14 Ocak 2014, Salı 20:56:43

CORENDON HOLLANDA'YA DAMGA VURDU

Hollanda'nın Utrecht kentinde bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslarası turizm fuarına 2000 yılından beri katılan Corendon Havayolları, bu yıl da dikkat çeken firmalardan biri oldu.
  • Corendon Cabin Crew Almanya pazarina acilmayi hedefleyen sirketimiz Almanca bilen personelin is cikisini veriyor Almanlar bilindigi gibi almancadan farkli Bir Dilde Konusmak istemiyor simdide personel ariyoruz cok yazik hersene Böyle Cabin crew manager in dikkatine
  • CAI Reklam güzel hersey güzelde tecrubeli ve Iyi personeli Corendon havayollari neden elinde tutamiyor neden bukadar personel sirkilasyonu var bu sirkette her 6 ay Bir personel girdirip sonra cikisini vermek akillaca Degil personel sirkilasyonun oldugu Böyle Bir sirkette Kalitenin yakalanmasi bence düsündürücü Sayin büyüklerime duyrulur herkese Iyi ucuslar
  • Osman kaptan ve ekibini kutluyoruz..
  • Tebrikler CORENDON bizde EDREMIT AMS-EDO seferlerini bekliyoruz .
  • Hızlı Balık: blog.milliyet.com.tr/hizli-balik/Blog/?... 15 Nis 2007 - Hızlı balık. ... Milliyet Blog Nedir? ... Hızlı balık. Günümüz iş dünyasında yeni bir deyim var; ''hızlı balık.''.
  • En başarılı şirket. Türkiye yi en iyi temsil eden bir Türk şirketi tebrikler. Bir de bu Zonguldak uçuslarını başlatsanız çok seviniriz.
  • Tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Fakat '' Hızlı Balık '' sözü biraz beni korkuttu. Belki de cahilliğimden tam anlayamadım. Başarılar Corendon...

Hollanda'nın Utrecht kentinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslarası turizm fuarına 2000 yılından beri katılan Corendon Havayolları, bu yıl da dikkat çeken firmalardan biri oldu.

Yerel ve uluslararası birçok ziyaretçiyi ağırlayan Corendon Havayolları'nın ortaklarından Yıldıray Karaer, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karaer; 'Biz hızlı giden balık olmayı hedefliyoruz' dedi.

Utrecht fuarının oldukça önemli olduğunun altını çizen Karaer; '14 yıldır bu fuara Corendon olarak katılıyoruz. Hollanda'daki turizm potansiyelini kullanmak ve Türkiye'ye daha fazla ziyaretçi getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye, turizm ve havacılık anlamında son 10 yılda oldukça gelişen ve büyüyen bir ülke. Bunun örneklerini rakamlarla görmek mümkün. Turist sayısı 180 binden 1 milyona çıkmış durumda. Biz de ülkemize yaklaşık 500 bin turist getiriyoruz ve hedefimiz bu rakamı 800 bine çıkarmak. Şu an 10 uçağımız Türkiye'de ve filomuzu bu yıl içinde 12 uçağa çıkaracağız' dedi.

Corendon'un rezervasyona bakıldığında yüzde 26 büyüme sağladığının altını çizen Karaer; 'Geçen yıla göre yapılan rezervasyonlarda yüzde 26 büyüme sağladık ve yaklaşık 650 milyon dolar gibi bir ciroya ulaştık' dedi.

'KAZAKİSTAN UÇUŞLARINDA DİRSEKLE DIŞARI ATILDIK'

Kazakistan uçuşlarında yaşanan sorunlarla ilgili AirportaHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın sorusunu yanıtlayan Karaer; 'Biz bu sorunu Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye aktardık. Açıkçası bu uçuşlarla ilgili dirsek temasıyla dışarı atıldık. Bu bizim için çok büyük bir problem ve çözülmesini istiyoruz. Bu ayın sonunda Kazakistan Sivil Havacılığı ve Türk Sivil Havacılığı arasında bir görüşme yapılacak. İnaniyorum ki bir çözüm bulunur' şeklinde konuştu.

Corendon Havayolları'nın büyümesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Karaer; 'Fortune 500'e girmiş bir şirketiz. 2 uçak Amsterdam'da, 2 uçak ise Brüksel'de konuşlandırıyoruz. Buralardan Anadolu'ya seferler yapıyoruz. Şimdi yeni bir hattın müjdesini de vermek istiyorum. Artık Öger Türk Tur ile birlikte haftada bir gün Kütahya Zafer Havalimanı'na da uçacağız' dedi.

Corendon Havayolları'nın tarifeli uçmaya yetkisinin de olduğunu sözlerine ekleyen Karaer; 'Bunu daha çok dış hatlarda kullanmak istiyoruz. Özellikle hedefimiz Kazakistan' dedi.

Nisan ayı itibariyle Almanya pazarına da gireceklerini ifade eden Karaer, '16 meydandan Antalya'ya seferler düzenleyeceğiz' dedi.

Karaer'in ardından açıklamalarda bulunan Corendon Havayolları'nın diğer ortağı Atilay Uslu; 'Corendon olarak çok önemli sponsorluklara sahibiz. Bunlardan biri Buz pateni, diğeri ise beysbol takımı. Bu takımlarımız özellikle Avrupa Şampiyonluğu olmak üzere, çok önemli başarılara imza attılar. Böyle olunca adımız medyada daha sık geçiyor ve daha fazla adımızı duyurabiliyoruz' dedi.

Çocuklu ve çocuksuz aileler için otel organizasyonları yaptıklarını ve çok önemli geri dönüşler aldıklarını vurgulayan Uslu, 'Ailelere seçenekler sunuyoruz ve çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Ayrıca Hollanda'da bir adaya KLM ile haftanın 5 günü seferler düzenleyeceklerini ifade eden Uslu, 'Bu da bizim için son derece önemli bir hamle olacak' dedi.

CORENDON HOLLANDA'YA DAMGA VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Corendon Cabin Crew Almanya pazarina acilmayi hedefleyen sirketimiz Almanca bilen personelin is cikisini veriyor Almanlar bilindigi gibi almancadan farkli Bir Dilde Konusmak istemiyor simdide personel ariyoruz cok yazik hersene Böyle Cabin crew manager in dikkatine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CAI Reklam güzel hersey güzelde tecrubeli ve Iyi personeli Corendon havayollari neden elinde tutamiyor neden bukadar personel sirkilasyonu var bu sirkette her 6 ay Bir personel girdirip sonra cikisini vermek akillaca Degil personel sirkilasyonun oldugu Böyle Bir sirkette Kalitenin yakalanmasi bence düsündürücü Sayin büyüklerime duyrulur herkese Iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Osman kaptan ve ekibini kutluyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYVALIK ~ 10 yıl önce
Tebrikler CORENDON bizde EDREMIT AMS-EDO seferlerini bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hızlı Balık: blog.milliyet.com.tr/hizli-balik/Blog/?... 15 Nis 2007 - Hızlı balık. ... Milliyet Blog Nedir? ... Hızlı balık. Günümüz iş dünyasında yeni bir deyim var; ''hızlı balık.''.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En başarılı şirket. Türkiye yi en iyi temsil eden bir Türk şirketi tebrikler. Bir de bu Zonguldak uçuslarını başlatsanız çok seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Fakat '' Hızlı Balık '' sözü biraz beni korkuttu. Belki de cahilliğimden tam anlayamadım. Başarılar Corendon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000