01 Ekim 2017, Pazar 09:36:24

İkiz pilotlar aynı gün son uçuşu yapıp emekli oldular

İngiliz ikiz pilotlar Jeremy ve Nick Hart , 60'ıncı yaş günlerinde 30 saniye farkla uçaklarını Londra'daki Heathrow Havaalanı'na indirerek emekli oldular.
  • Allah bizim gaptancık ve yavru astronotcuklarınada nasip eyleyee...yoksa bunlarin gidecegi falan yok..adamlar yakışanı yapmiş 60 yasınfa tadında birakmışlar..yaa bizimkiler bastonla yürüyecek hale düşseler bile hala uçuş okulu simülatör sonrada sögütlü bahce
  • Düzgün okumadığınız için boş yorumlarla vakit harcıyorsunuz. Ne diyor : 30 saniyeyle Doğum olmuş. İnişleri de 30 sn ile yaptırılmış. Hem de farklı şirketteler. Düşünsenize bunu Tk da ve İst yeşilköy yaklaşmada yapacagınızı ?? Kim kabul eder bu isteği. Onlarla aramızdaki en büyük fark insana verilen değer !!!
  • Daha 5 sene havayollarinda.. Sonra uçuş okullarinda Sonra simulator de.. Erken birakmislar 15 sene vardi onlerinde...
  • tedavi masrafı ve yazık sana yorumlarını tahminimce aynı kişi yapmış. Asıl sorun sende arkadaşım. Tanımam kimseyi ama espri yapılmış yorumlara bile olumsuz yaklaşımların tedavi gerektirecek seviyede.
  • Efsane hocalardı, hocaların hocasıydılar, böyle hocalar daha gelmez şeklinde bir Türk yorumu yapalım
  • Darısı bizim astronotlara
  • Aynı gün emekli oldukları çok iyi olmuş dönerken eve aynı arabayla giderler masraf olmaz..

İngiliz ikiz pilotlar Jeremy ve Nick Hart , 60'ıncı yaş günlerinde 30 saniye farkla uçaklarını Londra'daki Heathrow Havaalanı'na indirerek emekli oldular. İkiz kardeşler 30 saniye farkla dünyaya gelmişlerdi.

Jeremy, kardeşiyle birlikte emekli olmasını "bitirmek için iyi bir yol" şeklinde nitelendirdi. Nick ise "Her uçağın son inişi olduğu gibi bir pilotun da son inişi vardır" dedi. İkiz kardeşler, kariyerleri boyunca birbirleriyle karıştırıldıklarını, ancak her ikisi de kaptan pilot olduğu için hiç birlikte uçmadıklarını söyledi. Jeremy, 30 yıldır İngiltere'nin ulusal havayolu British Airways'de çalışıyordu. Nick ise British Airways tarafından satın alındıktan sonra, 2012 yılında British Midland Havayolları'nda çalışmaya başlamıştı.

Nick ikiz kardeşiyle ilgili bir anısını şu sözlerle anlattı:
"Jerry, British Airways'deki çalışma arkadaşlarına British Midland'de çalışan bir ikiz kardeşinin olduğundan hiç bahsetmemişti. Yıllar önce bir gün, Heathrow'da bir British Airways pilotu yanıma geldi ve British Midland üniforması içinde ne yaptığımı sordu."

"Jeremy olmadığıma onu ikna etmek için biraz açıklama yapmam gerekti."İsveç'in Göteborg şehrinden kalkan Airbus A320 tipi uçağı Perşembe günü yerel saatle 12:34'de indiren Jeremy, "Havada iki buçuk yılı aşkın bir süre vakit geçirdim. Bunun çoğu da Heathrow üzerinde iniş yapmayı beklerken" dedi.

İsviçre'nin Cenevre şehrinden 12:35'de iniş yapan Nick ise, "28 yıl boyunca kısa mesafe uçtum. Bu 11 bin uçuş ve en az 1,2 milyon yolcu demek" dedi.



İkiz pilotlar aynı gün son uçuşu yapıp emekli oldular

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Glck ~ 6 yıl önce
Allah bizim gaptancık ve yavru astronotcuklarınada nasip eyleyee...yoksa bunlarin gidecegi falan yok..adamlar yakışanı yapmiş 60 yasınfa tadında birakmışlar..yaa bizimkiler bastonla yürüyecek hale düşseler bile hala uçuş okulu simülatör sonrada sögütlü bahce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrıntıya bakın ~ 6 yıl önce
Düzgün okumadığınız için boş yorumlarla vakit harcıyorsunuz. Ne diyor : 30 saniyeyle Doğum olmuş. İnişleri de 30 sn ile yaptırılmış. Hem de farklı şirketteler. Düşünsenize bunu Tk da ve İst yeşilköy yaklaşmada yapacagınızı ?? Kim kabul eder bu isteği. Onlarla aramızdaki en büyük fark insana verilen değer !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaş 75..!! ~ 6 yıl önce
Daha 5 sene havayollarinda.. Sonra uçuş okullarinda Sonra simulator de.. Erken birakmislar 15 sene vardi onlerinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sımülatör ~ 6 yıl önce
O sımülatör zamanı çok önemli abi. Bi kere de o simülatöre kahvehaneden gelmesinler zaten ya. Yok abi: illaki o simülatöre kahvehaneden gelinecek. Kutu gibi oda leş gibi sigara kokacak, gelenek bu.
Yazık Sanaya ~ 6 yıl önce
tedavi masrafı ve yazık sana yorumlarını tahminimce aynı kişi yapmış. Asıl sorun sende arkadaşım. Tanımam kimseyi ama espri yapılmış yorumlara bile olumsuz yaklaşımların tedavi gerektirecek seviyede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Efsane hocalardı, hocaların hocasıydılar, böyle hocalar daha gelmez şeklinde bir Türk yorumu yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tedavi masrafin benden ~ 6 yıl önce
Acinasi durumdasin. Bak pazar gunu bugun git sevdiklerinle arkadaslarinla gecir. Pardon kimse yoktu dimi . Aynaya bile bakamayacak kadar nefret ediyordun dimi. Kucukken insaata kacan topun eserleri bunlar :)
Emeklilik ~ 6 yıl önce
Darısı bizim astronotlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaba ~ 6 yıl önce
Sen ne terbiyesiz bir adamsın sen sanki o gunlere gelmiyecekdin bu kabalığında o astronotları cok aratirsin
Cevap ~ 6 yıl önce
EVET ASTRONOTUM KOCUM VARMI ITIRAZIN?EN BUYUK , EN PRESTIJLI UCAKTA UCUYORUM ,GUZEL PARA KAZANIYORUM,DUNYAYI GEZIYORUM.SENDE RESIMLERIMI TAKIP EDERSIN SOSYAL MEDYADAN ANCAK.OPULDUN!!!
Uçan hollandalı ~ 6 yıl önce
Uç gez kaç. Paraları çocuklar yesin. Aileye vakit ayırma birlikte evlat yetiştirme senin lugatında yok. Sen ver cukkaları onlar büyür en iyi eğitimi alır. Hayat kavramın resim paylaşmaktan ibaret capitain. Yazık sana.
~ 6 yıl önce
Aynı gün emekli oldukları çok iyi olmuş dönerken eve aynı arabayla giderler masraf olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık sana.... ~ 6 yıl önce
Kıyamam bulaşmayın bu şahsiyet yazıktır hasta ile dalga geçilmez! !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000