08 Temmuz 2017, Cumartesi 23:22:09

Anadolujet uçağı kalkıştan sonra geri döndü

Anadolujet’e ait Ercan-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı.
  • Ercan havalimanında her an herşey olabilir. Free Shop yapmak yerine yer hizmetlerini ve güvenliği düzeltseler fena olmayacak.
  • Bu kadar baskı bu kadar yorgunlukla nereye kadar?? Kısacık ground timelarla dönmez bu iş! Uçakta uçmayacak insanlar varken neyin securitysi? Herkes uçaktan çıkar security öyle yapılırınıza ne oldu sevgili gözünü para hırsı bürümüş yönetim??!!! Ayrıca arkadaşlar minimum 6 dakikadır o. Yani ekip 6 dakika yapmak zorunda değil security'i ! Anlatabildim mi? Şirket içinde uçak başında ASSCL kontrolüne geldiklerinde 6 dakikada arama bitmiyorsa nasıl istenir bu kasar kısa sürede aramanın bitirilmesi?!
  • Bazı AJ uçaklarının kapısı kapansın diye üst tarafından diye elimiz ile ittiriyoruz siz daha telefon diyosunuz. Herşey Hold Herşey Gider
  • Bunun böyle olmasını isteyenler,temizlik içerdeyken security yapmamızı isteyenler utansın.
  • Anadolujet seferlerinin emniyetli yapıldığına inanmıyorum. Sen pegasus değilsin. Yer hizmetini veren beceriksiz TGS. Kabininin yarısı torpilli amir müsvettesi kısacık uçuşta son numarayı salıp elini sürmez. Yönetimin mobbing yapıp sürekli zaman baskısı altına alır. Prosedürlerin sıkıntılıdır detaylara takılmaktan büyük resmi kaçırırsın. Ama çok zeki ekip planlama her şey bu kadar zaman baskısı altındayken seni 3 er saat beklettikten sonra 15 dakikada uçak hazırlamanı beklemekte beis görmez. BIKTIM
  • Thy teknik çalışnaları olarak yakında büyük bir greve hazırlanıyoruz. Eğer çağrımıza kulak verilmesse uçaklar bizim elimizde ona göre..Sevmesinide,bozmasınıda biliriz. Mesajımızı alan alır.nokta
  • Tüm Kabin Ekibinin Uçuşunun Kesilip Eğitime Alınması Getekmektedir..Koskoca Tel Göremeyen Ekip den Ne Beklenir... Kokpitin En Ufacık Hatasında Ödediği Bedel Belli.. Kabin i En Ağır Şekilde Cezalandırcaksın.Oje ile Parfüm İle İyi Uçuşlar İyi İstirahatlar Diyip "La Pampa La Bomba" ile olmaz bu işler..Havacılık Ciddi Bi Meslekdir..
  • 3000 lira + bacak parasına çalışmak istemiyorsan DLR'ı geçeceksin canım. Bizde kurallar böyle. İşine gelirse. :)
  • Kimse de demiyor ki o uçakta nasıl security search yapıldı... Torpille bir yerlere getirilen kabin ekipleriyle bir yere kadar tabi. O da doğru. İyi uçuşlar.
  • Gerçekten Pegasus'un yeni a320 neo'ları varken THY'nin kullanılmış uçaklarına binene Allah akıl fikir versin!
Ercan Havalimanı’ndan kalkış yapan TK7625 sefer sayılı Anadolujet’e ait uçak kalkışından kısa süre sonra geri dönmek zorunda kaldı.

KKTC’de bulunan Ercan Havalimanı’ndan 22:25 sularında kalkış yapan Anadolujet uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzereyken kısa süre sonra geri döndü.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; TC-JFH kuyruk tescilli B737-800 tipi yolcu uçağının sahipsiz bir cep telefonu nedeniyle geri döndüğü öğrenildi.

Sahipsiz cep telefonunun Ercan Havalimanı'na iniş sonrası polise teslim edildiği, yaşanan olay sonrasında uçağın tekrar havaanarak sefere deva ettiği öğrenildi. Uçağın geri dönmesine neden olan cep telefonun sahibi ise ortaya çıkmadığı belirtildi.

©AirportHaber.com
Anadolujet uçağı kalkıştan sonra geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Ercan ~ 7 yıl önce
Ercan havalimanında her an herşey olabilir. Free Shop yapmak yerine yer hizmetlerini ve güvenliği düzeltseler fena olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha beterleri olmasın da! ~ 7 yıl önce
Bu kadar baskı bu kadar yorgunlukla nereye kadar?? Kısacık ground timelarla dönmez bu iş! Uçakta uçmayacak insanlar varken neyin securitysi? Herkes uçaktan çıkar security öyle yapılırınıza ne oldu sevgili gözünü para hırsı bürümüş yönetim??!!! Ayrıca arkadaşlar minimum 6 dakikadır o. Yani ekip 6 dakika yapmak zorunda değil security'i ! Anlatabildim mi? Şirket içinde uçak başında ASSCL kontrolüne geldiklerinde 6 dakikada arama bitmiyorsa nasıl istenir bu kasar kısa sürede aramanın bitirilmesi?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üvey Memurella ~ 7 yıl önce
Bazı AJ uçaklarının kapısı kapansın diye üst tarafından diye elimiz ile ittiriyoruz siz daha telefon diyosunuz. Herşey Hold Herşey Gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw Üvey memur ~ 7 yıl önce
Bunun böyle olmasını isteyenler,temizlik içerdeyken security yapmamızı isteyenler utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecn ~ 7 yıl önce
Anadolujet ecn çıkışlı ucaklarında temizlik ile security aynı anda yapılıyor. Yeni bir uygulama. Ground time yetişmiyor. 35 dakikada ne olmasını istiyorsunuz.
Emniyetsiz! ~ 7 yıl önce
Anadolujet seferlerinin emniyetli yapıldığına inanmıyorum. Sen pegasus değilsin. Yer hizmetini veren beceriksiz TGS. Kabininin yarısı torpilli amir müsvettesi kısacık uçuşta son numarayı salıp elini sürmez. Yönetimin mobbing yapıp sürekli zaman baskısı altına alır. Prosedürlerin sıkıntılıdır detaylara takılmaktan büyük resmi kaçırırsın. Ama çok zeki ekip planlama her şey bu kadar zaman baskısı altındayken seni 3 er saat beklettikten sonra 15 dakikada uçak hazırlamanı beklemekte beis görmez. BIKTIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 7 yıl önce
Thy teknik çalışnaları olarak yakında büyük bir greve hazırlanıyoruz. Eğer çağrımıza kulak verilmesse uçaklar bizim elimizde ona göre..Sevmesinide,bozmasınıda biliriz. Mesajımızı alan alır.nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DENİZ ~ 7 yıl önce
Ayıp ediyorsunuz ama
.. ~ 7 yıl önce
Sizin grev hakkınız en doğal hakkınızdır. Severizde bozarizda ne demek? Bozarak yüzlerce insanın hayatını riske mi atacaksınız? Sana söyleyecek birşey yok.
Trol teknik ~ 7 yıl önce
Trolleme ..
GİYOTİN.. ~ 7 yıl önce
Tüm Kabin Ekibinin Uçuşunun Kesilip Eğitime Alınması Getekmektedir..Koskoca Tel Göremeyen Ekip den Ne Beklenir... Kokpitin En Ufacık Hatasında Ödediği Bedel Belli.. Kabin i En Ağır Şekilde Cezalandırcaksın.Oje ile Parfüm İle İyi Uçuşlar İyi İstirahatlar Diyip "La Pampa La Bomba" ile olmaz bu işler..Havacılık Ciddi Bi Meslekdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pompalamasyon ~ 7 yıl önce
hay seni kokpite koyan hocaların ben ... hepsine pompa sana özel ama ...
Airbustayız Canım ~ 7 yıl önce
3000 lira + bacak parasına çalışmak istemiyorsan DLR'ı geçeceksin canım. Bizde kurallar böyle. İşine gelirse. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne oldum delisi ~ 7 yıl önce
Ne oldum degil ne olacam diyeceksin afacan.
Golden mike ~ 7 yıl önce
Golden mike için iyi para,iniş- kalkış yapınca extra var mı;)
Security ~ 7 yıl önce
Kimse de demiyor ki o uçakta nasıl security search yapıldı... Torpille bir yerlere getirilen kabin ekipleriyle bir yere kadar tabi. O da doğru. İyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilmiş ~ 7 yıl önce
İşin gücün torpil len senin sus konuşma
Coban ~ 7 yıl önce
Sen yapiyor musun sec. Minimum 6 dakika istenildigi gibi 4. Bacakta canisi
Km1 ~ 7 yıl önce
Bazen gözden kaçabiliyor. Bu arada ekip sunexpress neyi kime ne manada ima ettin anlamadım. Bi yerlerde bulunan bi cep telefonu yüzünden uçağın dönmesinin başka bi sebebide olabilir kabin ekipleriylede alıp veremediğiniz ne anlamadım
Kokpit ~ 7 yıl önce
Torpille gelmekten değil, ağır uçuş programlarından yorgun düşmüş, security check süresinin hala daha kısaltılmaya çalışılmasından iyice baskı altına girmiş olmalarındandır o. Kabin ekibi kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun.
KM1 ~ 7 yıl önce
Ucak J... tescilli yani Sxs ekibi değil, Thy ekibi! kafalar sekerlenmis sicaktan...
Reyhan ~ 7 yıl önce
Torpilsiz iyi security yapar öyle mi Allah aşkına biraz mantıklı konuşun tabiki çok çok dikkatli olunmalı securityde ama insanlık hali kontrol ettim sanmıştır etmemiştir olacağı vardır vs. Vs.
Registiration TC-"J"FH (THY) ~ 7 yıl önce
Anadolu Jet'i gören SXS'e yazıyor... Mazi baya fena belli ki...
easybook ~ 7 yıl önce
Gerçekten Pegasus'un yeni a320 neo'ları varken THY'nin kullanılmış uçaklarına binene Allah akıl fikir versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easybeygir ~ 7 yıl önce
Ha ha ha beygire ninenin aklına ben sasayim asıl adı misafir olan ancak yer hizmetleri,müşteri hizmetleri dökülen beygirin nesine bineyim. Sen bin işine bak, biz binmeyiz. Yürü anca gidersin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000