11 Mart 2023, Cumartesi 19:43:01

Anadolujet uçağı inişte motor sürttü

Anadolujet'in Ankara'dan Erzurum'a gelen yolcu uçağı inişte motorunu piste sürttü.
  • Belki de lise mezunu yerine daha okumuş, kalifiye pilotlar alınmalı.
  • eğer bir uçak kalkışta veya inişte kanat motor kuyruk sürtüyorsa bunun sorumlusu pilot boşuna hikaye anlatmayın sapla samanı karıştırmayın
  • Ya motor ve / veya kanat surtmesi sonucu daha ciddi / olumcul bir sonucla karsilasilsaydi? Artik su 737 filosunun roster larina bir cozum getirin? Para cozumu degil. Dinlenme cozumu. Off larin icine istirahat koymayin. Off larin arkasi sabh erken ucus planlamayin. 4 bacakli ustelik arasi beklemeli gorevleri minimize edin, puuglari ayda 1 ile sinirlayin. Yati sayilarini dusurun. Cok sey mi istiyoruz? Sadece insan gibi calistirilmak, verimli olmak ve kendimize ve sevdiklerimize zaman ayirmak istiyoruz. Verimi dusuk calisandan kar edemez, aksine zarar edersiniz. Siz, isletme yonetimi egitimi almadiniz mi, nasil bunu gormezsiniz?
  • herkesin başına gelebilir
  • Olabilir mi acaba?
  • pilotları suçu atmak kolay....biz böyle usulsüz tebliğleri(rica edilenler)kabul ettikçe masa başında tuttukça günün sonunda kabak bize patlar...Şirkette hiç bişey redline''limitlerde'' yapılmadığı halde yaz başından sonuna kadar limitlerde kağıt üstünde uçuyoruz...ama sonra böyle vukuatlar olunca eller havaya tek sorumlu pilot oluyor..Geçen yazı medya yansımayan şekilde atlattık.bizde olay medyaya yansıyanca herkes kendine çeki düzen veriyor.misal 2018 yazı..
  • TORPİLLİ KAPTAN!
  • Child of magenda’s handling skill
  • siz daha dinlendirmeyin insanları. yine herkes atıp tutmuş yok eğitimsizler yok bilmemne eğitimsiz kalmadı ki 12 saatte bir gelip 14 saat mesai yapıyoruz hepimiz 1000 saat limitindeyiz uzun süredir. Dar gövde eve gelip çantasındaki kirlileri anca çıkarıyor sonra yine yok 1 hafta. cevap hep çok para alıyoruz ama öyle de birşey yok dünya skalasında sonlara kaldık e hangi yerinden tutsak elde kalıyor konu..
  • B737 filosunun rosterları incelenirse şirketin kapısına kilidi vururlar daha yaz gelmedi o zaman hergün duyarız buna benzer haberleri

Anadolujet'in Ankara'dan Erzurum'a gelen yolcu uçağı inişte motorunu piste sürttü.

Edinilen bilgiye göre; Anadolujet'in TC-JFH kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı Erzurum'a inişte yan rüzgarın şiddeiyle motorunu piste sürttü.

Yolcuların tahliyesinin ardından yapılan kontroller sonrası TK7575 sefer sayılı Erzurum-Bursa seferini yapacak uçak seferden çekildi. Bunun üzerine Erzurum-Bursa uçuşu da iptal edildi.

Motorun sürtme anını hisseden yolcular da kısa süreli tedirgin yaşadı.

 

Anadolujet uçağı inişte motor sürttü

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Cpt. ~ 12 ay önce
Belki de lise mezunu yerine daha okumuş, kalifiye pilotlar alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gara dayı ~ 12 ay önce
eğer bir uçak kalkışta veya inişte kanat motor kuyruk sürtüyorsa bunun sorumlusu pilot boşuna hikaye anlatmayın sapla samanı karıştırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya daha kotusu olsaydi ~ 1 yıl önce
Ya motor ve / veya kanat surtmesi sonucu daha ciddi / olumcul bir sonucla karsilasilsaydi? Artik su 737 filosunun roster larina bir cozum getirin? Para cozumu degil. Dinlenme cozumu. Off larin icine istirahat koymayin. Off larin arkasi sabh erken ucus planlamayin. 4 bacakli ustelik arasi beklemeli gorevleri minimize edin, puuglari ayda 1 ile sinirlayin. Yati sayilarini dusurun. Cok sey mi istiyoruz? Sadece insan gibi calistirilmak, verimli olmak ve kendimize ve sevdiklerimize zaman ayirmak istiyoruz. Verimi dusuk calisandan kar edemez, aksine zarar edersiniz. Siz, isletme yonetimi egitimi almadiniz mi, nasil bunu gormezsiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atıp tutmayın ~ 1 yıl önce
herkesin başına gelebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ters rudder ~ 1 yıl önce
Olabilir mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fwz ~ 1 yıl önce
pilotları suçu atmak kolay....biz böyle usulsüz tebliğleri(rica edilenler)kabul ettikçe masa başında tuttukça günün sonunda kabak bize patlar...Şirkette hiç bişey redline''limitlerde'' yapılmadığı halde yaz başından sonuna kadar limitlerde kağıt üstünde uçuyoruz...ama sonra böyle vukuatlar olunca eller havaya tek sorumlu pilot oluyor..Geçen yazı medya yansımayan şekilde atlattık.bizde olay medyaya yansıyanca herkes kendine çeki düzen veriyor.misal 2018 yazı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACEMİ ~ 1 yıl önce
TORPİLLİ KAPTAN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
= ~ 1 yıl önce
Child of magenda’s handling skill

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazla Okçu ~ 1 yıl önce
siz daha dinlendirmeyin insanları. yine herkes atıp tutmuş yok eğitimsizler yok bilmemne eğitimsiz kalmadı ki 12 saatte bir gelip 14 saat mesai yapıyoruz hepimiz 1000 saat limitindeyiz uzun süredir. Dar gövde eve gelip çantasındaki kirlileri anca çıkarıyor sonra yine yok 1 hafta. cevap hep çok para alıyoruz ama öyle de birşey yok dünya skalasında sonlara kaldık e hangi yerinden tutsak elde kalıyor konu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha yeni başlıyor ~ 1 yıl önce
B737 filosunun rosterları incelenirse şirketin kapısına kilidi vururlar daha yaz gelmedi o zaman hergün duyarız buna benzer haberleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000