06 Şubat 2022, Pazar 09:37:01

Anadolujet uçağında gergin anlar

Anadolujet'in Diyarbakır-İstanbul seferini gerçekleştirecek yolcu uçağı gecikme yaşayıp valizler de tekrar aranınca yolcular duruma tepki gösterdi.
  • uçuş ekibini karşı karşıya getiren, zaman kaybı ile maddi zarara sebebiyet veren, DIY Havalimanında tekel halindeki Yer Hizmetini eziyet haline getirmiş firmanın neleri doğru yapmadığı henüz öğrenilememiş demek.
  • Sizin için yapılıyor bu aramalar, cahil cahil itirazlarda bulunup insanları germeyin. Kimse sen bir yere yetiş diye hayatını riske edecek değil, kimseden kıymetli değil derdin!
  • Ne alaka ya 3 kez bagaj araması? Yok öyle bir prosedür.
  • Bi kürt olarak söylüyorum. Yolcuların sözlü tartışma yaratacak kadar gereksiz bişey yok. Otobüs değil bu yani elbette aksaklıklar olacak . Uçakta risk sıfıra inmesi gerek
  • Klasik Diyarbakır yolcusu
  • siradan ucus alistik
  • bu tip yolcu her seye tepki gosterir .. her seyde bir kasıt arar ... bir bilet alır , sanırsın sirkete ortak olmus ..... begenmiyen diger havayollarını ya da otobüs kullansın ...
  • Gulf Air Flight 771 Air India Flight 182 Pan Am Flight 103 UTA Flight 772 Uçağa çantayı bindir, kendin binme. Bu işlerin şakası yok. Uçak ya kalkmaz.. ya da de ki kalktı ve havada farkedildi ki yolcu uçağa binmedi ama bagajı uçakta.. uçak direkt en yakın havalimanına divert eder. Gecikme 2 saat mi, 3 saat mi, bakmaz. Bir sürü örneği var.

Anadolujet'in Diyarbakır-İstanbul seferini gerçekleştirecek yolcu uçağı gecikme yaşayıp valizler de tekrar aranınca yolcular duruma tepki gösterdi.

Dün akşam saat 20:35'te kalkması gereken Anadolujet'in TK 7215 sefer sayılı Diyarbakır-İstanbul uçağı bir yolcunun rahatsızlanması üzerine kalkıştan önce bir süre gecikmeye uğradı. Rahatsızlanan yolcu uçaktan indirilirken güvenlik ekipleri de uçağa gelerek valizlerin aranacağını bildirdi.

Valizleri teker teker arayan ekiplere yolcular tepki gösterdi.

Daha sonra bazı yolcuların iddiasına göre; uçağa yeni bir yolcu bindi. Bu duruma da tepki gösteren yolcular uçağın kalkması gerektiğini söyledi.

Güvenlik prosedürleri gereği 3 kez valizler aranırken sefer de 2 saati aşkın bir gecikmeye uğradı.

Uçak içinde yolcular ile görevliler arasında sözlü tartışma yaşandı.

 

Anadolujet uçağında gergin anlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yolcu ile ~ 2 yıl önce
uçuş ekibini karşı karşıya getiren, zaman kaybı ile maddi zarara sebebiyet veren, DIY Havalimanında tekel halindeki Yer Hizmetini eziyet haline getirmiş firmanın neleri doğru yapmadığı henüz öğrenilememiş demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canına susamışlar ~ 2 yıl önce
Sizin için yapılıyor bu aramalar, cahil cahil itirazlarda bulunup insanları germeyin. Kimse sen bir yere yetiş diye hayatını riske edecek değil, kimseden kıymetli değil derdin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon? ~ 2 yıl önce
Ne alaka ya 3 kez bagaj araması? Yok öyle bir prosedür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prosedür ??? ~ 2 yıl önce
ne biliyorsun prosedür hakkında ?? cahil .. gerekirse 10 kere aranır .. bir sey bilmiyorsun , sadece atıyorsun ..
Misafir ~ 2 yıl önce
Ucakga bir şey oldumu nerede bu devlet dersin çahil sizin için bunlar ne kadar salak bir toplumuz Atatürk havalimanı patlama yi ne çabuk unuttunuz
? ~ 2 yıl önce
Bi kürt olarak söylüyorum. Yolcuların sözlü tartışma yaratacak kadar gereksiz bişey yok. Otobüs değil bu yani elbette aksaklıklar olacak . Uçakta risk sıfıra inmesi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi yaaa ~ 2 yıl önce
Ozellikle diyarbakir yolcusu ayni hindistan yolcusu.Sizin gibiler yuzunden olay yasandi.Canli sahidiyim.O kameraya alan bayanda bir yerlerinden uydurmus bazi seyleri.O akilla nasil hayatina devam ediyor cok merak ediyorum
Klasik ~ 2 yıl önce
Klasik Diyarbakır yolcusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 2 yıl önce
siradan ucus alistik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyarbakır yolcusu ~ 2 yıl önce
bu tip yolcu her seye tepki gosterir .. her seyde bir kasıt arar ... bir bilet alır , sanırsın sirkete ortak olmus ..... begenmiyen diger havayollarını ya da otobüs kullansın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teasers ~ 2 yıl önce
Gulf Air Flight 771 Air India Flight 182 Pan Am Flight 103 UTA Flight 772 Uçağa çantayı bindir, kendin binme. Bu işlerin şakası yok. Uçak ya kalkmaz.. ya da de ki kalktı ve havada farkedildi ki yolcu uçağa binmedi ama bagajı uçakta.. uçak direkt en yakın havalimanına divert eder. Gecikme 2 saat mi, 3 saat mi, bakmaz. Bir sürü örneği var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000