17 Şubat 2016, Çarşamba 14:14:49

Anadolujet Ordu-Giresun seferlerini artırıyor

AnadoluJet, Ordu-Giresun Ankara seferlerinin saatini değiştirecek. Mart ayından itibaren Ordu-Giresun-Ankara seferleri –sabah -akşam yapılacak. Uçak akşam Ankara’dan gelecek sabah Ordu’dan geri dönecek.
  • Karadenizin lideri olmak öyle kolay mı? Biraz ağır olacan ve hazmedecen bulunduğun yeri..
  • Trabzon ve Samsuna yapılan yurtdışı seferleri birleştirilip Ordudan yapılırsa, hat doluluk oranı maksimize edilmiş olur. TZX ve SZF fanlarıda enerjilerini başka alanlarda kullanmış olurlar. Ordu bu sayede Karadenizin bir numaralı ili haline gelir ve Çikolata köy hisseleri borsada tavan yapar.
  • Nevsehir istanbul 2 yapsinlar!!!
  • AHL dende sefer isteriz!! Birtane cok yetersiz, hep full cekiyor.
  • AYT den karadenize sadece SunExpress direk SZF ve TZX'e uçuyor. O da haftada iki gün. Direk AYT-OGU fındık zamanı gelmeden acilen gerekli.
  • Pegasus un Sabiha Gökçen e günde 3 seferi var. İzmir e seferi var. THY hadi siyasi karar alıyor. Pegasus boşuna mı 3 uçak kaldırıyor. Antalya ve İzmir e sefer konulması çok isabetli olur. Anadolujet yetkililerine teşekkür ederiz Giresun ve Ordulular. 10 gün önce Ankaraya geldim Anadolujet ile. 10-15 koltuk boştu. 737 nerdeyse ful sayılır. Gurbette çok Giresun ve Ordulu var.Biz havaalanımıza sahip çıkarız. O uçaklar dolu gider gelir.
  • Tek anlamadigim sey Atatürke 1 sefer yapan thy sabihaya yapan alt markasi sefer sayisini 3'e arttiriyor. Gercekten Atatürkten orduya talep yokmu? Transfer vs.?
  • Hah haaa,,, Bir kaç kişi strese girmiş yine ama defalarca söyledim, Bir yıl içinde OGU 15 uçuşu geçecek, Daha sırada Antalya'dan sonra Bursa ve Adana var. Ama şu an ACİLL AHL ye yeni seferler gerek...
  • anadolujetin bingöl sabiha gökçen seferleri bi an önce baslamalı
  • Biliyorsunuzdur.ama belki bilmeyen vardır diye yazıyorum. Orgy ingilizcede " toplu sex" anlamına geldiği için havalimanına or-gi ismi verilmemiştir.

Anadolu Jet Ordu-Giresun-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı sefer sayılarında da artışa gidecek.Halen günde karşılıklı iki seferin yapıldığı Ordu-Giresun-İstanbul seferleri 3’e yükseltilecek.

İstanbul’dan gece geç saatte gelecek olan uçak Ordu-Giresun Havalimanı konaklayacak.Uçak sabah 06.00 gibi Ordu’dan İstanbul’a geri dönecek.Haziran ayı gibi başlaması planlanan seferle birlikte Ordu’dan sabah erken saatte İstanbul’a gidilebilecek ve aynı gün akşam geri dönülebilecek.

AnadoluJet, İzmir ve Antalya’ya da direkt uçuşlar için de çalışma başlatma kararı aldı.

Yeni projeleri hakkında paylaşımda bulunmak üzere Ordu - Giresun Havalimanı’nda bir toplantı düzenleyen AnadoluJet  toplantıda,  Ipsos Araştırma Şirketi ile gerçekleştirdiği Ordu - Giresun ve Samsun Havalimanları Yolcu Geçişkenliği Araştırması ile başlayan yeni  projelerin planlaması süresi hakkında bilgi verdi. AnadoluJet’in bölgeye yönelik yaptığı çalışmalar; inovatif bir yaklaşımla ele alınan demografik veriler ve istatistikler üzerinde yapılan analizler ile mobil veriler, sabit telefon istatistikleri, Sanayi ve Ticaret Odası verileri, illere ait öğrenci sayıları, karayolu, banka ve TÜİK verilerinin oluşturduğu Büyük Veri, pazar araştırmaları ve Ordu - Giresun yolcularının Seyahat Alışkanlıkları Araştırmasıyla birlikte geliştirilerek plana alındı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, yerel ve mülki idareciler ile iş dünyası temsilcilerinin katıldığı tanıtım toplantısında AnadoluJet’in Ordu - Giresun Havalimanı’ndan başlayacak yeni direkt uçuşları ile ilgili olarak bilgi veren AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, “AnadoluJet, kurulduğu 2008 yılından bu yana toplumumuzun ulaşım ihtiyaçlarını göz önüne aldı. Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlarımızla tüm Türkiye’ye birbirine bağlayarak, Anadolu insanına ekonomik ve konforlu havayolu seyahati sunduk. Ordu, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş 3. Şehri; Giresun ise doğal ve tarihi değerleri ile önemli bir kentimiz.  Her alanda olduğu gibi birçok araştırma ve analiz yürüterek yeni seferler başlatmayı hedefledik. Ordu-Giresun ve Samsun Havalimanı’nı analize tabi tutan İpsos verilerine göre ise; Ordu veya Giresun'da yaşayanların başka şehirlere direk uçuşlarla ulaşım ihtiyacı çok net ortada. Şundan eminiz ki buradan düzenlenecek her yeni sefere Ordu ve Giresunlular sahip çıkarak, 2016’daki seyahatlerinde AnadoluJet’i daha fazla tercih edecekler. AnadoluJet olarak, ülkemizin tüm illeri için yeni projeler hayata geçirmeye ve değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Anadolujet Ordu-Giresun seferlerini artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

ercan ~ 8 yıl önce
Karadenizin lideri olmak öyle kolay mı? Biraz ağır olacan ve hazmedecen bulunduğun yeri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU LTCB ~ 8 yıl önce
Trabzon ve Samsuna yapılan yurtdışı seferleri birleştirilip Ordudan yapılırsa, hat doluluk oranı maksimize edilmiş olur. TZX ve SZF fanlarıda enerjilerini başka alanlarda kullanmış olurlar. Ordu bu sayede Karadenizin bir numaralı ili haline gelir ve Çikolata köy hisseleri borsada tavan yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Rizeyi iptal edelim.. Trabzon,Sinop, Merzifon ve Samsunu da kapatıp Ordudan uçalım ! Başka bir emriniz var mıydı ?
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir istanbul 2 yapsinlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 8 yıl önce
2
Ist-ogu ~ 8 yıl önce
AHL dende sefer isteriz!! Birtane cok yetersiz, hep full cekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgmye lütfen ~ 8 yıl önce
Bu talepleri shgmye iletelim
OGU ~ 8 yıl önce
Havayolları başka slotlarını OGU'ya kullandırabilir. OGU'yu kullananlar kadar talep azalmış olacağından Trabzon veya Samsun seferlerinden biri OGU'ya kaydırılabilir.
Saw ~ 8 yıl önce
İlwtin bakalim, biraz zor izin alirsiniz, merakla bekliyoruz..
AYT-OGU ~ 8 yıl önce
AYT den karadenize sadece SunExpress direk SZF ve TZX'e uçuyor. O da haftada iki gün. Direk AYT-OGU fındık zamanı gelmeden acilen gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alican 28 ~ 8 yıl önce
Pegasus un Sabiha Gökçen e günde 3 seferi var. İzmir e seferi var. THY hadi siyasi karar alıyor. Pegasus boşuna mı 3 uçak kaldırıyor. Antalya ve İzmir e sefer konulması çok isabetli olur. Anadolujet yetkililerine teşekkür ederiz Giresun ve Ordulular. 10 gün önce Ankaraya geldim Anadolujet ile. 10-15 koltuk boştu. 737 nerdeyse ful sayılır. Gurbette çok Giresun ve Ordulu var.Biz havaalanımıza sahip çıkarız. O uçaklar dolu gider gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek anlamadigim ~ 8 yıl önce
Tek anlamadigim sey Atatürke 1 sefer yapan thy sabihaya yapan alt markasi sefer sayisini 3'e arttiriyor. Gercekten Atatürkten orduya talep yokmu? Transfer vs.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Transfer ~ 8 yıl önce
Transfer karadan oluversin
OGU ~ 8 yıl önce
Talepte sıkıntı yok sıkıntı yeni slot alınamamasında, ancak havayolu şirketleri başka slotlarını OGU için kullanabilir. Onur böyle yapacak diye biliyorum. 3. havalimanı açılıncaya kadar başka çare yok gibi...
Çotanak ~ 8 yıl önce
Hah haaa,,, Bir kaç kişi strese girmiş yine ama defalarca söyledim, Bir yıl içinde OGU 15 uçuşu geçecek, Daha sırada Antalya'dan sonra Bursa ve Adana var. Ama şu an ACİLL AHL ye yeni seferler gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 330 ~ 8 yıl önce
Yeni slot olmazsa uçak tipini değiştirsinler bari.
bingöl ~ 8 yıl önce
anadolujetin bingöl sabiha gökçen seferleri bi an önce baslamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgy ~ 8 yıl önce
Biliyorsunuzdur.ama belki bilmeyen vardır diye yazıyorum. Orgy ingilizcede " toplu sex" anlamına geldiği için havalimanına or-gi ismi verilmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000