08 Nisan 2019, Pazartesi 16:28:30

Corendon acenteleriyle buluştu

Corendon Airlines, Almanya’da faaliyet gösteren etnik ve Alman seyahat acenteleriyle Münster’de gerçekleştirilen akşam yemeklerinde bir araya geldi.
  • Gibisiniz başka bir şey değil

Corendon Airlines, Almanya’da faaliyet gösteren etnik ve Alman seyahat acenteleriyle Münster’de gerçekleştirilen akşam yemeklerinde bir araya geldi. İki akşamda toplam 250 acentenin katıldığı yemeklerde, Corendon Airlines’ın Almanya çıkışlı uçuşlarının tanıtımının yanı sıra yeni başlayacak Münster uçuşlarının da lansmanını gerçekleştirildi.

Corendon Airlines, Almanya pazarında destinasyon ve uçuş sayısını artırarak büyümesini sürdürüyor. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve şirket yöneticileri, 2019 yılı planlarını anlatmak, Corendon Airlines’ın Almanya çıkışlı uçuşlarını tanıtmak ve Münster uçuşlarının lansmanını yapmak üzere Münster ve çevresinde faaliyet gösteren etnik ve Alman acenteleriyle iki ayrı akşam gerçekleştirilen özel yemeklerle bir araya geldi.

Toplam 250 acentenin yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı yemeklerde konuşan Karaer, acentelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Turizm sektörünün şampiyonlar ligi olarak tanımladığımız Almanya pazarında sizin de desteğiyle başarılı operasyonlar yürütmeye devam ediyoruz. Son beş yıldır düzenli bir şekilde kapasite artırdığımız Almanya pazarından geçen yıl 750 bin yolcu taşıdık. Bu yıl da Almanya ağırlıklı olmak üzere İsviçre ve Avusturya gibi talebin yüksek olduğu ülkelere 1,8 milyon koltuk arz etmeyi planlıyoruz. Hem base hem de destinasyon sayımızı da artırmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Münster, bizim için büyük önem taşıyor. Hem Münster/Osnabrück Havalimanının 24 saat açık olması sebebiyle bize sağladığı operasyonel imkanlar hem de geçtiğimiz günlerde bir Alman Havayolu’nun iflasını açıklamasının üzerine partner tur operatörlerimizden gelen yeni hat talepleri ile birlikte Münster’de başarılı bir operasyon yürüteceğimize inancımız tam.  12 Nisan’da Münster’den gerçekleştireceğimiz Rodos uçuşuyla sezona başlayacağız. Münster’den sezon boyunca 10 tatil destinasyonuna haftada 17 uçuş gerçekleştireceğiz. Her zaman olduğu gibi birlikte el ele çalışarak güzel bir sezon geçireceğimize inanıyoruz.”





Corendon acenteleriyle buluştu

Yorumlar

Saka ~ 5 yıl önce
Gibisiniz başka bir şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 5 yıl önce
Tüm ekibi ile muazzam bir sunum yaptılar. Herkesin emeğine sağlık.
Almanya ~ 5 yıl önce
Diyen arkadaş oradaydım bosbeles bir toplantiydi kimden nemalaniyorsun bilmiyorum ama amatorun de amatoru bu havayolu benim ongorum bu yönde keşke germania geri gelse
almanya diyen ~ 5 yıl önce
hadi aslanım kumda oyna sen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000