06 Şubat 2015, Cuma 11:35:00

AYŞEGÜL ÖZTOPUZ HAYATINI KAYBETTİ

Türk Havacılık sektörünün önemli yöneticilerinden olan Ayşegül Öztopuz hayatını kaybetti.
  • Sizi hep çok sevmişimdir.Sizinle aynı ekip ve aynı ofiste yaklaşık 15 sene çalışmak ne kadar onur verici. Yüzümüzü güldürmediğiniz bir an bir olmamıştır. Bu acıya nasıl katlanılır bilmiyorum Mekanınız cennet olsun.
  • O bir melekti Uctu gitti :((
  • Senle calisip seni sevmeyen yoktu be aysegul melek gibi idin bu dunyaya ait degildin zaten melek oldun mekanin cennet bahcesi olsun guzel kalpli muhtesem kadin.
  • Yıllarca beraber çalıştığımız çok sevgili arkadaşım Ayşegül ebedi istirahatgahında rahat uyu mekanın cennet olsun . seni çok özleyeceğiz..
  • Canım Müdürüm , kelimeler yetecek gibi değil, sana üzerimizdeki emeğin için son bir teşekkür etmek isterdim, hiç yapamadığım gibi sana sarılıp, Ayşegül Hanım sizi çok seviyorum demek isterdim...
  • bir efsaneydiniz... sizinle calismis olmaktan, sizlerden biseyler ogrenmis olmaktan, sizi tanimis olmaktan cok mutluyum...nur icinde yatin insallah...egrr varsa hakkim helal olsun...
  • Nurlar icinde yatsin, mekani cennet olsun...
  • Ayşegül Hanım!Yüzde 60 ekibimizin anası,ablası,kraliçesi herşeyi.Seninle çalışma şerefine nail olan insanlardan olduğum için çok sanslıydım.En zor günlerde hiç panik yapmadan herkesi sakinleştirerek o dalgaları ekipçe atlattık.Hepimizde emeğin sonsuz.Senin yokluğun ailenle birlikte bizde de derin boşluk yarattı.Mekanın ışıklar ve nurlarla dolu olsun.Seni çok özleyeceğiz güzel örnek insan.Seni seviyoruz.......
  • Nur icinde yat mudurum..((dost,anne,amir,empati sahibi,egosuz ozguveni tam bir insan tanidim sayenizde..dualarim sizinle.
  • Ne zaman hatırlasak gülümseyeceğiz.... Güle güle iyi insan

Türk Havacılık sektörünün önemli yöneticilerinden olan Ayşegül Öztopuz hayatını kaybetti.

Türk Hava Yolları'nda uzun yıllar yönetici olarak görev yapan, daha sonra Çelebi Hava Servisi'nde çalışarak çok sevilen idarecilerden biri olan Ayşegül Öztopuz bugün hayatını kaybetti.

Çalışma arkadaları 'O'nun hayata, yaşama ve hepimizin yaşadıklarına baktığı birçok penceresi vardı. Ayşegül’ün penceresinden her şeyin önce iyi tarafını görmek mümkündü' ifadeleriyle üzüntülerini belirtirek başsağlığında bulundular.

Öztopuz'un cenaze namazı yarın öğle namazının ardından Etiler Camii'nda kılınacak.

Merhumeye AirportHaber olarak Allah'tan Rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

AYŞEGÜL ÖZTOPUZ HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Gönül Poyrazlar ~ 9 yıl önce
Sizi hep çok sevmişimdir.Sizinle aynı ekip ve aynı ofiste yaklaşık 15 sene çalışmak ne kadar onur verici. Yüzümüzü güldürmediğiniz bir an bir olmamıştır. Bu acıya nasıl katlanılır bilmiyorum Mekanınız cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebiden ~ 9 yıl önce
O bir melekti Uctu gitti :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y.A ~ 9 yıl önce
Senle calisip seni sevmeyen yoktu be aysegul melek gibi idin bu dunyaya ait degildin zaten melek oldun mekanin cennet bahcesi olsun guzel kalpli muhtesem kadin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat Çakır ~ 9 yıl önce
Yıllarca beraber çalıştığımız çok sevgili arkadaşım Ayşegül ebedi istirahatgahında rahat uyu mekanın cennet olsun . seni çok özleyeceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fıvaaaaaaaat ~ 9 yıl önce
Canım Müdürüm , kelimeler yetecek gibi değil, sana üzerimizdeki emeğin için son bir teşekkür etmek isterdim, hiç yapamadığım gibi sana sarılıp, Ayşegül Hanım sizi çok seviyorum demek isterdim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banu Eryilmaz Demir ~ 9 yıl önce
bir efsaneydiniz... sizinle calismis olmaktan, sizlerden biseyler ogrenmis olmaktan, sizi tanimis olmaktan cok mutluyum...nur icinde yatin insallah...egrr varsa hakkim helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nurlar icinde yatsin, mekani cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huseyin önal ~ 9 yıl önce
Ayşegül Hanım!Yüzde 60 ekibimizin anası,ablası,kraliçesi herşeyi.Seninle çalışma şerefine nail olan insanlardan olduğum için çok sanslıydım.En zor günlerde hiç panik yapmadan herkesi sakinleştirerek o dalgaları ekipçe atlattık.Hepimizde emeğin sonsuz.Senin yokluğun ailenle birlikte bizde de derin boşluk yarattı.Mekanın ışıklar ve nurlarla dolu olsun.Seni çok özleyeceğiz güzel örnek insan.Seni seviyoruz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatice yazar ~ 9 yıl önce
Nur icinde yat mudurum..((dost,anne,amir,empati sahibi,egosuz ozguveni tam bir insan tanidim sayenizde..dualarim sizinle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağatay Tatar ~ 9 yıl önce
Ne zaman hatırlasak gülümseyeceğiz.... Güle güle iyi insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000