27 Eylül 2021, Pazartesi 16:13:59

Anadolujet uçağında taciz iddiası!

Elektrik mühendisi K.K.'nın, İstanbul'dan Trabzon'a gelen uçakta yanındaki üniversiteli genç kızı taciz ettiği öne sürüldü.
  • Siradan bir uçuş
  • sert ve buz gibi davranirsan karsina sapik veya manyak cikmaz ve birazda agresiv, 0 tolerans goster bak nasil uzaklasir. abim yok mecbur kendimi korumaliyim.
  • kiz sabirli davrandi ben olsam cocugunun sacini basini yollardim tekme tokat knock out olurdu, erkek milletine en guzel davranis.

Elektrik mühendisi K.K.'nın, İstanbul'dan Trabzon'a gelen uçakta yanındaki üniversiteli genç kızı taciz ettiği öne sürüldü. Genç kızın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma sonunda şüpheli hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket eden TK 7162 sefer sayılı uçakta yolculuk yapan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi E.K., elektrik mühendisi K.K. tarafından taciz edildiğini ileri sürdü. Önce hostesten yerini değiştirmesini isteyen genç kız, uçak Trabzon'a ulaşınca şikâyetçi oldu. E.K. uçakta yaşadıklarını polise anlattı.

MEMLEKETİNE GİDİYORDU

Enis Yıldırım'ın haberine göre, Bursa'da üniversite öğrencisi olan E.K., İstanbul üzerinden tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon'a gitmek istedi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gece yarısı uçağa binen E.K. yanına oturan erkek yolcunun kendisini eliyle taciz ettiğini öne sürdü.

TEKRAR UYARINCA ELİNİ ÇEKTİ'

Şüphelinin ilk uyarısını dinlemeyip tacize devam ettiğini söyleyen E.K., "Tekrar uyarınca elini çekti. Hemen uçak personeline durumu anlattım ve uyarı yapıldıktan sonra yerim değiştirildi. Bir süre sonra uçak Trabzon'a indi. Polisler geldi ben de şikâyetçi oldum" dedi.

SAVCI MÜHENDİSE HAPİS TALEP ETTİ

İstanbul'da yaşadığı öğrenilen elektrik mühendisi K.K. ise hakkındaki suçlamaları reddetti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcı, K.K.'nin "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan yargılanmasını istedi. Asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak olan K.K.'nin 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi. (Habertürk)

Anadolujet uçağında taciz iddiası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Haber ~ 3 yıl önce
Siradan bir uçuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gr ~ 3 yıl önce
sert ve buz gibi davranirsan karsina sapik veya manyak cikmaz ve birazda agresiv, 0 tolerans goster bak nasil uzaklasir. abim yok mecbur kendimi korumaliyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbet ~ 3 yıl önce
Herkes kendini korur ağabey sahibi olman gerekmiyor zaten. Kendini korumak için değişik şekillere girmek zorunda olman zaten problem, kimsenin senin rahatını , özgürlüğünü ve keyfini bozmaya hakkı yok. Sert davranılmadı diye taciz edilebilir normaldir gibi bir anlam çıkıyor onu kastetmediğini anlayabiliyorum ama yanlış.
yolcu ~ 3 yıl önce
kiz sabirli davrandi ben olsam cocugunun sacini basini yollardim tekme tokat knock out olurdu, erkek milletine en guzel davranis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Centilmen ~ 3 yıl önce
Keskin sirke küpüne zarar
Acil iniş ~ 3 yıl önce
Bence acil iniş yapılıp polise teslim edilmeliydi, bu sebepten geciken yolcular keserdi o arada cezasını.
Yolcu ~ 3 yıl önce
0 toleransliyim, icim rahat olana kadar afetmem ve unutmam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000