21 Mart 2016, Pazartesi 11:29:57

Borajet müthiş bir siparişe imza atıyor

Borajet Havayolları üçüncü havalimanı için büyük bir atağa geçti. Üçüncü havalimanı ile birlikte filosunu büyütecek olan Borajet Havayolları filoyu büyütüyor. Şirket aynı zamanda imaj değişikliğine de gidiyor.
  • Allah utandirmasin basarilar dilerim
  • pegasusun yerine tercih ederim
  • brezilya üretimli uçaklar
  • Önemli olan büyümek değil saygınlıktır.. borajet şuanda piyasada ismini ve reklamını ihtar çekilerek para ödeyen şitket olarak duyurdu .çelebinin parasını ödemediği için saatlerce rotar yapan şirket olarak duyurdu catring firmasına ödeme yapmadıgı için hizmet verilmeyen başka şirketle gecenin 12 sinde anlaşan şirket olarak duyurdu 7-8 aydır çalısanlarının yatı paralarını ödemeyen ve ne zamanda ödeyeceği belli olmayan ve maaş gecikmesi yapan hala maaş ödemeyen bir şirket olarak duyurdu bu reklama giriyorsa kötü reklam 10-15 ucakta gerirtsen prestijin sıfıra iniyorsa hiç bir önemi yok demektir.istersen çine uç politikan buysa ne eleman bulabilirsin ne saygınlık yanlış olan bu.Dogru insanların yapılan yanlışlar sonucu doğru insanların bezdiği bir şirket olarak görüyorum .ramazan ayına girdik bir hadisle devam edeyim çalısanın hakkını alnının teri kurumadan vereceksin diye bir hadis var bunuda hatırlatmak lazım.yalçın bey bunları görürmü duyarmı bilgisi varmı ne kadarını biliyor bilmiyorum ama durum bu
  • istanbulda THY,Anadolu'da, Pgs veya Atlas ile tepişmek için küçük uçak fizibıl değil. Çapraz uçuşları artırırak hızlı bir büyüme yakalaması mümkün. Aynı şekilde yeni açılacak hava alanları da küçük orta kapasitede çalışacağından buralar ile SAW IGA ESB ADB arasında 737 ve 320 gibi uçaklarla yapılamayacak olan bir sabah bir akşam uçuşları gerçekleştirip aradan sıyrılabilir.
  • Borajet açılsın diğer şehir ve ülkelere İngiltere'deki fly be den de daha iyi olsun
  • Tahran Tebriz Balkan'lar Ukrayna İtalya Gürcistan Suudi Arabistan UAE katar Tunus Fransa Almanya uçuşlarının teslimlerden sonra olması ve bölgesel uçuşların artması lazım fiyatlarda azalsın kapatılan hatlar açılsın:)
  • 81 ile bölgesel uçuş yap
  • Borajet TEKNİK ten Hangar yatırımı ve 147 bekliyoruz .BORAJET in elindeki yönetici ,Teknisyen ,Eğitmen portföyü göz kamaştırıyor.Hayırlı olsun
  • ATR ydi, ERJ190/195 ti, ha CRJ olacaktı derken ERV E2' ye mi karar vermişler? Herşeyden önce hayırlı olsun kazasız uçuşlar demek lazım. Böylesi radikal kararları vermek kolay değil. THY' de koltuk sayısı 130 olan uçaklarda bastırıyordu zaten. Gelellim madalyonun öteki yüzüne. Yani yönetim anlayışına. Her şirketin bir yönetim karakteri oluşmuş. Bu şirketteki de bireysel düşünme üzerine. Takım ruhu oluşturamadıklarından, 350-450 çalışan büyüklüğünde ki bir şirket olarak yılda ortalama %20 personel sirkülasyonu olan bir şirket. Bu oran çok ama çok yüksek. Çok sağlam bir Personel politikası olmaz ise 13-14 uçak için pilot bulamaz iken 30, 60 uçaklık bir şirkete nasıl pilot bulacaksın? B planı diyip yine yerli ve iyi çalışan pilotları küstürecek yabancılara da 13 bin dolar mı vereceksin? Nedir bu yabancılara hayranlık hem iş veriyorsun hem de maaşını kendi adamlarından yüksek tutuyorsun anlaşılır gibi değil? Yalçın bey İşin içine girmeli.

Türkiye’nin bölgesel havayolu şirketi olması amacıyla kurulan Borajet Havayolları, her geçen gün daha da büyüyor. Turboprop uçaklarla başladığı havayolu serüvenine yaklaşık üç yıl önce yapılan yönetim değişikliği ile son veren Borajet Havayolları, Embraer E190 ve 195 tipi uçaklarla filo değişikliğine gitmişti.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre Borajet Havayolları 30'u opsiyonlu olmak üzere toplam 60 uçaklık sipariş veriyor. Embraer E195-E2 tipi uçakların ilk teslimatları 2017 yılı başında başlayacak. 2017 yılında toplam 10 uçak teslim alınacak.

İstanbul’da yapımı süren üçüncü havalimanına güçlü bir filo ile girmek isteyen Borajet Havayolları’nın imaj değişikliğine de gittiği öğrenildi. Airporthaber’in, Borajet Havayolları kaynaklarından edindiği bilgiye göre uçakların kuyruk boyamaları kırmızı beyaz olarak değiştirilecek. Mevcut uçaklardaki mavilerin de kullanılacağı ancak nasıl bir tasarım olacağı şimdilik gizli tutuluyor.

İç hatlarda onun üzerinde noktaya uçan Borajet Havayolları, yurtdışında da otuzun üzerinde noktaya uçuyor.

©Airporthaber.com

Borajet müthiş bir siparişe imza atıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Davut ~ 8 yıl önce
Allah utandirmasin basarilar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ffj ~ 8 yıl önce
pegasusun yerine tercih ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rree ~ 8 yıl önce
brezilya üretimli uçaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahatsız ~ 8 yıl önce
Önemli olan büyümek değil saygınlıktır.. borajet şuanda piyasada ismini ve reklamını ihtar çekilerek para ödeyen şitket olarak duyurdu .çelebinin parasını ödemediği için saatlerce rotar yapan şirket olarak duyurdu catring firmasına ödeme yapmadıgı için hizmet verilmeyen başka şirketle gecenin 12 sinde anlaşan şirket olarak duyurdu 7-8 aydır çalısanlarının yatı paralarını ödemeyen ve ne zamanda ödeyeceği belli olmayan ve maaş gecikmesi yapan hala maaş ödemeyen bir şirket olarak duyurdu bu reklama giriyorsa kötü reklam 10-15 ucakta gerirtsen prestijin sıfıra iniyorsa hiç bir önemi yok demektir.istersen çine uç politikan buysa ne eleman bulabilirsin ne saygınlık yanlış olan bu.Dogru insanların yapılan yanlışlar sonucu doğru insanların bezdiği bir şirket olarak görüyorum .ramazan ayına girdik bir hadisle devam edeyim çalısanın hakkını alnının teri kurumadan vereceksin diye bir hadis var bunuda hatırlatmak lazım.yalçın bey bunları görürmü duyarmı bilgisi varmı ne kadarını biliyor bilmiyorum ama durum bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 8 yıl önce
istanbulda THY,Anadolu'da, Pgs veya Atlas ile tepişmek için küçük uçak fizibıl değil. Çapraz uçuşları artırırak hızlı bir büyüme yakalaması mümkün. Aynı şekilde yeni açılacak hava alanları da küçük orta kapasitede çalışacağından buralar ile SAW IGA ESB ADB arasında 737 ve 320 gibi uçaklarla yapılamayacak olan bir sabah bir akşam uçuşları gerçekleştirip aradan sıyrılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Borajet açılsın diğer şehir ve ülkelere İngiltere'deki fly be den de daha iyi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Tahran Tebriz Balkan'lar Ukrayna İtalya Gürcistan Suudi Arabistan UAE katar Tunus Fransa Almanya uçuşlarının teslimlerden sonra olması ve bölgesel uçuşların artması lazım fiyatlarda azalsın kapatılan hatlar açılsın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
81 ile bölgesel uçuş yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Borajet TEKNİK ten Hangar yatırımı ve 147 bekliyoruz .BORAJET in elindeki yönetici ,Teknisyen ,Eğitmen portföyü göz kamaştırıyor.Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ERJ CRJ ~ 8 yıl önce
ATR ydi, ERJ190/195 ti, ha CRJ olacaktı derken ERV E2' ye mi karar vermişler? Herşeyden önce hayırlı olsun kazasız uçuşlar demek lazım. Böylesi radikal kararları vermek kolay değil. THY' de koltuk sayısı 130 olan uçaklarda bastırıyordu zaten. Gelellim madalyonun öteki yüzüne. Yani yönetim anlayışına. Her şirketin bir yönetim karakteri oluşmuş. Bu şirketteki de bireysel düşünme üzerine. Takım ruhu oluşturamadıklarından, 350-450 çalışan büyüklüğünde ki bir şirket olarak yılda ortalama %20 personel sirkülasyonu olan bir şirket. Bu oran çok ama çok yüksek. Çok sağlam bir Personel politikası olmaz ise 13-14 uçak için pilot bulamaz iken 30, 60 uçaklık bir şirkete nasıl pilot bulacaksın? B planı diyip yine yerli ve iyi çalışan pilotları küstürecek yabancılara da 13 bin dolar mı vereceksin? Nedir bu yabancılara hayranlık hem iş veriyorsun hem de maaşını kendi adamlarından yüksek tutuyorsun anlaşılır gibi değil? Yalçın bey İşin içine girmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000