30 Eylül 2014, Salı 16:03:01

ÇELEBİ'DEN ANLAMLI SERGİ

Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi, küresel pazardaki başarılı faaliyetlerinin yanı sıra dev bir aile olarak imza attıkları sosyal etkinliklerle de öne çıkıyor.
  • bıara tiyatro oynuyorlardı bu sene yokmu acaba
  • Hele wallah!
  • Öyle boş beleş işler yapar personelinin sırtından geçinir mesaisini vermez yoğun çalıştırır uçak altındakileri 6 ay çalıştırır bel fıtığı olur sonrada yüzüne bile bakmadan çıkarır

Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi, küresel pazardaki başarılı faaliyetlerinin yanı sıra dev bir aile olarak imza attıkları sosyal etkinliklerle de öne çıkıyor. Çalışanların katıldığı geleneksel Çelebi Fotoğraf Yarışması ve Çelebi Çalışan Çocukları Resim Yarışması’nın finalist eserleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sergilenmeye başladı. Çelebili fotoğrafçılar ve minik ressamlar, 48 gün boyunca Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde yolcuları, fotoğraf ve resimlerden oluşan bir renk şöleni ile uğurlayacaklar.

İki kıta beş ülke ve 36 havalimanında yürüttüğü başarılı faaliyetleriyle Türkiye’nin sivil havacılıktaki uluslararası markası Çelebi, 13 bine yaklaşan çalışanları ile dev bir aile olarak da bünyesinde önemli bir sinerjiyi barındırıyor. Büyük Çelebi ailesindeki bu önemli sinerjinin sosyal yönü ise; kimi zaman bir tiyatro ya da fotoğraf yarışması, kimi zaman da çalışan çocuklarına yönelik bir resim yarışması ile somutlaşıyor.

Başrolde çocukların olduğu ve minik fırça darbeleriyle adeta bir renk şölenine dönüşen “Çelebi Çalışan Çocukları Resim Yarışması” ve Çelebi personelinin deklanşöre basarken, yaratıcılıklarını da ortaya koyduğu “Çelebi Fotoğraf Yarışması” finalistleri, Çelebi’nin çalışma alanı olan havalimanındaki sergide buluştu. Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Terminali Giden Yolcu katındaki serginin açılışı, Canan Çelebioğlu’nun yanı sıra Çelebi Havacılık Holding ve Çelebi Hava Servisi yönetiminin de katılımıyla 29 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’te gerçekleşti. 15 Kasım 2014 tarihine kadar ziyaret edilebilecek Çelebi ailesinin bu çok özel sergisi, havalimanını kullanan yolcuları, adeta bir renk şöleni ile seyahatlerine uğurlayacak. 









ÇELEBİ'DEN ANLAMLI SERGİ

Yorumlar

pek yakında ~ 9 yıl önce
bıara tiyatro oynuyorlardı bu sene yokmu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hele wallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öyle boş beleş işler yapar personelinin sırtından geçinir mesaisini vermez yoğun çalıştırır uçak altındakileri 6 ay çalıştırır bel fıtığı olur sonrada yüzüne bile bakmadan çıkarır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000