28 Mart 2014, Cuma 12:44:42

BORAJET İKİYE BÖLÜNDÜ

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi BoraJet, stratejik büyüme planları odağında yeni bir karar aldı.
  • Bir yarısı Bora jet diğer yarısı Oya jet..
  • Bazıları yöneticiler vardır kabına sıgamaz mevcut firmayı bırakıp sıfırdan başka bir şirket kurar, bazıları sıfırken geldiği firmada yukarıda örnekte olduğu gibi güzel işler yapmak gayretindedir, bazıları da hazır kurulu düzene gelip şirketi bitirene kadar herseyi yapar.
  • Borajet teknisyenlerinin bu duruma sevinmesi lazım . Kimse aklına kötü birsey getirmesin çünkü bu olay şirketin büyümesini destekleyen en onemli etmen kurumsal olarak profesyonel yönetimlere ayrılmak . Borajet ile ilgili düşüncem kaybolacaklariydi fakat bu olay nedenli onemli bir yönetim kadrosunun oldugu ve yönetildiği . Basarılar borajet
  • tebrikler arkadaslar. teknik ve operasyonu bolen firmalar kazaniyor. THY ile TT ve Atlas ile ATS gibi. Borajet'in de bu sekilde buyuyecegine eminim. basarilar.
  • Boradaki teknisyen arkadaslarin yorumunu almak lazim asil ödemeler büyüme gibi konularda
  • Yazık oldu... Bizler şirketin büyümesini beklerken ikiye bölündü haberi herkesi derdinden üzmüştür.
  • Teknisyenleri olarak Borajet Teknikte çalışmaya hazırız

Şirket, yeni dönemde BoraJet Teknik ve BoraJet Havacılık olarak alanında uzmanlaşmaya giden iki şirket olarak yoluna devam edecek.

Türkiye'nin tek bölgesel havacılık şirketi olan BoraJet Havayolları, bundan böyle BoraJet Havacılık ve BoraJet Teknik olarak iki bağımsız şirket ile faaliyetlerini sürdürecek.

Uçak ve makine mühendisleri dahil 72 uzman personelle hizmet veren ve Borajet Teknik adı altında faaliyet gösteren yeni şirket, ATR 42 ve ATR 72 olmak üzere ATR Turbo-prop tipi uçakların hat ve üst bakımını üstleniyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 1500 m2, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ise 1200 m2’lik hangarları bulunan BoraJet Teknik, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Adana Havalimanı’nda hat bakım istasyonlarıyla da havacılık sektörüne hizmet veriyor. Bombardier Global Express XRS tipi uçaklar için hat bakım servisi yetkisine sahip olan şirket, bu uçakların servisini İstanbul’da gerçekleştiriyor.

HEDEFTE ORTADOĞU VE RUSYA VAR

Türkiye Deniz Kuvvetleri’nin satın almış olduğu ATR 72-600 tipi uçakların resmi hat ve üst bakım servisi sunan şirket olma başarısıyla da dikkat çeken BoraJet Teknik, geride bıraktığımız 1 yıl içerisinde, 2’si Deniz Kuvvetleri’nin olmak üzere 7 ATR ve 1 Bombardier’e ileri düzey imkanlarla hat ve üst bakımı uyguladı.

Bir süre önce teknik havacılık sektörü odağında büyük önem taşıyan Bermuda Yetkisi’ni de alan BoraJet Teknik, Arap Yarımadası, Rusya ve Orta Doğu’dan gelen ATR tipi uçaklara hat ve üst bakım hizmetleri veriyor. BoraJet Teknik Genel Müdürü Mehmet Ceylan Topal, “BoraJet Havayolları hızla büyüyor ve gelişiyor. Bunun da bir neticesi olarak BoraJet Havacılık ve BoraJet Teknik olarak bağımsız iki şirket halinde yolumuza devam ediyoruz. Tek bir çatı altında ilerlemektense iki farklı şirket olarak çalışmalarımıza devam etmek, uzmanlaşmamızı perçinleyerek, bize hem hız hem de uygulanabilirlik anlamında avantajlar kazandıracak. Bu avantajların meyvelerini de şimdiden toplamaya başladık diyebiliriz. BoraJet Teknik olarak Arap Yarımadası, Rusya ve Orta Doğu’ya hizmet veriyoruz. Avrupa tescilli uçaklara bakım için EASA lisansı görüşmelerimiz sürüyor. Çok yakında Avrupa’dan gelen uçaklara da hizmet vereceğiz. BoraJet Teknik ve BoraJet Havacılık olarak, her geçen gün üzerine eklediğimiz hizmet kalitemiz ile hem dünya arenasında ülkemizi yükseklerde başarıyla temsil ediyoruz” dedi.

BORAJET İKİYE BÖLÜNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ruh ikizi ~ 10 yıl önce
Bir yarısı Bora jet diğer yarısı Oya jet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun ~ 10 yıl önce
Bazıları yöneticiler vardır kabına sıgamaz mevcut firmayı bırakıp sıfırdan başka bir şirket kurar, bazıları sıfırken geldiği firmada yukarıda örnekte olduğu gibi güzel işler yapmak gayretindedir, bazıları da hazır kurulu düzene gelip şirketi bitirene kadar herseyi yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet teknisyenlerinin bu duruma sevinmesi lazım . Kimse aklına kötü birsey getirmesin çünkü bu olay şirketin büyümesini destekleyen en onemli etmen kurumsal olarak profesyonel yönetimlere ayrılmak . Borajet ile ilgili düşüncem kaybolacaklariydi fakat bu olay nedenli onemli bir yönetim kadrosunun oldugu ve yönetildiği . Basarılar borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 10 yıl önce
tebrikler arkadaslar. teknik ve operasyonu bolen firmalar kazaniyor. THY ile TT ve Atlas ile ATS gibi. Borajet'in de bu sekilde buyuyecegine eminim. basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 10 yıl önce
borajet şimdiye kadar süregeldiği mantıkla hiçbir büyüme yakalayamaz.
technic ~ 10 yıl önce
Boradaki teknisyen arkadaslarin yorumunu almak lazim asil ödemeler büyüme gibi konularda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BoraJet ~ 10 yıl önce
Yazık oldu... Bizler şirketin büyümesini beklerken ikiye bölündü haberi herkesi derdinden üzmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 10 yıl önce
Teknisyenleri olarak Borajet Teknikte çalışmaya hazırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f ~ 10 yıl önce
önünden ye yeter

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000