18 Mayıs 2018, Cuma 11:13:03

Anadolujet'ten 'Genç' kampanya

AnadoluJet, Türkiye’nin dinamik ve gezmeyi seven gençlerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel bir kampanya ile kutluyor.
  • Izmir
  • Anadolu jet acilen 80 ile 120 kisilik ucak alarak içhatlarda bölgesel uçuşlara başlaması lazım.Bu tür operasyonlar hem yurt içindeki iş hacmini artırır hem de ulaşımda konforu artırır. Örnek seferler .Adana - Samsun, Adana - Erzurum, Van - Trabzon, Kayseri - Trabzon,Alanya - izmir, Alanya-Adana, Nevşehir-Antalya,Bodrum-Antalya,Ankara - Bursa Konya-İzmir, Eskişehir-Istanhul vs daha birçok noktadan noktaya sefer koyarak ulaşımı rahatlatabilir
  • Genclik ve Spor Bayrami degil. Ataturk’u Anma, Genclik ve Spor Bayrami olacak. Bir is yapiyorsunuz tam yapin bari.

AnadoluJet, Türkiye’nin dinamik ve gezmeyi seven gençlerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel bir kampanya ile kutluyor.

18 - 19 Mayıs tarihleri arasında Anadolujet'in resmi internet sitesinden veya AnadoluJet mobil uygulamasından satın alınacak biletler ile 19 Mayıs - 06 Haziran tarihleri arasında 39.99 TL’ye seyahat etme fırsatı Jetgenç üyesi gençleri bekliyor.

Türkiye’nin ilk havayolu gençlik platformu olan Jetgenç'in internet sitesi üzerinden Jetgençli olan üyelerine indirimli biletin yanı sıra; kendilerinin ve çevresindekilerin uçuşlarından ödül bilet kazanma imkânı, indirimli uçma fırsatı ve gençlere özel etkinlikler sunuyor.

Anadolujet'ten yapılan açıklamaya göre; Jetgenç Kampanyası, aktarmalı uçuşlar ve Kıbrıs seferleri hariç AnadoluJet’in tüm uçuşlarında geçerli olacak.

Anadolujet'ten 'Genç' kampanya

Yorumlar

Oumalkaire ~ 6 yıl önce
Izmir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık Meraklısi ~ 6 yıl önce
Anadolu jet acilen 80 ile 120 kisilik ucak alarak içhatlarda bölgesel uçuşlara başlaması lazım.Bu tür operasyonlar hem yurt içindeki iş hacmini artırır hem de ulaşımda konforu artırır. Örnek seferler .Adana - Samsun, Adana - Erzurum, Van - Trabzon, Kayseri - Trabzon,Alanya - izmir, Alanya-Adana, Nevşehir-Antalya,Bodrum-Antalya,Ankara - Bursa Konya-İzmir, Eskişehir-Istanhul vs daha birçok noktadan noktaya sefer koyarak ulaşımı rahatlatabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Genclik ve Spor Bayrami degil. Ataturk’u Anma, Genclik ve Spor Bayrami olacak. Bir is yapiyorsunuz tam yapin bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ams ~ 6 yıl önce
Ataturk ismini yazabilmeleri icin buyuk el buyuk beyin lazim o da herkes de yok malesef...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000