25 Haziran 2021, Cuma 15:09:38

British pilotları 'Aşıdan öldü' iddiası!

British Airways'in dört pilotunun kısa aralıklarla ölmesi sonrası şirket içinde pilotların aşı kaynaklı olarak hayatlarını kaybettikleri iddia edildi.
  • ünlü tiyatrocu turgay yıldız aşı olmayanlara komplocu dedi. ertesi gün kalp krizi geçirdi. şimdi siyami erbek'te yatıyor. inşallah aşı olmayanlarla dalga geçen bizlerin aynı şey başımıza gelmez.
  • Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri)yani amerikan CDC, aşı olanlarda kalp krizi olasılığının yüksek olduğunu bildirdi. Aman dikkat edelim
  • CDC aşı olanlarda miyokardit oranının üst seviyede olduğunu söyledi. Allahım aşı olan herkesi miyokarditden korusun
  • Matematikle aran iyi bari covid sebebiyle 4 milyona yakın kişinin öldüğüne ve yüzbinlercesinde kalıcı hasar olduğuna da baksaydın. Onbinler
  • Ben de olmadim ve olmayacagim. Herkes nasil ucacaksin heryer asi pasaportu soracak falan diyor. Ben de asi sarti olan ulkelere ucmayacagim. Asi olma zorunlulugumuz yok, olmayin ne idigu belirsiz ve geri donusu olmayan bu siviyi. Butun dunyada asi sebebiyke onbinlerce olum ve yarim milyona yakin rahatsizlanma olaylari var. Yakin zamanda daha fazla saklayamayacaklari bir seviyeye ulasacak ve o zaman asinin ic yuzu ortaya cikacak. Yeni varyantlardan oluyor insanlar falan dedikleri asidan olumler aslinda.
  • Aşı markası?

British Airways'in dört pilotunun kısa aralıklarla ölmesi sonrası şirket içinde pilotların aşı kaynaklı olarak hayatlarını kaybettikleri iddia edildi.

İngiliz medasında yer alan haberlere göre; British Airways'te devam eden aşılama bir krize dönüştü. Aşı olan pilotlardan dördü, aşı olmalarından sonra kısa aralıklarla hayatların kaybetti. Bu durum şirket içinde de tedirginliğe neden oldu.

Bunun üzerine çalışanlar arasında kullanılan mesajlaşma uygulamalarında bir ses kaydı paylaşılmaya ve yayılmaya başladı.

Ses kaydında şu ifadeler yer aldı:

'Üçüncü pilotumuz da ikinci doş aşıyı olduktan hemen sonra öldü. Bu arkadaşımız 30'lu yaşlarında ve hiçbir sağlık sorunu yoktu. Şimdi British Airways İngiliz hükümetiyle bu konuyu görüşüyor. Aşı olan pilotların durumu netleşmeden işe devam etmesini istemiyor'.

Bu iddianın yayılması üzerine British Airways bir açıklama yaptı.

İngiliz şirket ölümleri doğrularken, aşı kaynaklı olduğunu ve İngiliz hükümetiyle görüştüklerini ise reddetti.

 

British pilotları 'Aşıdan öldü' iddiası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

tiyatrocu ~ 3 yıl önce
ünlü tiyatrocu turgay yıldız aşı olmayanlara komplocu dedi. ertesi gün kalp krizi geçirdi. şimdi siyami erbek'te yatıyor. inşallah aşı olmayanlarla dalga geçen bizlerin aynı şey başımıza gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat edelim ~ 3 yıl önce
Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri)yani amerikan CDC, aşı olanlarda kalp krizi olasılığının yüksek olduğunu bildirdi. Aman dikkat edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CDC ~ 3 yıl önce
CDC aşı olanlarda miyokardit oranının üst seviyede olduğunu söyledi. Allahım aşı olan herkesi miyokarditden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl cahil oldum ~ 3 yıl önce
Matematikle aran iyi bari covid sebebiyle 4 milyona yakın kişinin öldüğüne ve yüzbinlercesinde kalıcı hasar olduğuna da baksaydın. Onbinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu dinle o zaman; ~ 3 yıl önce
Turkiye’de tamamen solunum yollarindan olenlerin sayisi 2019 yilinda 56 bin, 2020 yilinda Korona’dan olenler ise 33 bin. Hayatta kalma orani 70 yas alti yuzde 98-99. Evet cok olumcul bir virusle karsi karsiyayiz!
Eee? ~ 3 yıl önce
Asi yuzunden vefat ediyorlarsa asiya devam mi edilsin ayni olum sayisina ulasana kadar? Nasil cahil oldugunu gorduk, sagol
Baskiya boyun egmeyin! ~ 3 yıl önce
Ben de olmadim ve olmayacagim. Herkes nasil ucacaksin heryer asi pasaportu soracak falan diyor. Ben de asi sarti olan ulkelere ucmayacagim. Asi olma zorunlulugumuz yok, olmayin ne idigu belirsiz ve geri donusu olmayan bu siviyi. Butun dunyada asi sebebiyke onbinlerce olum ve yarim milyona yakin rahatsizlanma olaylari var. Yakin zamanda daha fazla saklayamayacaklari bir seviyeye ulasacak ve o zaman asinin ic yuzu ortaya cikacak. Yeni varyantlardan oluyor insanlar falan dedikleri asidan olumler aslinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok mantıklı ~ 3 yıl önce
Ozaman sinovac olalım zaten Çin malı tırt etkisiz eleman gibi bişey artı olmasan da olsan da Çin aşısını kimse tanımıyor yani bişey kaybetmezsin
İlginçtir ~ 3 yıl önce
Aşı karşıtları hep "sıvı' ifadesiyle küçük görmeye çalışıyor müthiş teknolojik bilim harikası aşıyı
Ilginctir yazana; ~ 3 yıl önce
Buna en fazla ‘asi adayi’ diyebiliriz, cunku Faz 3’u gecmemis ve ruhsatlandirilmamistir. Yani asi olan herkes kobay oluyor bir anlamda ve birkac ay icinde bunlarin hepsi ortaya cikacak. Su anda bile bazi ulkeler Biontech asisini uygun bulmadiklarindan yasakladilar. Asi aslinda Korona’dan daha tehlikeli ve onumuzdeki 3-4 yil milyonlarca kisi asidan olecek ve bunlar hala yok daha once Korona gecirdigi icin hasar olusmustu o yuzden oldu, yok bilmem ne varyantindan oldu filan diye halki uyutmaya devam edecekler. Dunya nufusunu azalrmak ve kalanlari da istedikleri gibi kontrol altinda tutmak amaclaniyor pandemi ve asilarla. Uyanik olun arastirin, bilgi heryerde. Hukumetlerin, medyanin, basi satin alinmis kurumlar, doktorlar ve bilim adamlarinin, Dunya Saglik Orgutu’nun, Saglik Bakanliginin yalanlarina inanmayin!!!
nerde ~ 3 yıl önce
nerde bütün dünyada onbinlere ölüm sallama. covid'den ölümlere bak sayın aşı karşıtı.
İşi bırak ~ 3 yıl önce
Bu işi yapmayacaksın o zaman, kimse senin yerine aynı görev yerlerine de gitmek zorunda değil. Başka iş yap kimsenin umrunda olmasın.İşin tabiatına aykırı...Verimsiz bir personele de ihtiyaç yok.
Tam bir ~ 3 yıl önce
Ortaçağ zihniyetisin uçma olma kardeşim
Senin bilim harikana tukureyim ~ 3 yıl önce
Bu kadar da agir konusuyorum. Daha faz 3 denemesinde olan bir SIVI yi savunun da durun. Korona gribal bir enfeksiyondur ve asisi olmaz surekli mutasyona ugrar. Biraz arastirin lutfen
kusbeyin ~ 3 yıl önce
sorumluluk reddi imzalattiklari surece ben de olmayacagim, kobay degilim
CC ~ 3 yıl önce
Peki çözüm önerin nedir? Onca insan ölmüş iyileşenlerde kalıcı hasar var mı yok mu belirsiz dünya ekonomisi çökmüş millet aç işsiz intihar ediyor kalkmışsın ordan burdan duyma komplo teorileriyle aşı karşıtlığı yapıyorsun. Aşı olanların da okuma yazması var neye imza attığımızı biliyoruz aşı olmadam önce. biz risk alanlardanız annem babam çocuğum için. Ya sen? Aşı olanlar sayesinde düşen vaka sayılarına paralel devam eden normal hayatının tadını çıkaran bir asalak.
Şakir ~ 3 yıl önce
Tüm dünya aynı yalana ortak oldu, istihbarat örgütleri, bilim akademileri ulaşamıyor bu bilgilere. Yüce insan! sen ulaştın bu bilgilere.
Trafik ~ 3 yıl önce
Bu beyni kuşa taksan ters uçar, eğer gerçekten pilotsan, iyi düz şekilde tutabiliyorsun uçağı :(
Trafik hayırlı gunler ~ 3 yıl önce
Sen sosyal medyayı takip et arkadaş.
Marka ~ 3 yıl önce
Aşı markası?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fadik ~ 3 yıl önce
Turkuazovac

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000