19 Ağustos 2016, Cuma 16:38:56

Borajet ve Fenerbahçe 3 yıl birlikte uçacak

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımı ve basketbol takımı 3 sene boyunca yurt içi ve yurt dışı maçlarına Borajet ile uçacak.
  • Bu sponsorluk anlasmasindan sonra neredeyse butun ucaklarda yolcu sayisi inanilmaz bir sekilde artis gosterdi.% 80-90 doluluk oranina ulasti zaten bu anlasmada ki hedef sirketin tanitimini yapmak,insanlarin alternatif bir havayolu sirketi oldugunu bilmesini saglamakti.Maas iki aydir gec yatiyor dogru cogu firmanin kuculdugu isten cikarma yaptigi ortamda gec yatmasi hic yatmamasindan daha iyidir ki sanki gidecek yeri varmis gibi konusan,ortaligi karistiran arkadaslar yakinda hepiniz ozgur olacaksiniz.
  • Fatih Bey Teknik ekibine Cok guveniyor masallah yeni ucak uretme konusunda iddaali duruyorlar :)
  • Maaslarimizi odeyemeyen piyasaya borc takan borajet neyin lahana tursusunu satiyor!???
  • Maaşlar ne olacak ?
  • borajet şimdiden reklamını yaptı havaalanında borajetin fenerbahçe boyalı uçagını gören bakıyo foto çekiyo ülker statıda öyle borajet türübünü hatta borajet caps leride başlamış futbolda
  • İnsan bir tane de türk futbolcu getirir törene :)
  • Bu şirketin ömrü 3 sene sürmez.
  • bi delay bi ground beşiktaş şampiyon :)
  • Thy'de adnasipor'a sponsor olsun
  • 3 yıl mı bu sezon sonunu görsün yeter:)

Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, sarı-lacivertli futbolcular Robin van Persie, Simon Kjaer ve Martin Skrtel ile Borajet Havayolları genel müdür yardımcıları Sevda Bakan ile Onur Akgül katıldı.

Fırat: "Borajet ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık"
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, mücadele ettikleri bütün branşlarda hedeflerinin birincilik olduğunu belirten Fırat, "Sportif faaliyetlerimizin yanında sponsor ve destekçilerimizle işbirliğine çok önem veriyoruz. Bu bağlamda yüksek emniyeti, eğitimli personeli ve en genç uçak filosuna sahip Borajet ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması yapmak için buradayız. Önümüzdeki 3 yıl için futbol takımımızın Avrupa'daki maçlarında Borajet logosu ve ismiyle mücadele edeceğiz. Bu anlaşma gereği Borajet, futbol ve basketbol takımlarımızı kulübümüz için özel olarak tasarladığı ve Fenerbahçe adını verdiği uçağıyla seyahat ettirecek. Yine kulübümüzün bütün branşlarının ulaştırma sponsorluğunu yapacak. Bu arada kongre üyelerimiz, temsilci üyelerimiz ve taraftarlarımız için de özel jestleri ve sürprizleri olacaktır. Bu anlaşmanın kulübümüz ve Borajet Havayolları için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Akol: "Fenerbahçemizi hak ettiği şekilde göklere çıkaracağız"
Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, çok talip olmasına rağmen Fenerbahçe'nin diğer havayolu şirketleri arasından Borajet'i seçmesinin kendileri için onur olduğunu belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak yeni nesil uçaklarımızdan birini Fenerbahçe'ye tahsis ettik. O güzel renklere boyadık. Çok keyif alıyoruz. Her Fenerbahçe uçuşunda heyecanlanıyoruz ve bir bayram havası esiyor. Üç sene boyunca verdiğimiz hizmetleri çok daha geliştirerek, Fenerbahçemizi hak ettiği şekilde göklere çıkaracağız" diye konuştu.

Ayrıca Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, gelecek sene filolarına yeni uçaklar katacaklarını ve Fenerbahçe için sıfırdan uçak üreteceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, büyük bir firmayla ortaklık gerçekleştiğini ifade ederek, "O uçakla seyahat etmek için için sabırsızlanıyoruz. Emin ellerde olacağımızı bilmek, bizim için mutluluk verici" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu Simon Kjaer ise, "Bize verdikleri destekten dolayı mutluyuz. Hayatımızın önemli bir parçası olan seyahatleri daha iyi kılacaklar. Bize sadece işimize konsantre olmak ve işimizi yapmak kalacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel da, "Kesinlikle bu yeni sponsorluk anlaşmasından ve ortaklıktan dolayı biz de mutluyuz. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı yolculuklara çıkacağımıza eminim" diye konuştu.

Toplantıya Aziz Yıldırım damga vurdu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da toplantıyı misafirler için ayrılan bölümden izledi. Başkan Yıldırım'ın neşeli tavırları dikkati çekti. Basın toplantısı sırasında Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol'un Fenerbahçe Kulübü kongre üyeleri ile kulüp temsilci üyelerine yüzde 25, Fenerbahçe taraftarı olduğunu beyan eden herkese yüzde 15 indirim sağlanacağını açıkladı.

Bunun üzerine Başkan Yıldırım, "Fenerbahçe taraftarı olmayan Galatasaraylı veya Beşiktaşlı 'Ben Fenerbahçeliyim' dediğinde indirimden faydalanabilecek mi?" diye sordu. Akol, bunun üzerine "Bize Fenerbahçeliyim demesi kafidir" dedi.

Basın toplantısının ardından Fatih Akol Fenerbahçe kongre üyesi olurken, Akol'a üyelik belgesini Önder Fırat takdim etti.





Borajet ve Fenerbahçe 3 yıl birlikte uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Bekle ve gör ~ 8 yıl önce
Bu sponsorluk anlasmasindan sonra neredeyse butun ucaklarda yolcu sayisi inanilmaz bir sekilde artis gosterdi.% 80-90 doluluk oranina ulasti zaten bu anlasmada ki hedef sirketin tanitimini yapmak,insanlarin alternatif bir havayolu sirketi oldugunu bilmesini saglamakti.Maas iki aydir gec yatiyor dogru cogu firmanin kuculdugu isten cikarma yaptigi ortamda gec yatmasi hic yatmamasindan daha iyidir ki sanki gidecek yeri varmis gibi konusan,ortaligi karistiran arkadaslar yakinda hepiniz ozgur olacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Fatih Bey Teknik ekibine Cok guveniyor masallah yeni ucak uretme konusunda iddaali duruyorlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzen ~ 8 yıl önce
Daha Eyi ya kuzen
Borujet? ~ 8 yıl önce
Maaslarimizi odeyemeyen piyasaya borc takan borajet neyin lahana tursusunu satiyor!???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte ~ 8 yıl önce
Batmadan önce son çırpınışlarını yapıyor galiba. Maaşları ödeyemiyorda yinede bu kadar yüksek rakamlı reklama gidiyorsa, zaten batıyoruz son bi şansımızı deneyelim ya çıkarsak şeklınde oynanan kumara benziyor. Allah sonunuzu hayır etsin.
Gerçek ~ 8 yıl önce
Borajet ülkemize katmadeğer sağlayan istihdam yaratan bir şirket .Maaşlar biriyle en geç onu arası yatıyor ,ödenmiyor demek büyük yalan ,işine gelmiyorsa zorla tutmuyorlar ,pgs tan atılan brj'ye sığınan gidecek yeri olmayan ekmek yediği yere ihanet edenler, acınacak durumdasınız.
Gerçek ~ 8 yıl önce
Tabiki kabinden söz ediyorum
Hacirah ~ 8 yıl önce
Birazda harcırahlardan bahset o Zaman en son ne zaman yattı
... ~ 8 yıl önce
Maaşlar ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper anlaşma ~ 8 yıl önce
borajet şimdiden reklamını yaptı havaalanında borajetin fenerbahçe boyalı uçagını gören bakıyo foto çekiyo ülker statıda öyle borajet türübünü hatta borajet caps leride başlamış futbolda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 8 yıl önce
İnsan bir tane de türk futbolcu getirir törene :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 8 yıl önce
Bu şirketin ömrü 3 sene sürmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 8 yıl önce
bi delay bi ground beşiktaş şampiyon :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsor ~ 8 yıl önce
Thy'de adnasipor'a sponsor olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaç yıl? ~ 8 yıl önce
3 yıl mı bu sezon sonunu görsün yeter:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000