10 Temmuz 2019, Çarşamba 11:28:27

10 saat B747'nin iniş takımlarında uçtu ve hayatta kalmıştı

British Airways'e ait Boeing B747'nin iniş takımlarında Hindistan'dan Londra'ya uçan ve hayatta kalan Saini Heathrow Havalimanı'nda çalışmaya başladı.
  • Suriyelileri hatirlayinca Yanlis politika ve zeki sanilan embesil politikaci geldi, ve bunlari halk isiz ve zor durumdayken ulkemizde misafir eden basiretsiz ler geldi, vergilerim harrraaaam olsun
  • Abi hintliden korkulur
  • Kaçaklardan nefret ediyorum bir de mültecilerden nerde kaçak mülteci vs var hic gordunuz mu estonyaya litvanyaya falan giden hepsi ya norvec ya ingiltere eh begenmezlerse italya falan
  • Nasıl oluyor akıl alır gibi değil! 10 saatlik b747 ucusunda irtifa ortalama cruise irtifası minimum 35.000 ft desek, bilinçli kalma süresi 3-5 dk, hadi bilemedin 10 dk olsun. Yahu nasıl oksijensiz hayatta kaliyor? Kaldi ki bir de -55 derece sicaklik var yani imkansiz! Nasil hayatta kalmis 10 saat halà aklim almiyor.
  • Bu adamı bence havalimanı değil, bionik adam enstitüsünde değerlendirmek ve test etmek lazım. 10 saat, 40.000feet, -55 derece. bunlar normal koşullar değil.

British Airways'e ait Boeing B747'nin iniş takımlarında Hindistan'dan Londra'ya uçan ve hayatta kalan Saini Heathrow Havalimanı'nda çalışmaya başladı.

1996 yılında 22 yaşındaki Pardeep Saini ve 19 yaşındaki kardeşi Vijay Hindistan'dan İngiltere'ye kaçak giriş yapmak için British Airways'e ait B747 tipi uçağın iniş takımlarına saklanmıştı.

Uçak Heathrow Havalimanı'na iniş için alçalmaya başladığında iniş takımlarını açtığı sırada 19 yaşındaki Vijay'ın cansız bedeni 2 bin feet yükseklikten aşağı düşmüştü. 40 bin feet yükseklikte neredeyse sıfıra yakın oksijen ve -60 derece hava sıcaklığına rağmen Pardeep Saini şans eseri hayatta kalmştı. 

Olayın üzerinden 23 yıl geçtikten sonra kaçak yollarla giriş yaptığı ve mucizevi bir şekilde hayatta kalan Saini, bir catering şirketinde şoför olarak işe başladı. Saini'nin çalıştığı şirket Heathrow Havalimanı'nda da hizmet veriyor. 

10 saat B747'nin iniş takımlarında uçtu ve hayatta kalmıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Aklima bizdeki suriye,iler geldi ~ 5 yıl önce
Suriyelileri hatirlayinca Yanlis politika ve zeki sanilan embesil politikaci geldi, ve bunlari halk isiz ve zor durumdayken ulkemizde misafir eden basiretsiz ler geldi, vergilerim harrraaaam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Abi hintliden korkulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4M ~ 5 yıl önce
Kaçaklardan nefret ediyorum bir de mültecilerden nerde kaçak mülteci vs var hic gordunuz mu estonyaya litvanyaya falan giden hepsi ya norvec ya ingiltere eh begenmezlerse italya falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 5 yıl önce
Adam yokluktan kaçıyor tabiki Norveç'e gidecek, Litvanya'da ne işi var!
....... ~ 5 yıl önce
Dusmez kalkmaz bir Allahtir.bir gun sen de ayni durumlari yasayabilirsin ve biri de senden nefret ettigini yazabilir.
ha ha ha ~ 5 yıl önce
litvanya mı? senin kafa orada galiba :)))
Güven ~ 5 yıl önce
Adama kızmayın hayatta kalmaksa amac her yerde hayatta kalırsın o zaman butun hindistani TR ye getierelim madem cok meraklisiniz hepiniz evinizde misafir edin BOS YAPMAYIN ADAM HAKLI
İmkansız! ~ 5 yıl önce
Nasıl oluyor akıl alır gibi değil! 10 saatlik b747 ucusunda irtifa ortalama cruise irtifası minimum 35.000 ft desek, bilinçli kalma süresi 3-5 dk, hadi bilemedin 10 dk olsun. Yahu nasıl oksijensiz hayatta kaliyor? Kaldi ki bir de -55 derece sicaklik var yani imkansiz! Nasil hayatta kalmis 10 saat halà aklim almiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oksijen ~ 5 yıl önce
Orada oksijen varda basınç olmadığı için kana geçemiyor yetmiyor.ilave saf oksijen gerekli.
Emre ~ 5 yıl önce
Normal sartlarda da cok saglikli ve iyi yerlerde yasamadiklarindan vucut eminim ki ucak tekerini daha konforlu ve yasanilabilir kabul etmistir.
Lüks Karadeniz ~ 5 yıl önce
Oksijen maskesiyle sefere çıkmıştır
Bazen ~ 5 yıl önce
Ecel gelmedi mi gerisini akıl almaz. Hani herşeyi bilimle açıklayanlar buna da açıklama getirsinler de görelim.
ŞAŞKIN ~ 5 yıl önce
Bu adamı bence havalimanı değil, bionik adam enstitüsünde değerlendirmek ve test etmek lazım. 10 saat, 40.000feet, -55 derece. bunlar normal koşullar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oksijen ~ 5 yıl önce
Tüp kullanmıştır.-40 dereceye göre uyku tulumu var.Olamazmı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000