30 Aralık 2019, Pazartesi 11:23:32

Anadolujet sandviçi kaldırdı çörek ikramına geçti

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet tasarruf tedbirleri kapsamında uçak içi ikramda değişikliğe gitti.
  • Kamil Koç bir ne biçim ikram veriyor. Sana yakıştıramadım bunu Anadolu Jet. Anadolu demek misafirperverlik demek, gönlü bolluk demek, misafirden ikramı çok görmek hiç hoş değil.
  • abi ben zeytin yemiyorum butun ucuslarda zeyinli acma,sandvic var biktimmmm
  • Herkes domates suyu gelecek diye beklerken kahvede gitti
  • Böyle başlar sonra batar Varlık fonun ile bunlar ayakta yoksa şimdiye kadar batardı
  • su yeterli. bagajları da 8kg başlangıç opsiyonlu yapıp, yurtdışı uçuşlarını da başlatın.
  • Uçağa binmeden önce suyunu da satın alabilirsin, istediğin gibi sandviçte alıp ister uçak içinde istersen uçağa binmeden önce yiyebilirsin. Çoğu havalimanında starbucks gibi kahve satan yerler var, ordanda kahveni içebilirsin. Ama sadece eleştiri yapmak için boş boş burda yazılar yazıyorsunuz, ya da havalimanında bunları alabilecek kadar paran yok, fakirin tekisin ve uçaktaki o sandviç bile senin için bulunmaz bi nimet. Bu kadar fakirsen uçağa binme be kardeşim.
  • Kızım sağ sağlim uçalımda bi tas ayran da yeter. Zaten 1-2 saatlik yol, aş olmasa da olur yavrumm
  • Kac saatlik ucuslarda dahi diger havayollari su veriyor ve kucuk bir kraker. Thy elestirenlerin avrupa yada amerikali bir havayoluyla ucup ucmadigini sormak isterim.
  • Dunyada bir ornegini gosterin 30 dakkalik ucuslarda kostura kostura yardirarak kek sandvic cay kahve servisi yapan acelece yer hazirligi yapan,baska bir hava yolu,yoktur bosuna arastirmayin. Millet size kisacik ucuslarda havada envai cesit ikramda bulunup karninizi doyurmak icin acmiyor bu hatlari bunu unutmayin. O zaman sirket dese ki kurtarmiyor anadolu jeti kaldiriyoruz otobusle gidip gelecek misiniz sehirlerarasi..uctugunuza bakin birakin keki sandvici...
  • Kahvesiz uçuş olur mu!!!!

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet tasarruf tedbirleri kapsamında uçak içi ikramda değişikliğe gitti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Anadolujet uçakta sandviç yerine çörek ikramına geçti. Daha önce yolcularına ücretsiz sandviç ikramı veren Anadolujet, bu kararını değiştirdi. 

İçerisinde yeşillik ve peynir olan sandviç dağıtan Anadolujet, artık yolcularına kekikli ve zeytinli çörek ikram edecek. Tasarruf tedbirleri kapsamında bu kararı alan şirketin kahve ikramını da kaldırdığı öğrenildi. Sandviç yerine çörek verileceği, kahvenin olmadığı mönüde içecek olarak sadece çayın yer alacağı öğrenildi.

©AirportHaber


 

Anadolujet sandviçi kaldırdı çörek ikramına geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Yolcu ~ 3 yıl önce
Kamil Koç bir ne biçim ikram veriyor. Sana yakıştıramadım bunu Anadolu Jet. Anadolu demek misafirperverlik demek, gönlü bolluk demek, misafirden ikramı çok görmek hiç hoş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZEYTIN ~ 4 yıl önce
abi ben zeytin yemiyorum butun ucuslarda zeyinli acma,sandvic var biktimmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Domates suyu ~ 4 yıl önce
Herkes domates suyu gelecek diye beklerken kahvede gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başlar ~ 4 yıl önce
Böyle başlar sonra batar Varlık fonun ile bunlar ayakta yoksa şimdiye kadar batardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 4 yıl önce
su yeterli. bagajları da 8kg başlangıç opsiyonlu yapıp, yurtdışı uçuşlarını da başlatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc ~ 4 yıl önce
Uçağa binmeden önce suyunu da satın alabilirsin, istediğin gibi sandviçte alıp ister uçak içinde istersen uçağa binmeden önce yiyebilirsin. Çoğu havalimanında starbucks gibi kahve satan yerler var, ordanda kahveni içebilirsin. Ama sadece eleştiri yapmak için boş boş burda yazılar yazıyorsunuz, ya da havalimanında bunları alabilecek kadar paran yok, fakirin tekisin ve uçaktaki o sandviç bile senin için bulunmaz bi nimet. Bu kadar fakirsen uçağa binme be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6222 ~ 4 yıl önce
Çok paran varsa business uçarsın delikanlı, AnadoluJet ucuz ulaşımı vaad ediyor. Dışarda 1 liraya aldığım suya da 5 lira veremem.
Kevser ~ 4 yıl önce
Kızım sağ sağlim uçalımda bi tas ayran da yeter. Zaten 1-2 saatlik yol, aş olmasa da olur yavrumm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arsen ~ 4 yıl önce
Kac saatlik ucuslarda dahi diger havayollari su veriyor ve kucuk bir kraker. Thy elestirenlerin avrupa yada amerikali bir havayoluyla ucup ucmadigini sormak isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Dunyada bir ornegini gosterin 30 dakkalik ucuslarda kostura kostura yardirarak kek sandvic cay kahve servisi yapan acelece yer hazirligi yapan,baska bir hava yolu,yoktur bosuna arastirmayin. Millet size kisacik ucuslarda havada envai cesit ikramda bulunup karninizi doyurmak icin acmiyor bu hatlari bunu unutmayin. O zaman sirket dese ki kurtarmiyor anadolu jeti kaldiriyoruz otobusle gidip gelecek misiniz sehirlerarasi..uctugunuza bakin birakin keki sandvici...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 4 yıl önce
Kahvesiz uçuş olur mu!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000