lira ücret belirleyen şirket, bu ücreti 19.90 Lira'ya indirdi.

Bu arada söz konusu fiyatın 5000 kişi ile sınırlı olduğu öğrenildi.

Anadolujet duyurusu:

AnadoluJet - Alamo işbirliği ile AnadoluJet yolcuları diledikleri noktadan Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler.

Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları'nda geçerli,  adresten havalimanına, havalimanından adrese 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı trasfer hizmeti sunulmaktadır.

Transfer hizmetinden faydalanmak için aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak rezervasyon yapılabilir.

Hizmetten yararlanmak isteyen AnadoluJet yolcuları bulundukları veya ulaşmak istedikleri semtin hangi bölge kapsamında olduğunu ve transfer ücretini ücret listesinden öğrenebilir.

Transfer hizmetinden faydalanabilmek için rezervasyonunuz sırasında AnadoluJet bilet numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Avantajlı transfer hizmetinden faydalanmak için tıklayınız!

19,90 TL olan ücret 5.000 kişi ile sınırlıdır.

İyi uçuşlar dileriz.

Anadolujet o ücrette indirime gitti

Yorumlar

çok iyi fırsat ~ 6 yıl önce
10 tl indirim ve 5k insanla sınırlı. dünya çapında süper bir fırsat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 6 yıl önce
İndirimi Boşverin Şu B 737 leri yavaş yavaş değiştirin belirgin bir şekilde hurda olmuşlar son yolculuğumda ilk defa uçaktan korktum ayrıca pilotlarınızın ne kadar yıldığını artık biz yolcular bile hissediyoruz son uçuşta ne kabin ekibine nede yolculara anons yapılmadı pilotun sesini bile duymadık 23.06.2018 Saat: 20:00 Ankara - Adana Uçuşu , TC - SAK kuyruk tescilli uçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 6 yıl önce
45 dk uçuş duysam ne olur duymadan ne olur. 79 liraya şirketimi aldınız.
Eski bir yolcu ~ 6 yıl önce
Secure Drive diye bir firmal ile yapmışlardı böyle bir ortaklık. O çok iyidi. 5000 ile sınırlandırmak nedir? Esenboğa’daki ve Sabiha’daki günlük yolcu miktarını ve bunların kullanma potansiyeli düşünürsek 3-4 günlük bir kampanya olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000